Kismamadivat – Mi a trend 2014-ben?

Szülők lapja

Szépség, divat

Szülők lapja


Kismamadivat – Mi a trend 2014-ben?

Milyen az idei kismamaruha divat? Hogyan lehet kismamaruhád egyszerre trendi és kényelmes? Kinek melyik kismamafazon áll jól? A kismama stylist nem csak az idei öltözködési trendet részletezi, hanem elárulja, miként lehetsz stílusos és megnyerő a babavárás hónapjai alatt.

Szerencsések a mai kismamák, hiszen kismamaként sem kell lemondaniuk a csinos trendi darabokról, pocakosan is lehetnek stílusosak. Egy nő életében az egyik legszebb időszak a babavárás 9 hónapja. A kerekedő pocakkal mégis sok hölgy nehezen találja Önmagát, és fél megváltozott alakjától. Alábbi összeállításban a tavaszi-nyári kismamáknak szeretnék segítséget nyújtani, ötleteket adni, hogy hogyan válogasd össze kismama gardróbod legfontosabb darabjait.

Kismamaruha választásnál legfontosabb szempont a kényelem
A kismama ruhák megválasztásánál az egyik legfontosabb szempont, hogy a ruhák kényelmesek legyenek- a kismama modellek kialakítása, fazonja lehetőséget adjon a pocak növekedésének. A nadrágok pocakbetétes megoldással és gombolható gumival, a felsők oldalt ráncolásokkal, egyéb szabási trükkökkel adnak teret a kerekedő idomoknak.
A kismama modellek lényege, hogy a has növekedésének adnak teret, mindenhol máshol azonban szépen illeszkednek alakodra. Amint úgy érzed, hogy normál ruháid nyomják pocakodat, nem kényelmesek, ideje néhány kismama modellel felfrissíteni gardróbodat! 

Kismamadivat – Mi a trend 2014-ben?     Kismamadivat – Mi a trend 2014-ben?
   Nem kell lemondanod a trendi darabokról!
    
Mit kerüljünk a kismamaruhatár összeállításánál?
Sok kismama esik abba a hibába, hogy nem kismama modelleket keres, hanem a pocak, esetleg keblek növekedésével párhuzamosan egyre nagyobb méretben vásárol nem kifejezetten kismamáknak kialakított darabokat. A nagyméretű ruhákban nem a kerekedő hasadat hangsúlyozod, ráadásul a vállban, fenékben nagy méretek  oda is plusz kilókat tesznek rád, ahova nem szeretnéd, így nem tanácsos ezt a példát követni.

Kismamadivat – Mi a trend 2014-ben?     Kismamadivat – Mi a trend 2014-ben?
   Sok kismama esik abba a hibába, hogy eleve nem kismamafazonokat keres
 
Kövesd a divatot pocakosan is!
Mindig olyan kismama modelleket válassz, melyeket egyébként is szívesen hordanál. Azért mert kisbabát vársz, még nem kell lemondanod a divatos, stílusos megjelenésről. Meríts ihletet normál ruhatáradból és szerezd be a számodra legkedvesebb darabok kismama változatát.
Kövesd a divatot pocakosan is, az aktuális szezon divatszínei, trendjei számodra sem tabuk!     

Kismamadivat – Mi a trend 2014-ben?     Kismamadivat – Mi a trend 2014-ben?
   Kövesd a divatot pocakosan is!
 
Melyek lesznek az idei nyár divatszínei?
Az idei nyár uralkodó színei a pasztel és az élénkebb árnyalatokat kedvelőknek egyaránt kedvez. A kellemes púder rózsa, bézs, a lágy vízkék és a selymes menta mellett, még idén nyáron is tartja magát a tavalyi év két slágere a kék és a korall számos árnyalattal, de újdonságként nagyon trendi lett a gerbera rózsaszín és a sárgás zöld is. A mintás anyagok közül keresd a klasszikus virágos vagy a dögös csíkos modelleket. Ne ijedj meg kismamaként a csíkos mintától!  A csíkok kiemelik a kerekedő pocakot, de egyben meg is mutatják derekadat -jótékonyan övezve a kismama alakját.        

Kismamadivat – Mi a trend 2014-ben?     Kismamadivat – Mi a trend 2014-ben?
   A csíkok kiemelik a kerekedő pocakot
 
Mi az idei kismamaruha-trend?
A fazonok között is akad bőven, melyek közül választhatsz – stílusod és alkod szerint. A klasszikus mell alatt szabott fazonokat a magasabb és romantikusabb megjelenést kedvelő hölgyeknek ajánlom. Az aktuális divat trendekben ez a fazon most kissé háttérbe szorult. A trendibb megjelenésért válassz szűkebb fazonokat, elől rövidebb hátul hosszabb szabású felsőket, tunikákat. Nagyon divatos, és rendkívül kényelmes kismama viselet a nadrágos overál, mely a régi kantáros kismama nadrágok ükunokája is lehetne.

Kismamadivat – Mi a trend 2014-ben?     Kismamadivat – Mi a trend 2014-ben?
   Stílusod és alkatod szerint alakítsd kismamaruhatáradat is!

Trendtől függetlenül mit szerezz be elsőként kismamaruhatáradba?
Kismamaruhatárad nem fog nagyon eltérni a korábbi ruhatáradtól, mert a stílusod nem változik. Ha amúgy farmernadrágban érzed jól magad, akkor most is szerezz be egy divatos és kényelmes kismamafarmert. Ha az elegánsabb megjelenést kedveled, akkor a kismamaruhatáradba is elegáns darabokat fogsz beválogatni. Bármilyen is a stílusod, elsőként néhány jól kombinálható felsőt és legalább egy szabadidős viseletet szerezz be.
Ha szívesen hangsúlyozod állapotodat, akkor babatalpacskás vagy kismamafeliratos felsőrészekkel még inkább felhívhatod várandósságodra környezeted figyelmét.

Kismamadivat – Mi a trend 2014-ben?     Kismamadivat – Mi a trend 2014-ben?
   "Designed by Daddy"

 
Jó vásárlást, kellemes babavárást kívánunk!
MoNa Mama – Pocakosan is Stílusosan
 
Szerző: Mónus-Nagy Katalin, MoNa Mama kollekciótervező és stylist
Fotó: MoNa Mama
Kezdő Fotó: Freepik
 
 
 
 

Szülők lapja

Szépség, divat

Szülők lapja


2014.04.03