Főoldal > Cikkek > Gyermekprogramok > Tavaszi bakancslista gyerekes családoknak! 47 ingyenes helyszín és program Budapesten, amit ne hagyjatok ki idén! - Szülők Lapja

Tavaszi bakancslista gyerekes családoknak! 47 ingyenes helyszín és program Budapesten, amit ne hagyjatok ki idén!

Szülőklapja képNehéz megmondani, ki várja jobban a zord, hideg, téli napok után a tavasz beköszöntét. A gyerkőcök vagy a szülők? Hosszabbodnak a nappalok, sokkal jobb az időt a szoba négy fala helyett a szabad levegőre cserélni.

Szerző: Szülők lapja
2017-04-21
Forrás: Szülők lapja
Share on Tumblr
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Nehéz megmondani, ki várja jobban a zord, hideg, téli napok után a tavasz beköszöntét. A gyerekek, akik újra szeretnék birtokba venni a játszótereket, anélkül, hogy tiltanák őket a játékoktól, amik vizesek, csúszósak, jegesek? Vagy a szülők, akik számolják a napokat addig, míg a gyerek végre nem a latyakos cipővel szánkózik be az ajtón, csupán a homokot szórja végig a szőnyegen? Hosszabbodnak a nappalok, sokkal jobb az időt a szoba négy fala helyett a szabad levegőre cserélni. Valljuk be, erre nem csak a gyermeknek, az elmúló tél szürkeségétől és a lakásba zártságtól elfásult szülőkre is ráfér a változás.
 

20 kihagyhatatlan tavaszi családi program Budapesten


Természetesen nem csupán drága, költséges programokra van lehetőség, csokorba szedtük az ingyenes kikapcsolódást ígérő programokat, helyszíneket. Némelyik programra bármikor elmehettek, de van, amelyik csak bizonyos napra vonatkozik:


1-7. Piknik a szabadban - rövid túraútvonalak Budapestek közelében

Bővelkedünk  a  piknikhez  tökéletes  helyszínekben,  többek  között  Kis-  Hárs-hegyi  kilátó, Nagy- Hárs-hegyi kilátó, Árpád-kilátó (mindhárom a II. kerületben található Budai-hegység pazar kilátással rendelkező egy-egy pontja).

Program: Piknik, kirándulás
Helyszín: Budapest, II. kerület, Budai-hegység, megközelíthető Hűvösvölgy felől
Időpont: Bármikor látogatható
Kapcsolódó cikkünk: 7 könnyű és rövid túraútvonal Budapesthez közel »

8. A Föld Napja Csepelen

A Radnóti Miklós Művelődési Ház szervezésében szórakoztató gyerekkoncert, színpadi előadások, galambröptetés, közös virágültetés, farmer fashion show, redesign kiállítás, vándortanösvény, öko-játszótér, kézműves foglalkozások kerülnek megrendezésre, a Föld Napjának tiszteletére.

Program: Családi programok a Föld Napján
Helyszín: Vénusz utca 2., Budapest XXI. kerülete, 1214
Időpont: 2017. 04. 22. (szombat)
Bővebb információ »

9.  VII. Országos Rendőr- és Tűzoltónap a városligeti királydombon

Az Országos Rendőr- és Tűzoltónapon bemutatók, koncertek, vetélkedők, gyermekprogramok várják a kicsiket és nagyokat - kisfiúknak kifejezetten ajánlott.

Program: VII. Országos Rendőr- és Tűzoltónap
Helyszín: Városliget, Budapest XIV. kerülete
Időpont: 2017. 04. 22. (szombat)
Bővebb információ »

10. Séta a Budai Arborétumban


A fantasztikus növényi gyűjtemények mellett a természetes állatvilággal is ismerkedhetnek a gyerekek a  Gellért-hegy  déli  lábánál,  a  Szüret,  Somlói  és  Villányi  utca  között  megbúvó területen. Az arborétum növényanyaga mintegy 2000 fásszárú dísznövény fajt és fajtát, több száz hagymás virágot és csaknem 250-féle egyéb évelő dísznövényt foglal magában. Az Alsó és Felső Kertre tagolódó arborétumban megtalálható a rendszeresen termést hozó füge és ázsiai datolyaszilva, és itt él az ország legöregebb perzsafája valamint libanoni tölgye A Magyarországon csak itt termést hozó imafüzérfa lilás virágai májusban nyílnak, óriási, 30 cm-es fürtökben.

