6 hónapos kismama szexi rúdtánca - a legmegosztóbb videó most a neten

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


6 hónapos kismama szexi rúdtánca - a legmegosztóbb videó most a neten

6 hónapos kismama fergeteges rúdtánc bemutatója, mellyel megpróbálja nézőit meggyőzni arról, hogy egy várandós kismama nőisége csúcsán igen is lehet nagyon szexi és vonzó partnere számára. Polgárpukkasztás? Vagy egy kismama is lehet szexi, és járhat neki a 15 perc hírnév?

A terhesség nem feltétlenül jelent egyet a megnövekedett étvággyal, a feleslegesen felszedett kilókkal vagy az elhízás elleni folytonos küzdelemmel, ellenkezőleg! A kismamák gyönyörűek, sugárzóak, ragyognak, erősek, sőt még szexisek is tudnak lenni, mint ahogyan ezt a 6 hónapos kismama meglehetősen látványos rúdtánc videója is bizonyítja.

A 32 éves Tiffany, aki boldog feleség és egy 2 éves gyermek édesanyja most második gyermekével várandós. Azt igyekszik bebizonyítani - egyesek számára provokatív, míg mások számára művészi magaslatokba törő, de mindenképpen érzéki- táncvideójával, hogy egy várandós kismama igen is lehet szexis, és vonzó a Férfi számára!

Nos, lássuk, hogy Tiffany valóban újra tudja-e definiálni a szexi fogalmát, és sikerül-e arról meggyőznie közönségét, hogy egy kismama is lehet nagyon szexi…




Fotó: Freepik

Forrás: YouTube

<


Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2014.08.07