Főoldal > Cikkek > Gyermekprogramok > Tavaszi szünet és húsvét 2017: 55 szuper ingyenes program Budapesten és vidéken, amit imádni fog a gyerek - Progr - Szülők Lapja

Tavaszi szünet és húsvét 2017: 55 szuper ingyenes program Budapesten és vidéken, amit imádni fog a gyerek - Programok jó időre, rossz időre

Szülőklapja képA húsvét, idén először négy napos ünnep lesz és a tavaszi szünet is kezdetét veszi a gyerekek nagy örömére. ami remek lehetőséget kínál különböző családi programokra. Válogatásunkban budapesti és vidéki ingyenes családi programokat és gyerekprogramokat állítottunk össze számodra.

Szerző: Szülők lapja
2017-04-10
Forrás: Szülők lapja
Share on Tumblr
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Programajánlónkban, olyan budapesti és vidéki ingyenes húsvéti családi programokat ajánlunk a figyelmetekbe, ahol kiemelt hangsúlyt kapnak a gyerekprogramok, hisz a tavaszi szünet is elkezdődött. Válogatásunkban találtok a húsvéti népszokásokhoz kapcsolódó programokat, gasztronómiai programokat, kézműves foglalkozást kicsiknek és nagyoknak, bábszínházi és zenés-táncos programokat is. Ha pedig túrázni, kirándulni támad kedvetek a tavaszi szünetben, akkor is bőven találtok ötleteket.
 

Budapesti ingyenes húsvéti programok

 

1-10. 10 Gyönyörű kirándulóhely Budapesten, ami babakocsival is bejárható - egy példa: Kopaszi-gát


A 10 gyönyörű kirándulóhely Budapesten, ami babakocsival is bejárható, köztük a Kopaszi-gát, a gyerekes családok közkedvelt hétvégi pihenőhelye, ahol parkosított, csodaszép környezet, modern kávézók, padok, ápolt gyep, egy kisebb játszótér, tiszta mosdók és legfőképpen kellemes dunaparti környezet várja az idelátogatókat. Kismotort, labdát, plédet vigyünk magunkkal!
 
Útvonal hossza: 1 km
Szintkülönbség: 0 km
 
Program: 10 gyönyörű kirándulóhely Budapesten, ami babakocsival is bejárható - Kopaszi-gát
Helyszín: Kopaszi-gát, Budapest
Időpont: bármikor
Bővebb információ - 10 babakocsis kirándulóhely Budapesten »
 

11. IV. Húsvéti Bárányfesztivál


A IV. Húsvéti Bárányfesztivál idén is bővelkedik a gasztronómiai élményekben: hazai és nemzetközi bárányhúsból készült ételek, kézműves termékek és számos húsvéti fogás várja a látogatókat. A gasztronómián túl, a gyerekek ingyenes kézműves foglalkozásokon vehetnek részt mind a három nap során, de múltidéző húsvéti mulatság és nyuszi és bárány simogató is várja a családokat

Program: IV. Húsvéti Bárányfesztivál
Helyszín: Vajdahunyadvár, Városliget, Budapest
Időpont: 2017.04.15-17.,10:00-21:00
Bővebb információ »
 

12. Nosztalgikus tavasz - Allee bevásárlóközpont


A Nosztalgikus tavasz programsorozat keretében április 12-én, 13-án és 15-én Nosztalgikus húsvétra invitálják a gyerekeket, ahol vintage stílusú húsvéti kacsatojás lehet majd dekorálni. A programsorozat további attrakciói: vintage kézműves vásár, süteménydíszítés és tavaszi üdvözlőlap és levendulazsák készítése. A programokra előzetes regisztráció szükséges.

Program: Nosztalgikus tavasz
Helyszín: Allee Bevásárlóközpont, Budapest
Időpont: 2017.04.01-23.
Bővebb információ »
 

13. Húsvéti Vigasságok a Bikás Parkban


A Húsvéti Vigasságok a Bikás Parkban, Budapest egyik legnagyobb húsvéti mulatságának ígérkezik a 4-es metró állomásánál. A hagyományőrző programok mellett koncertek, vidámpark, állatsimogató, gasztrosétány, gyermekszínház és népmese, de lesz tojásfestés, locsolkodás, hagyományőrző játszóház, gólyalábasok, artisták is színesítik az ünnepi programokat.