Program: Növényvilág megismerése, ritkaságnak számító fák virágzása
Helyszín: XI. kerület, Budapest, Villányi út 29-43.
Nyitvatartás: Nyári nyitva tartás (március 1-től október 23-ig):
    Hétfőtől – péntekig: 8.00 - 18.00 (Az Alsó és a Felső Kert egyaránt látogatható.)
    Szombaton, vasárnap, ünnep- és munkaszüneti napokon: 8.00 - 18.00 (Csak az Alsó Kert látogatható.)
További 6 gyönyörű magyarországi arborétumról találsz információt korábbi cikkünkben, itt »

11. Föld Napja a Pál-völgyi kőfejtőben

A II. kerületi önkormányzat és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság közös Föld Napi rendezvénye idén is fergeteges programokkal (egész napos természetismereti vetélkedő nyereményekkel, állatbemutatók, bábelőadás és koncert) vár kicsit és nagyot a Pál-völgyi kőfejtőben.

Program: A Föld Napja
Helyszín: Pál-völgyi kőfejtő, Budapest II. kerület, Szépvölgyi út 162.
Időpont: 2017. 04. 23. (vasárnap)
Részletekért kattints ide »

12-21. Babakocsis sétálóhelyek a fővárosban - egy példa: Margitsziget

A Margitsziget tavasszal virágba borul, vétek lenne kihagyni ezt a páratlan látványt. A kisebbekkel lehet katicabogarakat vagy pillangókat keresni és meglesni a virágos bokrokon, nagyobbakkal akár már jobban elmerülhetünk a virágok felismerésében. A játszóteret és a mini vadasparkot pedig mindenképpen próbáljátok ki!

Program: Pillangókergetés, buborékfújás, vadaspark, játszótér (Margit-híd felőli oldalon)
Helyszín: Budapest XIII. kerület, megközelíthető az Árpád-hídról vagy a Margit-hídról
Időpont: Bármikor látogatható
Kapcsolódó cikkünk: 10 gyönyörű kirándulóhely Budapesten, ami babakocsival is bejárható »


Fotó: Pixabay

22. Fotóutca Fesztivál - Capa központ Napfény műterem - Családi nyomozás és alkotás a piros kakaóval gyerekprogram

31 kiállítás, 245 alkotó, 80 program, tárlatvezetések, workshopok, beszélgetések, gyerekprogramok, vetítések, jelmezes fényképezések, performanszok, szakmai előadások, dedikálások, Vírus Est, fotó- vásár, koncertek. A kiállítás felnőtteknek való, viszont a gyermekprogramra ovisokat, kisiskolásokat várnak szeretettel.

Program: Fotóutca Fesztivál
Helyszín: Capa Központ, Nagymező utca 8., Budapest, 1065
Időpont: 2017. 04.21-23.
Bővebben olvass róla itt »

23-35. 7+5 Különleges budapesti játszótér - Máltai játszóterek

A III. kerületben 7 helyszínen (Gyűrű u., Kerék u., Lajos u., Solymár u., Huszti út, Zemplén Győző u. és Silvanus sétány 9-13.) várják a lurkókat ezek a mindennel – pl. pelenkázóval, wc- vel - felszerelt, karbantartott és felügyelt játszóterek, ahova játékszert sem kell vinni, mert ingyenes játékkölcsönző, foglalkozások, rossz idő esetén pedig játszóház áll rendelkezésre.

Program: Játszótéri programok
Helyszín: Budapest, III. kerülete
Nyitvatartás: 09:00-18:00 
További 5 különleges budapesti játszótérről olvashatsz itt »

36. Városligeti Majális

Vásári  forgatag,  színpadi  produkciók,  széles  gasztronómiai  kínálat ígérnek felejthetetlen élményeket minden látogatónak.

