Ingyenes óriáscsúszda Budapesten, csak egy napig! Ott, ahol nem is gondolnád

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Ingyenes óriáscsúszda Budapesten, csak egy napig! Ott, ahol nem is gondolnád Július 2-án, csütörtökön ismét lesz óriáscsúszda Budapesten, ami gyereknek és felnőttnek egyaránt jó mókának ígérkezik! Ti hogy fogtok csúszni? Párosával, fejjel lefelé vagy fürdőruhában? Ez utóbbi esetén még nyereményre is számíthatsz. A tavalyi siker után az idén újra lesz ingyenes aluljárós óriáscsúszda Budapesten! Tavaly a Nyugati pályaudvarnál, ezúttal egy új helyszínen, az Örs vezér téren lesz felállítva a fővárosiak legújabb hóbortja, az óriáscsúszda.
Az óriáscsúszdán a lépcsőfokokat kihagyva lehet az aluljáróba csúszni. Lesz ünneplő tömeg, bevállalós jelöltek, médiajelenlét és sok móka-kacagás. Az ingyenes programra a gyereket is feltétlenül vigyük magunkkal.

2015. július 2-án, csütörtökön reggel 7 órától 18 óráig lehet csúszni: kettesével, mezítláb, sikítva vagy ahogyan csak tetszik.
A szervezők két fő részére szóló strandbelépőt ajánlottak fel annak az első három jelentkezőnek, aki 10 órától bevállalja, hogy fürdőruhában csúszik le az összegyűlt kíváncsi nézőközönség előtt.

Időpont
2015. július 2-án, csütörtökön reggel 7-től este 18:00-ig

Helyszín
A X. kerületben, az Örs vezér téri metróvégállomásnál lévő, aluljáróba vezető lépcsőn.

Ingyenes óriáscsúszda Budapesten, csak egy napig! Ott, ahol nem is gondolnád

Egy kisgyerek felnőtt kiséretében csúszik le éppen, míg a többi gyerek várja, hogy sorra kerüljön



Fotó: Facebook
Forrás: Facebook

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2015.07.01