Program: Húsvéti Vigasságok a Bikás Parkban
Helyszín: Bikás park, Budapest
Időpont: 2017.04.15-17.
Bővebb információ »
 

14. Cifra Palota - Cifra Világ: Argentína


A Cifra Palota - Cifra Világ: Argentína program,  az egész család számára aktív és kreatív programokat kínál. Lesz zene, tánc, meseelőadás, játékok, kreatív programok és készségfejlesztő programok, amelyek mind a tartalmas szórakozást szolgálják.

Program: Cifra Palota - Cifra Világ: Argentína
Helyszín: Művészetek Palotája Kék terem, Zászlótér, Átrium (Előcsarnok), Budapest
Időpont: 2017.04.16. 10:00-13:00
Bővebb információ »


15. Hetedhét táncház: Bagi táncok és a duda - Müpa


A Hetedhét táncház - Bagi táncok és a duda programot, táncos kedvű családoknak ajánljuk. A gyerekek megismerkedhetnek a különböző tájegységek táncaival, meséivel, játékaival, szokásaival, zenéjével, dalaival és hangszereivel, mindezt közös játék és tánc keretében.

Program: Hetedhét táncház - Bagi táncok és a duda
Helyszín: Művészetek Palotája Üvegterem, Budapest
Időpont: 2017.04.16. 11:00-12:00
Bővebb információ »
 

16. Húsvét a Várkert Bazárban


A Húsvét a Várkert Bazárban a hagyományokat színes családi programokkal idézi fel, ahol a gyerekeket állatsimogató, közös tojásfestés, kézműves foglalkozás, játszóház és gyerekkoncert várja, valamint ügyességi játékpark és mesterség bemutatók. Mindhárom napon zenei fellépők is biztosítják az ünnepi kikapcsolódást.

Program: Húsvét a Várkert Bazárban!
Helyszín: Várkert Bazár, Budapest
Időpont: 2017.04.15-17.
Bővebb információ »
 

17. Tavaszi szüneti kézműves foglalkozás - Lipták Villa


A Tavaszi szüneti kézműves foglalkozás rendezvény keretében, a Vándorjátszóházzal húsvéti locsoló kölni, márványozott tojás és húsvéti motívumokkal díszített cserepet készíthetnek az ügyes kezű gyerekek.

Program: Tavaszi szüneti kézműves foglalkozás
Helyszín: Lipták Villa, Budapest
Időpont: 2017.04.13., 10:00-12:00
Bővebb információ »

1
 

18. Bábszínház a Csepel Plázában


A Bábszínház a Csepel Plázában egy négy hétvégén át tartó bábelőadás sorozat, ahol kényelmes babzsák fotelek és izgalmas történetek várják a gyerekeket. Április 15-én, húsvét alkalmából a Húsvéti csoda és Vörös Valér bábelőadást nézhetik meg a gyerekek.

Program: Bábszínház a Csepel Plázában
Helyszín: Csepel Pláza, Budapest
Időpont: 2017.04.15., 11:00-12:30
Bővebb információ »
 

19. Húsvéti Vásár és Gyereknap a Gozsdu Udvarban


A Húsvéti Vásár és Gyereknap a Gozsdu Udvarban rendezvény keretében, április 14-17 között különleges Húsvéti Vásár várja a látogatókat - antik, retró, vintage, art, design és kézműves termékek közül válogathatnak az érdeklődők. Április 17-én, húsvéthétfőn - már hagyományként - a gyerekeké a Gozsdu Udvar. Kisállat simogató, arcfestés, játékkuckó, trambulin, kézműves foglalkozások és interaktív bábműsor a program.

Program: Húsvéti Vásár és Gyereknap a Gozsdu Udvarban
Helyszín: Gozsdu Udvar, Budapest
Időpont: 2017.04.14-17.,
Bővebb információ itt » és itt »
 

20-26. 7 Könnyű és rövid túraútvonal Budapesthez közel - egy példa: túra a Budai-hegységben


A Könnyű és rövid túraútvonal Budapesthez közel, köztük a Budai-hegységben - Normafa - Három katona sírja - Csacsi-rét - Virág-völgy - János-hegyi nyereg túraútvonalat bátran ajánljuk családoknak is, hisz a táv nem hosszú és könnyen bejárható.