Program: III. Városligeti Majális 2017
Helyszín: Vajdahunyad vára, Budapest
Időpont: 2017. 04. 29-05.01.
Bővebb információ »

37.  Tanösvények - Merzse-mocsár

A  XVII.  kerületben  található,  a  rákoskerti  vasúti  megállótól  mindössze  15  perc  sétával elérhető  a  Liszt  Ferenc  repülőtér  irányába  haladva, a  lenyűgöző  állat- és  növényvilággal rendelkező mocsár és környéke. 15 állomásból álló tanösvény húzódik végig rajta, ahol egy stégen fából ácsolt madárlesből lehet megfigyelni a madarakban gazdag területet.

Program: Mocsári öko-séta
Helyszín: Budapest XVII. kerülete, Erdőalatti dűlő
Időpont: Bármikor látogatható
Kapcsolódó cikkünkben 17 csodás tanösvényről olvashatsz az ország minden pontjáról, kattints ide »

38. Csőszkunyhó Klub

A Csőszkunyhó környékbeli gyerekes családok biztos találka pontja, egy hely ahol mindig történik valami, egy bázis ahol kellemes a társaság mind a gyermekek és a szülők számára. Tavasztól késő őszig minden hétvégén várja a kisebb-nagyobb gyermekkel érkező szülőket a Csőszkunyhó, ahol a lurkók kézműveskedhetnek, kipróbálhatnak különféle játékokat, játékos vetélkedőkön vehetnek részt. A szezon nyitó programja április utolsó vasárnapján kerül megrendezésre, ahol cserépdíszítéssel, arcfestéssel, zsákban-ugrálással, célbadobással, stb. várják az érdeklődőket.

Program: Tavaszi Játékok
Helyszín: II. János Pál pápa téri játszótér, VIII. kerület
Időpont: 2017. 04. 30. (vasárnap)
Bővebb információ »


Fotó: Csőszkunyhó Klub

39. Kerékpárral / rollerrel a Kopaszi-gáton

Gyönyörű, parkosított terület várja a Duna-parton korzózni vágyókat, a XI. kerületben, a Lágymányosi öblöt választja el a Dunától a nagyjából 900 méter hosszúságban a Dunába nyúló gát. A kisebbeknek lehetősége van a játszótéri mókázásra, a nagyobbak akár sétával, bringával is élvezhetik a jó időt és a napsütést. Ha a gyerkőc imádja a vízi járműveket, itt azt is láthat.

Program: Kerékpározás, rollerezés, játszótéri játékok
Helyszín: Budapest XI. kerület, főbejárata Dombóvári útról
Nyitvatartás: 06:00-22:00

40. Nagy Futam 2017.

Földi parádé a járművek rajongóinak, versenyautók, kamionok és motorok bemutatója. A futamon résztvevő járművek egy nappal korábban (2017.04.30.) megtekinthetőek lesznek a Városháza Parkban, ahol kiállítják őket.

Program: Nagy Futam 2017.
Helyszín: Városháza Park - Károly körút – Andrássy út – Opera – Oktogon útvonal
Időpont: 2017. 05. 01. (hétfő)
Bővebb információ »

41. Anyák napi lazulás a Szent István parkban

Idén május 7-én ünnepeljük az édesanyákat. Nem is tudunk jobbat elképzelni, mint a napsütésben egy árnyas fa alá csücsülve egy könyvet olvasunk, s a nyugalom teljesen ellazít, feltölt. Erre tökéletes helyszín a Szent István Park, fantasztikus kilátással a Margitszigetre - amíg a párod a gyermeketekkel a játszótéren mókázik, te pihenhetsz egyet a fák alatt.

Program: Pihenés, olvasás, napfürdőzés
Helyszín: Szent István Park, Budapest XIII. kerülete, megközelíthető a Pozsonyi útról
Nyitvatartás: Bármikor látogatható


Fotó: Pixabay

42. Madarak és Fák Napja

Egész nap játékos vetélkedő, kézműves foglalkozások és természetismereti programok várnak kicsit és nagyot egyaránt a svábhegyi Jókai-kertben. Ízelítőül: vezetett séták a Jókai-kertben, madárgyűrűzési- és madárbemutató, játszóház, természetismereti vetélkedő, madárbarát kert program, piac és vásári forgatag fogadja a vendégeket.

