Már gömbölyödik Csobot Adél babapocakja! Ezt a képet posztolta legutóbb a büszke kismama

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


Már gömbölyödik Csobot Adél babapocakja! Ezt a képet posztolta legutóbb a büszke kismama Csobot Adél és Istenes Bence örömhírrel örvendeztették meg rajongóikat: ősszel új taggal bővül a család! Ráadásul ők is különleges módon tudták meg, hogy kisfiú lesz a jövevény, a nagyik árulták el! Március 7-én, este nagy hírrel lepte meg Csobot Adél és Istenes Bence is a követőit, mindketten a közösségi oldalaikon 1-1 hatásos fotóval közölték a hírt: gyermeket várnak. Most pedig már látszik Adél babapocakja is!

Hazánk közkedvelt sztárpárja, Csobot Adél és Istenes Bence néhány hete tette közzé, hogy második gyermeküket várják. Néhány napja pedig a 23 éves énekesnő olyan képet mutatott a Facebook oldalán, melyen már látszik a gömbölyödő babapocak is.



A képpel Adél azt köszönte meg, hogy őt szavazták meg a Legkreatívabb online véleményvezérnek az Instyle Awards-on, és ez alkalomból egy díjat is átvehetett.
A rajongóknak azonban a mosolygós képen az is feltűnt, hogy a kismama pocakja már gömbölyödésnek indult. "Alakul a poci :) boldog babavàràst Adél" - írta egy szemfüles kommentelő a fotó alá.


Így közölték az örömhírt a rajongóikkal


Mint ismeretes, március 7-én közölte a sztárpár a nagy hírt a közösségi oldalaikon, hogy ismét babát várnak. Első fiuk, Nátán 2016 májusában jött világra, és mint kiderült, most ismét kisfiuk lesz majd.

Adél a következő üzenetet rakta ki oldalára:
"Kedves világ! Annnnyira, de annnnyira vártam ezt a pillanatot!! A világ legboldogabb emberei vagyunk: érkezik a második kisfiunk!!!"

Bence így tudatta a világgal, hogy fia lesz ismét:
"Azt hiszem a világ legboldogabb embere vagyok, ugyanis Adél pocakjában már ott dobog a második kisfiam szíve... "

Kedves képekkel toldották meg a hírt:



Bár a nevét még nem döntötték el, már nagyon izgatottak az új jövevényre várva.

Olvasd el ezt is!
Itt a legfrissebb lista, mely 25 babanevet nem adhatják egyelőre gyermeküknek »



A fotók azt a pillanatot ábrázolják, amikor megtudták, Adél kisfiút hord a szíve alatt. Ugyanis kérésükre az orvosuk nekik nem árulta el a születendő gyermek nevét, hanem a nagyikat avatta be, akik a babváró ünnepségre egy hatalmas, lezárt dobozzal érkeztek. Azt felbontva, tömérdek kék lufi szállt az ég felé, tudatva a világgal: újabb legény lesz a családban!

Forrás: Facebook/Csobot Adél, Facebook/Ben Istenes, RTL Klub/Fókusz

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2018.03.26