Táv: 4 km
Szintemelkedés: 150 m
Menetidő: 1,5-2 óra
Jelzés: sárga sáv és piros sáv

A 21-es autóbusz megállóból átkelünk az út túloldalára. A büfé mellett lefelé vezető sétaúton indulunk el, ahol nincs ugyan turista útjelzés, de az út egyértelmű és jól kitaposott. Átkelünk a Gyermekvasút sínpárjain, majd egy útkereszteződéshez jutunk: jobbra Anna-rétre, balra Makkosmáriára vezet az út. Kis idő múlva egy kövekkel körberakott sírkereszthez, a második világháborúban elesett honvédek nyughelyéhez, a "Három katona sírjához" érkezünk. Az utat jobb oldali ágán követjük, ahol a Csacsi-rétre jutunk ki. Itt nagyot pihenhetünk, töltődhetünk, kicsomagolhatjuk a magunkkal hozott úti elemózsiánkat. A kis rét túloldalán útelágazás található. Mi a sárga sávjelzésen folytatjuk a sétát, ahol csakhamar egy félig földbevájt kunyhót, előtte tűzrakóhelyet és egy táblát is találunk. A piros sávjelzést is hordozó sétaútig a Virág-völgy meredek peremén kacskaringózunk, folyamatos emelkedőn a Libegő felső állomásáig vesszük az irányt.

Program: Könnyű és rövid túraútvonal Budapesthez közel - Budai-hegységben - Normafa - Három katona sírja - Csacsi-rét - Virág-völgy - János-hegyi nyereg
Helyszín: Budai-hegység
Időpont: bármikor
Bővebb információ - 7 könnyű túraútvonal Budapest közelében »
 

Vidéki ingyenes húsvéti programok

 

27-44. 17 ingyenes tanösvény az országban, hétvégi családi sétákhoz, kiránduláshoz - egy példa: Pandúr Ökopark tanösvény


Az ország bővelkedik tanösvényekben, de mi most az ingyenesek közül válogattunk 17-et. Ezek közül is most a Pandúr Ökopark tanösvényt ajánljuk, amely mindenki számára ingyenes, és a Nagy-Pandúr-szigeten található. A nyolc állomásból álló tanösvényen interaktív táblák játékosan mutatják be a Gemenci erdő növény- és állatvilágát, a halászatot, de még a halászlé készítés rejtelmeiről is tanulhatnak a kirándulók. Az Ökoparkban nem csak a tanösvény nyújt kikapcsolódást az egész család számára, de található itt még mezítlábas sétány és kilátó is.

Program: Ingyenes tanösvények az országban, hétvégi családi sétákhoz, kiránduláshoz - Pandúr Ökopark tanösvény
Helyszín: Pandúr Ökopark tanösvény, Baja
Időpont: reggel 9 órától koraestig
Bővebb információ - 17 ingyenes tanösvény az országban »
 

45. II. Húsvéti Nyuladalom Siófokon


A II. Húsvéti Nyuladalom Siófokon idén második alkalommal kerül megrendezésre, ahol népi- és logikai fajátékokkal, kosaras körhintával, hintalóval, logikai fajátékokkal, gólyalábakkal, kézműves- és gasztronómiai vásárral, főzőversennyel, gyerekkoncertekkel, interaktív gyermek előadásokkal csalogatják a családokat, esténként pedig a felnőtteket hazai előadók koncertjei várják. Ismét lesz nyúlfutam, nyuszisimogató, nyuszitojás-keresés, tojásfa díszítés. Húsvét alkalmával több nyuszihajó indul a Hajóállomásról nyuszi simogatóval, arcfestővel, és ajándék csoki tojásokkal a fedélzetén.  

Program: II. Húsvéti Nyuladalom Siófokon
Helyszín: Fő tér, Siófok
Időpont: 2017.04.14-17.
Bővebb információ »

2
 

46. Szalóki Húsvétoló


A Szalóki Húsvétoló a régi népszokásokat, hagyományait kívánja feleleveníteni programjaiban, így a látogatók megismerkedhetnek a népi locsolással, tojásfestéssel, tojásírással is és számos népi kismesterséggel. Emellett lesz, néptánc és népzene, kisállat simogató, népi játékok.