Program: Madarak és Fák Napja a Jókai-kertben
Helyszín: Jókai-kert, Budapest XII. kerület, Költő u. 21.
Időpont: 2017. 05. 06. (szombat)
A rendezvény részleteit itt találod »

43. Múzeumok Majálisa

A  Magyar  Nemzeti  Múzeum  kertjébe  szervezik  ezt  az  immár  22. alkalommal megrendezésre kerülő, több mint 120 múzeumot bemutató kulturális fesztivált, ahova színes programokkal várják a gyermekkel érkezőket is.

Program: 22. Múzeumok Majálisa
Helyszín: Magyar Nemzeti Múzeum, 1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16.
Időpont: 2017. 05. 20-21.
Bővebb információ »

44. Kirándulás a Népszigeten lévő Állatfarmra

A IV. és XIII. kerületben található Népsziget, vagy másik nevén Szúnyog-szigeten található egy Állatfarm, ahol a kicsik közelről megszemlélhetik a legelésző kecskéket és akár meg is simogathatják őket.

Program: Kecskesimogatás
Helyszín: Budapest IV. és XIII. kerületében húzódik, megközelíthető a sziget déli részén fekvő gyalogos hídon keresztül.
Időpont: Bármikor látogatható

45. Művészetek Palotája - Cifra Palota XXL gyermeknapi program

A Müpa vasárnaponkénti Cifra Palotája hatalmasra nő gyermeknap alkalmából. Zenék, mesék három színpadon; bent a Müpában és kint szabadtéren is rengeteg kreatív- és zenés foglalkozás vár minden gyermeket és gyermeklelkű felnőttet, akik a „vattacukor-élmények” helyett aktívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni ezt a napot.

Program: Cifra Palota XXL Gyermeknap
Helyszín: 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.
Időpont: 2017. 05. 28.
Bővebb információ »

46. Állatsimogatás az Állatszigeten

Az újpesti Farkaserdő mellett található kéthektáros területen a Rex Alapítvány azért hozta létre az élményparkot, hogy népszerűsítse hazánkban az állatvédelmet. A kutyák, cicák örökbefogadását szolgáló Állatotthon, valamint az Állatsziget egyéb szolgáltató és bemutató egységei (parasztudvar, vizes élőhely, vadmentő állomás) egész évben, keddtől vasárnapig ingyenesen látogathatók.

Program: Állatsimogatás
Helyszín: Budapest IV. kerülete, Óceánárok u. 33.
Időpont: Keddtől vasárnapig 10:00-17:00


Fotó: Pixabay

47. Séta az Omszki-tó körül

Békásmegyer és Budakalász között található a szórakozás széles spektrumát felvonultató Omszki-tó, ahol lehetőség van a kiépített futópályán körbefutni a tavat, a gyerekeket szabadon engedni az elkerített játszótéren, miközben a szülők a padon üldögélnek vagy a kihelyezett szabadtéri kondipark gépein edzenek. A nyugodtabb elfoglaltságot kedvelő gyermekek bevezethetőek a pecázás rejtelmeibe is.

Program: Séta, játszótéri játék
Helyszín: Budapest III. kerülete, Békásmegyer felől megközelíthető, illetve a szentendrei HÉV budakalászi megállójától.
Időpont: Bármikor látogatható

Fotók: Pixabay, Csőszkunyhó Klub

Címkék: tavasz, program, ingyenes, húsvét, majális, kirándulás, piknik, gyerekprogram, margitsziget, kopaszi-gát, állatsziget, bakancslista

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

Kapcsolódó cikkek

Tavaszi szünet és húsvét 2017: 55 szuper ingyenes program Budapesten és vidéken, amit imádni fog a gyerek - Programok jó időre, rossz időre
Tavaszi szünet és húsvét 2017: 55 szuper ingyenes program Budapesten és vidéken, amit imádni fog a gyerek - Programok jó időre, rossz időre

A húsvét, idén először négy napos ünnep lesz és a tavaszi szünet is kezdetét veszi a gyerekek nagy örömére. ami remek lehetőséget kínál különböző családi programokra. Válogatásunkban budapesti és vidéki ingyenes családi programokat és gyerekprogramokat állítottunk össze számodra.

