Tündéri felvétel: Integetett szüleinek a magzat az ultrahang vizsgálat alatt! - Tisztán kivehető a kis keze

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


Tündéri felvétel: Integetett szüleinek a magzat az ultrahang vizsgálat alatt! - Tisztán kivehető a kis keze Lebilincselő 4D-s ultrahangfelvétel egy babáról, aki integetve üdvözli szüleit. A 28 hetes ultrahangfelvételen tisztán kivehető, amint a magzat a szülők felé fordul és integet pici kezével. Lebilincselő 4D-s ultrahangfelvétel egy babáról, aki integetve üdvözli szüleit. A 28 hetes ultrahangfelvételen tisztán kivehető, amint a magzat a szülők felé fordul és integet pici kezével.
 

Integető baba - Már a méhből kommunikál szüleivel a magzat



Egy angliai házaspár, Lucy Bearley és Stuart Barrett március 5-re várják első babájuk megszületését
A várandósság 28. hetében részt vettek egy 4D-s ultrahangvizsgálaton, Lucy beszámolója szerint, éppen az oldalán feküdt és elég nehéz volt abból a pózból figyelni a monitort, de párja, aki jól látott mindent, hirtelen azt mondta, hogy úgy véli, a kicsi integetett. Amikor visszanézték a felvételt, egyértelműen látták, hogy feléjük fordul a kicsi és integet. A varázslatos pillanattól a szülők könnyekig hatódtak.

Nagyon ritka, értékes pillanatot sikerült megörökíteniük
Az ultrahangot készítő szonográfus azt mondta, még életében nem látott ehhez hasonló reakciót egy kisbabától sem. Azóta több szülésznőnek is megmutatták a felvételt, s mindannyian elcsodálkoztak a látványtól. Lucy és Stuart már készülnek a kicsi érkezésére: "Egyértelmű, hogy szomjazza a figyelmet!


Fotó: The Sun


Forrás: Youtube

Ha te is szeretnéd megőrizni a babáddal kapcsolatos emlékeidet, szerezd be a Pocakosnaplót itt »

Forrás: The Sun, Daily Mail
 

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2018.01.19