Program: Szalóki Húsvétoló
Helyszín: Faluház, Egerszalók
Időpont: 2017.04.15.
Bővebb információ »
 

47. Családi nyúlkergető - Zalakaros


A Családi nyúlkergető húsvéti rendezvény bővelkedik a családi programokban. A húsvéti vetélkedők keretében, megmérethetik magukat ki a legügyesebb a tojásgurításban, tojásdobálásban, vagy a tojáskeresésben. Az állatsimogatóban nyuszi, bárány és póni várja a kicsiket. Délután, népi játszótér és kreatív foglalkozások biztosítják a kikapcsolódást. Gyógyfürdő téren kirakodóvásár, kézművesek bemutatói és borházak várják a látogatókat.

Program: Családi nyúlkergető
Helyszín: Gyógyfürdő tér 10., Zalakaros
Időpont: 2017.04.14-16.
Bővebb információ »
 

48. Forster Húsvéti Családi Nap - Bugyi


A Forster Húsvéti Családi Nap minden programja a húsvéti szórakoztató kikapcsolódást szolgálja az egész család számára. Lesz tojásfestés, lufihajtogatás, arcfestés, sorversenyek, tojáskeresés és pónifogatozás a Forster Vadászkastélyban.

Program: Forster Húsvéti Családi Nap
Helyszín: Forster Vadászkastély, Szálloda, Bugyi
Időpont: 2017.04.16., 10:00-18:00
Bővebb információ »
 

49. II. Nyúlfutam Siófokon


A II. Nyúlfutam Siófokon húsvétvasárnap kerül megrendezésre és várnak minden futni, kerékpározni, görkorizni szerető látogatót, akár a családok kisebb-nagyobb tagjait is. Regisztráció 09:00 órakor, start pedig 10:00 órakor. A táv könnyen teljesíthető bárki számára, körülbelül 3 km hosszú. A szervezők ajándékokkal és meglepetésekkel készülnek a résztvevők számára.

Program: II. Nyúlfutam Siófokon
Helyszín: Fő tér, Siófok
Időpont: 2017.04.16., 09:00-12:00
Bővebb információ »
 

50. Húsvét Fertődön, az Esterházyaknál


A Húsvét Fertődön, az Esterházyaknál programok keretében, április 16-án délután 14 - 17 óra között gyerekeknek szóló foglalkozások keretében a legkisebbek készíthetnek tojástartókat, festhetnek tojásokat, színezhetnek, ajtódíszeket készíthetnek - de emellett akár arcfestést is kérhetnek. Ez a program ingyenes, a rendhagyó játékos vezetés a kastélyban azonban belépőjegy-köteles és regisztrálni kell.

Program: Húsvét Fertődön, az Esterházyaknál
Helyszín: Esterházy-kastély, Fertőd
Időpont: 2017.04.16., 14:00-17:00
Bővebb információ »
 

51. Húsvéti Tojáskereső - Sopron


A Húsvéti Tojáskereső, idén 40. alkalommal húsvét hétfőn 9-12 óra között kerül megrendezésre az Erzsébet-kertben. Jelentkezés: A zöld (zene) pavilonban 09.00 órától. Táv: 1500 méter, 20 ellenőrzőponttal. A térképes játékon az egész család elindulhat, így a kicsiknek a szülők segíthetnek és az első 300 beérkező gyermek pedig, apró ajándékot kap! A nevezés díjtalan!

Program: Húsvéti Tojáskereső
Helyszín: Erzsébet kert - Ady Endre út, Sopron
Időpont: 2017.04.17., 09:00-12:00
Bővebb információ »
 

52. Húsvéti programok gyerekeknek - Sopron-Balf


A Húsvéti programok gyerekeknek a tavaszi szünetben április 14-én várja a játszani, kézműveskedni szerető gyerekeket a húsvét jegyében a József Attila Művelődési Házban.

Program: Húsvéti programok gyerekeknek
Helyszín: József Attila Művelődési Ház, Sopron-Balf
Időpont: 2017.04.14., 16:00
Bővebb információ »
 

53. Családi húsvét - Bogács


A Családi húsvét, kézműves foglalkozásokkal, játékos vetélkedőkkel és különböző szórakoztató programokkal várjuk a gyermekeket és szüleiket egyaránt húsvét alkalmából sok szeretettel.

Program: Családi húsvét
Helyszín: Közösségi ház, Bogács
Időpont: 2017.04.16.
Bővebb információ »
 

54. Hagyományőrző Húsvét - Felsőtárkány


A Hagyományőrző Húsvét rendezvény, a Tájház udvarára várja érdeklődő látogatóit, ahol a család minden korosztálya számára ígérnek szórakozást. Lesz múltidéző locsolkodás, tojásvadászat, népi ügyességi játékok, kézműves foglalkozások, állatsimogató, pónilovaglás és zene, tánc, finomságok.

