A betegségek hátterében vízerek és káros sugárzások is állhatnak

Vercsek Judit

Betegségek

Vercsek Judit


Visszatérő fejfájásnál, gyógyulni nem akaró torokgyulladásnál, alvászavarok és meddőség esetén érdemes feltérképezni a lakásunkban futó vízereket, és más káros földsugárzásokat. Hogyan védhetők ki a vízér okozta panaszok? Létezik-e káros sugárzást kiszűrő készülék? Extrapszichológus szakértőnk válaszol.
A veszélyes vízerek legyengítik és megbetegítik az egészséges szervezetet
A földsugárzásnak sok fajtája létezik, ezek közül a legismertebb és a legveszélyesebb a vízér. Frekvenciája szinte megegyezik az ember belső szerveinek rezgésével, így rövid idő alatt képes áthangolni a szervműködést egy egészségtelen rezgéstartományra. Ráadásul testünk kétharmada is vízből áll, tehát még inkább képes magába szívni a vízér negatív energiáit.
A vízerek szinte kiszipolyozzák energiánkat. Gyakran fáradtabban ébredünk, mint ahogy lefeküdtünk.
De miért is történik ez? A világegyetem jobbról balra futó spirálban tölti fel testünket életenergiával. A vízér pedig ezzel pont ellentétes irányban húzza ki belőlünk az erőt. Noha ez nem látszik, mégis az auránkon pontosan mérhető. 
 
Az egészségkárosító fölsugárzás kimérhető
Szinte nem is létezik olyan lakás, melyben ne lenne mérhető mértékű egészségkárosító sugárzás, mégsem kell megijednünk. Egy szakértő könnyedén kiméri, hogy pontosan hol futnak ezek a vízerek, és ha van lehetőség, átrendezhetjük lakásunkat, illetve kiárnyékolhatjuk azokat. Leginkább azokat a helyeket kell kiméretnünk, ahol huzamosabb időt töltünk, például a fekhelyünket, íróasztalunkat, kedvenc tévénéző fotelunkat, kanapénkat.
A lakáskimérés során pontos képet kaphatunk a vízér szélességéről, mélységéről, irányáról.
 
Testünk különböző részein átfutó vízerek különböző betegségeket okozhatnak
A vízér okozta panaszok sokfélék lehetnek. Ha már régóta fekszünk benne, akkor szinte biztosan okoz elváltozást. Van akinél hamarabb jelentkeznek a tünetek, míg mások akár 10 évig is panaszmentesek lehetnek.
 
A testünket keresztező keresztvízér akár a lábon, karon, vállon, okozhat ízületi gyulladást, vérellátási panaszokat, reumát.
 
A nemi szerveken átfutó vízér majdnem minden esetben meddőséget okozhat azáltal, hogy nem tud beágyazódni a kis embrió. Gyakran történik vetélés, még a terhesség elején. Legtöbb esetben a vízérsugárzás lelassítja a spermiumokat.
 
A hasi szerveken átfutó vízér bélrendszeri zavarokat okoz, a szervek működését gyengíti.
 
A szíven-tüdőn átfutó vízér az alacsony, magas vagy éppen az ingadozó vérnyomás, szívproblémák, tüdő problémák, esetleg asztma jelei lehetnek.
 
A gerincoszlopon is átfuthat vízér, ahol elmeszesednek a csigolyák, nyaki szakaszon pajzsmirigy problémák léphetnek fel.
 
A fejen keresztül áthaladó vízér ínygyulladást, gyakori torokgyulladást, nehezen múló arcüreggyulladást, fülpanaszokat, szemromlást, szürke hályogot is okozhat, valamint a depresszió kialakulásánál is gyanakodhatunk erre.
 
A hosszanti vízér az egész testünkön végigfut. Autoimmun betegség, parkinson-kór, veseelégtelenség, sclerosis multiplex, immungyengeség a tünete.
 
Hartmann sugarak, Szent György vonalak, Ley vonalak és elektromágneses sugárzás
A 20-25 cm szélességű Hartmann sugarak kb. 2x2 méterenként hálózzák be Földünket, észak-déli és kelet-nyugati irányba.  Fáradékonyságot, ízületi gyulladásokat, hosszú gyógyulási időt okoznak. Legnagyobb probléma azonban az, amikor a Hartmann sugár vízérrel kereszteződik, ebben az esetben ugyanis daganat kialakulásához vezethet.
 
A Szent György vonalak nyugtató hatásúak. Ezen vonalak mentén találhatóak a templomok is.
Ley- vonal és Szent György- vonal kereszteződése gyógyító, energetizáló hatású. Maximum 30 percet szabad egyszerre benne tölteni.
 
Magasfeszültségű vezetékek és a mobilhálózatok irányító központjai az egészségre veszélyt jelentenek. Még a számítógépünk és a mobiltelefonunk is sugároz. Ezek a berendezések hosszú távon stresszt okoznak, vagy a már meglévő betegségeink tüneteit erősítik fel.
 
Töltsük időnket sugárzásmentes környezetben!
Mindezek ellenére jó hír, hogy ma már sokféle sugárzást kiszűrő találmány van forgalomban. Például léteznek mérnökök által kidolgozott mágneslapok, melyeket megfelelő helyre ragasztva kivédhetők a káros sugarak.
A fentiek ismeretén túl, azzal teszünk a legjobbat, ha sugárzásmentes helyen töltjük időnk nagyobb részét.
 
Fotó: Freedigitalphotos.net
Szerző: Vercsek Judit
 
TGYÁS, GYED, GYES, KALKULÁTOR >>
 

Vercsek Judit

Betegségek

Vercsek Judit


2014.03.16