Állatok világnapja 2016: ingyenes programokkal várják a családokat október elsején az Állatszigeten

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Állatok világnapja 2016: ingyenes programokkal várják a családokat október elsején az Állatszigeten Ingyenes programokkal várja a családosokat a Rex Állatsziget október 1-jén az Állatok világnapja alkalmából. Állatbemutatók, gyerekműsorok, koncertek, sztárelőadók, minifarm, örökbefogadás és remek hangulat szórakoztatja az állatbarátokat. Budapest egyik legnagyobb ingyenesen látogatható állat- és természetvédelmi élményparkja az év legjelentősebb rendezvényére készül az Állatok világnapja alkalmából. Október 1-jén számtalan program és az állatvilág több képviselője is várja majd az érdeklődőket a Rex Állatszigeten.

A Rex Állatszigeten így október 1-jén minden az állatokról és a jó hangulatról szól majd. A szervezők úgy állították össze a programot, hogy a legkisebbektől egészen a felnőttekig mindenki jól érezze magát. Az újpesti Farkaserdőben elterülő gyönyörű 2 hektáros területen bemutatók, gyermekműsorok és koncertek várják az érdeklődőket. A jó hangulatra garancia többek között Kocsis Tibor koncertje és a DRuMSTeRS Dobos Együttes előadása.

A rendhagyó programok mellett az Állatsziget állandó elemei - úgy, mint a minifarm, az állat örökbeadó-központ vagy a Vadudvar - is nyitva állnak a látogatók előtt.

Időpont: 2016. október 1. (szombat) 10:00-17:15
Helyszín: Rex Állatsziget, 1048 Budapest, Óceánárok u. 33.


További információ:
www.rex.hu
Facebook / Rex Alapítvány

Az állatvédelem legfontosabb nemzetközi ünnepén, az Állatok Világnapján több millió állatvédő ünnepel világszerte. A szervezők célja, hogy felhívják a figyelmet az összefogás és a felelős állattartás fontosságára.

Az Állatok világnapját 1931 óta ünnepeljük minden évben Szent Ferenc emléknapján, hivatalosan október 4-én. Assisi Szent Ferenc, az állatok védőszentje ugyanis október 4-én hunyt el.

Kép: Pixabay

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2016.09.29