Danubius Családi Zöld Nap a Magyar Természet Napján

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Danubius Családi Zöld Nap a Magyar Természet Napján 2016. május 22-én, vasárnap ingyenes szabadtéri program várja a családokat a Feneketlen-tó csodálatos környezetében. Izgalmas gyerekprogramok várják a kicsiket és nagyokat a környezettudatosság jegyében megrendezett rendezvényen: koncertek, játszóház, kisállat bemutató, erdei élményfoglalkozások, arborétum séta, játékos erőpróba és még sok tartalmas kreatív foglalkozás! Élj környezettudatosan, pihenj a zöldben!  A Danubius Családi Zöld Nap 2016. május 22-én, vasárnap a Feneketlen-tó gyönyörű környezetébe invitálja a családokat.

Danubius Családi Zöld Nap a Magyar Természet Napján


Játszóház, kisállat bemutató, kézműveskedés és még sok más gyerekprogram
A korábbi évek legnépszerűbb aktivitásai - környezettudatos játszóház, kisállat bemutatók, kreatív foglalkozások, népi játékok, erdei élményfoglalkozások, mozgásprogramok, arborétum séta mellett idén is kerülnek újdonságok a Zöld nap programjába.
Főszerepet kapnak a Danubius Bubbles Club sárkányai és a mókás történetükből nemrég megjelent meséskönyv, a Sárkánykalandok 1. - A bükfürdői kalamajka is.

RÉSZLETES PROGRAM >>

Danubius Családi Zöld Nap a Magyar Természet Napján

Koncertek, arcfestés, buborékfújás, kiállítás kis természetbúvároknak
A Budai Parkszínpadon Farkasházi Réka és a Tintanyúl együttes koncertje szórakoztatja a család apraját-nagyját, kihagyhatatlan játékos erőpróbát kínál a Magyar Olimpiai Bizottság „ 5 próba Rióba” programja.
A népszerű arcfestés és buborékfújás mellett a kíváncsiak megtanulhatják, hogyan lehet egy kidobásra ítélt tisztító flakont praktikus telefontartóvá változtatni, üdítős dobozokból süteményformákat varázsolni, PET palackokból madáretetőt készíteni. A zöld szemléletformálást a fogyasztói szokások veszélyeiről összeállított Tükörben a világ kiállítás szolgálja majd, míg a Klímamentő tábla a globális felmelegedést szemlélteti. A rendezvény ingyenesen látogatható, 10.00–17.00 óra között.

RÉSZLETES PROGRAM >>

Danubius Családi Zöld Nap a Magyar Természet Napján

Idén a Magyar Természet Napján, május 22-én a hívja a családokat a zöldbe a Danubius Hotels Group az immár ötödik éve rendszeresen megrendezett Danubius Családi Zöld Napra.
A fenntartható, felelősségteljes, környezetbarát zöld szállodai kultúra kialakításában élenjáró szállodavállalat örömmel csatlakozott a három hazai legnagyobb civil szervezet - a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, a Magyar Természetvédők Szövetsége és a WWF Magyarország -  kezdeményezésére 2015-ben létrejött jeles naphoz. A Magyar Természet Napja mindannyiunk közös ünnepe, amely a hazai természeti értékeink fontosságára, védelmére és tiszteletére hívja fel a figyelmet.


RÉSZLETES PROGRAM >>

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2016.05.19