Program: Hagyományőrző Húsvét
Helyszín: Tájház, Felsőtárkány
Időpont: 2017.04.17., 13:00-16:00
Bővebb információ »
 

55. Büki Húsvéti Vigadalom


A Büki Húsvéti Vigadalom április 17-én a húsvéti népszokások bemutatásával indul, és a nap folyamán a gyerekeket húsvéti játszóház, népi fajátékok és kézműves sarok várja. A délelőtt folyamán színházi előadásra is sor kerül.

Program: Büki Húsvéti Vigadalom
Helyszín: Büki Művelődési és Sportközpont
Időpont: 2017.04.17., 08:30-12:00
Bővebb információ »

Fotó: pixabay.com

Címkék: húsvéti programok, ingyenes programok, családi programok, gyerekprogramok, húsvét, budapesti programok, vidéki programok, kirándulóhelyek, túraútvonalak, tanösvények

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

Kapcsolódó cikkek

12 különleges játszótér az országban, ahova imádnak járni a kicsik és nagyok - Itt még a kerekes székes gyerekekre is gondolnak!
12 különleges játszótér az országban, ahova imádnak járni a kicsik és nagyok - Itt még a kerekes székes gyerekekre is gondolnak!

Egy langyos nyári estén indult az egész, amikor öt sorstárs anyuka úgy gondolta, hogy a magyar gyerekek is megérdemelnek olyan különleges és kreatív játszótereket, ahol végre élvezhetik a szabadságot a kerekes székben élő gyerekek is... Különleges játszótéri összeállításunk következik.

tovább a cikkre
10 szuper hely a Börzsönyben, kisgyerekes családoknak - Hétvégi kiránduláshoz tökéletes!
10 szuper hely a Börzsönyben, kisgyerekes családoknak - Hétvégi kiránduláshoz tökéletes!

Kirándulnál a közelgő hétvégén babával, kisgyerekkel, nagyszülőkkel, de nem tudod merre indulj? Mi ebben segítünk! Kisvasutazás, könnyű túraútvonalak, vadasparki traktorozás ovisoknak, vízimalom látogatás, kalandpark és sok más érdekes helyszínt, gyerekprogramot ajánlunk ezúttal a Börzsönyben!

tovább a cikkre
5 szuper kirándulóhely a Balaton környékén, ahova hűvösebb időben is elmehettek
5 szuper kirándulóhely a Balaton környékén, ahova hűvösebb időben is elmehettek

A tavaszi vagy az őszi időjárásnak is megvan a maga szépsége, a kissé hidegre forduló időjárás ellenére, és ilyenkor is remek családi programokra van lehetőség. A kirándulni vágyókat az ezer színbe öltözött őszi természet várja, de adunk tippet azok számára is, akik előnyben részesítik a kiállításokat, beltéri programokat.

tovább a cikkre
5 izgalmas vár Magyarországon, ami szuper családi program lehet a hétvégére
5 izgalmas vár Magyarországon, ami szuper családi program lehet a hétvégére

Izgalmas hétvégi program lehet egy vártúra, melynek során a gyerkőcökkel visszarepülhetünk az időben a királyok és királynők, lovagok és úrhölgyek izgalmas világába. Rácsodálkozhatnak a régi korok fegyverzetére, lovaggá válhatnak maguk is egy játék erejéig. Íme, 5 izgalmas magyarországi vár, amit nem lehet kihagyni!

tovább a cikkre
5 vadaspark Magyarországon, ami szuper őszi program lehet a gyerekekkel
5 vadaspark Magyarországon, ami szuper őszi program lehet a gyerekekkel

Szeretitek a természetet, a túrázást és az állatokat? Akkor tökéletes családi program ellátogatni Magyarország egyik vadasparkjába, ahol a különböző vadállatokkal természetes környezetükben ismerkedhetünk meg.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

hirdetés

BABÁT VÁRSZ?

Kíváncsi vagy, hogy mekkora? Mit érez? Hallja-e, ha beszélsz hozzá? Tudj meg mindent a babavárás csodájáról, miközben életed legfontosabb naplóját töltögeted a saját pocakos és ultrahang fotóiddal, érzéseiddel, élményeiddel. Kattints ide >>

vonal

[x] hirdetés

hirdetés

! Spórolj akár évi 150 ezer forintot!

