Buborékfújó nap a Margitszigeten: ingyenes családi program a hosszú hétvégére

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Buborékfújó nap a Margitszigeten: ingyenes családi program a hosszú hétvégére Augusztus 23-án hatalmas mókára készülhetnek mindazok, akik szeretnek szappanbuborékokat eregetni, hiszen immáron ötödik alkalommal gyűlnek össze a buborék-fanok a Margitszigeten. Augusztus 23-án hatalmas mókára készülhetnek mindazok, akik szeretnek szappanbuborékokat eregetni, hiszen immáron ötödik alkalommal gyűlnek össze a buborék-fanok a Margitszigeten.

Az esemény szervezője, Mészáros Barbara elárulta nekünk, tulajdonképpen egy véletlennek köszönhető, hogy az esemény létrejött. Mint mesélte, öt évvel ezelőtt, az akkori munkahelyére kollégáival vittek be buborékfújókat és nagyon jól elszórakoztak velük egész nap. Innen jött az ötlet, hogy csinál egy nyári bubifújó eseményt a barátoknak - igen ám, csakhogy az esemény véletlenül nyilvános lett, és mivel nagyon sokan kezdtek el érdeklődni, bevállalta a megszervezését.

Idén augusztus 23-án, vasárnap délután 14:00 órától kezdődik a buborékeregetés - úgy tapasztalta, hogy a kora délutáni időpont a legjobb, hiszen ilyenkor már mindenki túl van az ebéden és sziesztán. Aki korábban érkezik, elfoglalhatja magát a Margitszigeten, de maga a kollektív fújás 2-kor kezdődik.

Nincs szükség bejelentkezésre, az esemény ingyenes, csak a buborékfújódat vidd magaddal és érezd jól magad!

Házilag is készíthetsz buborékfújót és folyadékot hozzá! Hogy miként? Részletek korábbi cikkünkben »

Program: Buborékfújó nap 5.0
Időpont: 2015. augusztus 23. délután 14:00 óra
Helyszín: Budapest, Margitsziget, pontos koordináták itt »
Az eseményt megtalálod a Facebookon is, az alábbi linken »

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2015.08.13