Az apuka minden héten készített egy felvételt a lányáról - Nézd, hogyan lett a kisbabából 18 éves nagylány!

Szülők lapja

Gyerek fejlődése

Szülők lapja


Az apuka minden héten készített egy felvételt a lányáról - Nézd, hogyan lett a kisbabából 18 éves nagylány! Egy apuka úgy döntött, megörökíti a lánya fejlődését a kisbabakortól egészen a 18. születésnapjáig. A különleges timelapse-videót már több mint 5 millióan látták, nézd meg te is! A gyerekek olyan gyorsan felnőnek, halljuk mindenhonnan, és bár húzósnak tűnhet egy-egy időszak, az ember tényleg az érettségi környékén döbben rá, hogy pillanatok alatt eltelt az a 18 év...

Minden héten felvette a lányát videóra
Éppen ezért gondolta azt egy előrelátó holland apuka, hogy valamiféleképpen megörökíti azt az utat, ahogyan a lánya kisbabából nővé cseperedik. Persze Frans Hofmeesternek nem volt olyan nehéz dolga, hiszen a szakmáját tekintve filmes, így a legkézenfekvőbb megoldásnak az tűnt számára, hogy hétről hétre mozgófilmre veszi lányát - 1999-es születésétől egészen a 18. születésnapjáig.

- Amikor Lotte megszületett, azt vettem észre, hogy napról napra változik, így kétségbeesetten kerestem annak a módját, hogy valamiképp megőrizzem ezeket az emlékeket - mesélte a The Guardian magazinnak, ahol azt is elárulta, a videókon általában arra kérte a lányát, hogy meséljen a napjáról vagy arról, mi volt a suliban.

Élvezz ki minden pillanatot, amit a gyermekeiddel tölthetsz
A sok-sok felvételt aztán összevágta egyetlen 5 és fél perces timelapse-videóvá, melyet nézve megelevenedik előttünk a totyogós időszak, a kisiskolás kor, a tinikori évek olykor gyötrelmes-érzelemteli pillanatai, hogy aztán egy nagy, széles mosollyal eljussunk a 18. életévig.

A Portrait of Lotte, 0 to 18 years című videót azóta több mint 4 millióan megnézték már - az apuka szerint azért van ekkora sikere, mert minden emberhez szól.

- A Lotte portréja szerintem azt üzeni mindenkinek, hogy élje az életét és élvezzen ki minden pillanatot, amit a gyerekeivel tölthet - mondta a lapnak.
 

Lotte portréja 0-18 - Nézz meg fotókat minden életkorból!


Lotte 0-1 évesen



Lotte 1-2 évesen



Lotte 2-3 évesen



Lotte 3-4 évesen



Lotte 4-5 évesen



Lotte 5-6 évesen



Lotte 6-7 évesen



Lotte 7-8 évesen



Lotte 8-9 évesen



Lotte 9-10 évesen



Lotte 10-11 évesen



Lotte 11-12 évesen



Lotte 12-13 évesen



Lotte 13-14 évesen



Lotte 14-15 évesen




Lotte 15-16 évesen



Lotte 16-17 évesen



Lotte 18 évesen



Nézd meg a videót is!




Olvasd el ezt is!
Az anyuka minden hónapban lefotózta a fiát az óriás plüssmaci ölében - Így lett a kisbabából totyogós »


Forrás: Bored Panda

Szülők lapja

Gyerek fejlődése

Szülők lapja


2018.06.26