Gólyahír: Babát vár Valkó Eszter! Az RTL Klub 44 éves műsorvezetőnője első gyermekével várandós

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


Gólyahír: Babát vár Valkó Eszter! Az RTL Klub 44 éves műsorvezetőnője első gyermekével várandós Újabb hazai tévés műsorvezető vár kisbabát! Kiss Ramóna után most újabb RTL Klubos tévésről derült ki, hogy várandós. Újabb hazai tévés műsorvezető vár kisbabát! Kiss Ramóna után most újabb RTL Klubos tévésről, mégpedig Valkó Eszterről derült ki, hogy várandós.

Valkó Eszter a Story magazinnak mesélte el, hogy orvostól orvosig jártak, de nem igazán találták annak az okát, miért nem sikerül megfogannia. Végül -  több évnyi sikertelen próbálkozás után - végre a lombikprogramnak köszönhetően lesz kisbabájuk, árulta el a 44 éves műsorvezetőnő.

Gólyahír: Babát vár Valkó Eszter! Az RTL Klub 44 éves műsorvezetőnője első gyermekével várandós

Hollandiában születik meg a baba
A boldog leendő szülők - akikkel a tévénézők 2016-ban a Nyerő páros című műsorban találkozhattak - egyelőre nem tudják a születendő baba nemét, de annyit elárultak a lapnak, hogy a kicsi nyáron jön majd világra, és valószínűleg Hollandiában születik, mivel párja, Radócz Péter április óta ott dolgozik.



Már hét éve együtt
Valkó Eszter és férje egyébként hét éve vannak együtt, bár az utóbbi hónapokban távkapcsolatban élnek, de a tévés bevallása szerint ez csak még erősebbé tette a szerelmüket.

Forrás: 24.hu, Facebook/Storymagazin
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2018.12.18