… a babavárás alatt felmerülő költségeken, és Te is vedd igénybe a 150 ezer Forint adó-visszatérítést!

Kattints ide, mert most még kedvezőbbek a feltételek! >>

vonal

[x] hirdetés

Szakértők

Képgaléria

Hivatalos ügyek

5 leggyakoribb kérdés az általános iskolai beiratkozásról - Mikor kell beíratni a leendő elsősöket? tovább

Mikor kell pontosan beíratni azokat a gyerekeket, akik szeptemberben kezdik meg az első osztályt? Ki számít az idén tankötelesnek? Milyen okmányok szükségesek a beiratkozáshoz? Kötelező-e...

SZÉP-kártyád van? Erre figyelj most oda, hogy el ne vesszen a rajta lévő összeg! tovább

Legkésőbb 2017. május 31-ig használhatók fel a SZÉP-kártyákra két éve feltöltött juttatások - jelenleg mintegy 4,2 milliárd forint van a kártyákon - ezt követően a kártyakibocsátó...

Adóbevallás 2017: már csak néhány napig kérheted az szja-bevallásod tervezetének postázását a NAV-tól! tovább

Már csak néhány napig lehet kérni a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a személyi jövedelemadóról (szja) szóló adóbevallási tervezet postázását - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel...

Munkaszüneti napok 2017: hivatalosan is munkaszüneti nap lett nagypéntek! - Így a húsvét 4 napos munkaszüneti ünneppé vált tovább

Az Országgyűlés kedden a Fidesz-KDNP képviselőinek javaslatára munkaszüneti nappá nyilvánította nagypénteket, így idén április 14-től négynapos munkaszüneti ünneppé válik a húsvét....

Munkaszüneti napok 2017: idén 2 nappal kevesebbet kell majd dolgoznunk? A nagypéntek mellett egy másik egyházi ünnep is felmerült tovább

Már 2017-ben munkaszüneti nap lehet a nagypéntek! A nagypénteki munkaszüneti nap bevezetéséről szóló vitával, majd napirend utáni felszólalásokkal ért véget 2017. február 20-a, hétfőn...

Szoptatás

Szoptatás világhete: 6 hónapos korára már csak a babák fele kap anyatejet tovább

Miért az anyatej a legtökéletesebb táplálék a babának? Miért hagynak fel általában a szoptatással a kismamák? Mi történik, ha a baba 1 éves kora előtt kap tehéntejet? A Szoptatás Világhete...

Szoptatás világnapja - Miért fontos az anyatej a babának és az anyának? tovább

Az anyatej természetes, speciális anyagai révén biztosítja a csecsemő aktuális tápanyagszükségletét, a szoptatás pedig megalapozza a kiegyensúlyozott fejlődést - hívta fel a figyelmet Bábiné...

Túl sok az anyatejed? - Most még többet fizetnek érte, ha leadod az anyatejgyűjtő állomáson! tovább

Másfélszeresére emelik a leadott anyatej áráért kapott juttatást - jelentette be a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szerdán, Budapesten....

Mellgyulladás okai, tünetei, kezelése - Hogyan szoptasd a babát sebes mellbimbóval? tovább

Mi a teendő, ha szoptatáskor a mell piros, fájdalmas, lüktet? Szabad-e szoptatni, amikor a mellgyulladástól hőemelkedésed, lázad alakul ki? Milyen technikákkal indítható el a keményre duzzadt...

Szoptatás és étrend: mit egyen a szoptatós kismama? Milyen ételek kerülendők szoptatás alatt? tovább

Az újszülött-látogatás alkalmával a legtöbbször az elsők között szerepel a kérdés, hogy mit ehet egy szoptató kismama. Általában mindenkitől mást hallunk, és a kórházakban is már...

Párkapcsolat

Párkapcsolat

"A házasság olyan, mint a kötelékrepülés, könnyen tragédia lehet a vége" - Szerinted mitől lesz igazán tartós egy párkapcsolat? tovább

Estére teljesen kimerülsz és türelmetlen vagy? 5 tuti tipp lestrapált anyukáknak, hogy már holnaptól könnyebb dolgod legyen tovább

Ebben a 2 hónapban adják be a legtöbben a válókeresetet! Érdekes összefüggésre mutattak rá a kutatók 14 év adatait vizsgálva tovább

5 hatalmas tévedés az egyedülálló anyákkal kapcsolatban - Így látja egy 3 gyermekes anyuka tovább

Megrázó fotósorozatban örökítette meg felesége harcát a mellrákkal - 10 kép, ami többet mond ezer szónál tovább

Szex a szülés után - Meddig érdemes várni? Hogyan találj vissza a női szerephez? Szexuálpszichológus válaszol tovább

9 dolog, amiből biztosan tudhatod, hogy megtaláltad a lelki társadat! tovább

Otthon, barkács

Otthon, barkács

Farsangi jelmezötletek gyerekeknek: 15 menő jelmez kisfiúknak és vagány kislányoknak tovább

Így rajzolhatsz cuki állatfigurákat a gyermekednek 4 lépésben! Még rajztudás sem kell hozzá tovább

Gyerekszoba ötletek képekkel: 10 különleges emeletes ágy, ahova még te is szívesen befeküdnél tovább

Kerti homokozó építése lépésről-lépésre, fázisfotókkal - a kertészblogger tippjeivel tovább

Elképesztő kis kuckót barkácsolt az apuka a kislányának - Nézd meg az előtte-utána fotót a gyerekszobáról! tovább

Kartondobozból babakonyha házilag: így készítsd el lépésről lépésre! Fotós útmutató tovább

Gyerek ékszer házilag - Így készül a csillogó, gyöngyös fejdísz 10 perc alatt tovább

Babakonyha

Babakonyha

Hozzátáplálás: 4 szuper sütőtök recept babáknak, kisgyermekeknek - Miért fontos a sütőtök a gyermek étrendjében? Dietetikus válaszol tovább

Chia-mag fogyasztása: ha ennél többet eszel belőle, veszélyes is lehet az egészségedre! Nébih közlemény tovább

3 téli superfood gyerekeknek! Ezeket add neki minél többször, hogy elkerülje a betegség - Dietetikus tanácsai tovább

Fotós receptek! 5 egészséges és hűsítő turmix gyerekeknek a kánikulai hőségre tovább

Mikortól adhatsz a babának fagyit? Mire figyelj a fagylalt vásárlásakor? Dietetikus válaszol tovább

0-3 éves gyerekek étrendje: minden második gyermeket helytelenül táplálnak a szüleik - Kutatási eredmény tovább

Hozzátáplálás - Hogyan vegyük rá a babákat, kisgyerekeket az új ízekre? Mit okoz a túl sós étel gyerekeknél? Dietetikus válaszol tovább

hirdetés

[x] hirdetés

hirdetés

[x] hirdetés

hirdetés

[x] hirdetés

hirdetés

CSED, GYED, GYES kalkulátor

Tudod, hogy mennyi lesz a Csed, Gyed, Gyes összege? Kalkulátorunkkal könnyen kiszámíthatod. Speciális eset a Tiéd? Nálunk mindenki megtalálja a rá vonatkozó számításokat!

[x] hirdetés

Legnépszerűbb

Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Pocakosnapló

Pocakosnapló

2 800 Ft.-

Megnézem

Videók

Recept ajánlatunk

Spenót burgonyával

Spenót burgonyával

Főzelékek >>
6 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 3,5 dkg spenót 10 dkg burgonya

Recept:

A spenótot egyszer felforraljuk, a főzőlevet leöntjük róla, majd új vizet adva hozzá, megfőzzük. Szitán áttörjük, majd hozzákeverjük a fedő alatt kevés vízben megfőtt, áttört burgonyát.

Az alaposan megmosott burgonyát héjában is megfőzhet(...) tovább a teljes recepthez...


Legfrissebb szakértői válasz

Dr. Illés Fanni

Dr. Illés Fanni

Családjogi szakértő

tovább a szakértőhöz >>

Szülői felügyeleti jog


A közös kiskorú gyermek lakhatását első sorban a házastársi közös lakásban kell biztosítani. Mivel az ingatlan haszonélvezője az ingatlan elhagyására szólította fel, ezért a gyermek elhelyezését a szülőknek közösen kell megoldania.

A szülői felügyelet és a gyermek tartózkodási helye tekintetében indítványozza ideiglenes döntés meghozatalát a bíróságtól.

Ezt olvastad már? [x]
9 hónap

Genetikai rendellenességgel született a kislányuk, a szülők a nőgyógyászt hibáztatják - Mit mond az ombudsman?

vissza vissza