tovább a cikkre
Program gyerekeknek: Bűvös Óceán - Titkos tengeri küldetés kiállítás és játék a Vajdahunyadvárban
Program gyerekeknek: Bűvös Óceán - Titkos tengeri küldetés kiállítás és játék a Vajdahunyadvárban

Melyik gyerek ne szeretne egy titkos küldetés részesévé válni? A Bűvös Óceán - Titkos tengeri küldetés kiállítás egy izgalmas, kihagyhatatlan gyermekprogramnak ígérkezik. A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli tengeri tájra érkeznek, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve titkos küldetés részesei lehetnek. (x)

tovább a cikkre
Bábszínházi világnap március 21-én: 15 szuper program Budapesten és vidéken, amit imádni fognak a gyerekek
Bábszínházi világnap március 21-én: 15 szuper program Budapesten és vidéken, amit imádni fognak a gyerekek

Március 21. Bábszínházi világnap, amelyet a bábművészet képviselői a Budapest Bábszínház kezdeményezésére immár negyedik éve ünnepelnek. Nézd meg, milyen programokkal várnak ma a Bábszínházi világnapon a fővárosban és vidéken.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

hirdetés

BABÁT VÁRSZ?

Kíváncsi vagy, hogy mekkora? Mit érez? Hallja-e, ha beszélsz hozzá? Tudj meg mindent a babavárás csodájáról, miközben életed legfontosabb naplóját töltögeted a saját pocakos és ultrahang fotóiddal, érzéseiddel, élményeiddel. Kattints ide >>

vonal

[x] hirdetés

hirdetés

! Spórolj akár évi 150 ezer forintot!

… a babavárás alatt felmerülő költségeken, és Te is vedd igénybe a 150 ezer Forint adó-visszatérítést!

Kattints ide, mert most még kedvezőbbek a feltételek! >>

vonal

[x] hirdetés

Szakértők

Képgaléria

Hivatalos ügyek

5 leggyakoribb kérdés az általános iskolai beiratkozásról - Mikor kell beíratni a leendő elsősöket? tovább

Mikor kell pontosan beíratni azokat a gyerekeket, akik szeptemberben kezdik meg az első osztályt? Ki számít az idén tankötelesnek? Milyen okmányok szükségesek a beiratkozáshoz? Kötelező-e...

SZÉP-kártyád van? Erre figyelj most oda, hogy el ne vesszen a rajta lévő összeg! tovább

Legkésőbb 2017. május 31-ig használhatók fel a SZÉP-kártyákra két éve feltöltött juttatások - jelenleg mintegy 4,2 milliárd forint van a kártyákon - ezt követően a kártyakibocsátó...

Adóbevallás 2017: már csak néhány napig kérheted az szja-bevallásod tervezetének postázását a NAV-tól! tovább

Már csak néhány napig lehet kérni a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a személyi jövedelemadóról (szja) szóló adóbevallási tervezet postázását - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel...

Munkaszüneti napok 2017: hivatalosan is munkaszüneti nap lett nagypéntek! - Így a húsvét 4 napos munkaszüneti ünneppé vált tovább

Az Országgyűlés kedden a Fidesz-KDNP képviselőinek javaslatára munkaszüneti nappá nyilvánította nagypénteket, így idén április 14-től négynapos munkaszüneti ünneppé válik a húsvét....

Munkaszüneti napok 2017: idén 2 nappal kevesebbet kell majd dolgoznunk? A nagypéntek mellett egy másik egyházi ünnep is felmerült tovább

Már 2017-ben munkaszüneti nap lehet a nagypéntek! A nagypénteki munkaszüneti nap bevezetéséről szóló vitával, majd napirend utáni felszólalásokkal ért véget 2017. február 20-a, hétfőn...

Szoptatás

Szoptatás világhete: 6 hónapos korára már csak a babák fele kap anyatejet tovább

Miért az anyatej a legtökéletesebb táplálék a babának? Miért hagynak fel általában a szoptatással a kismamák? Mi történik, ha a baba 1 éves kora előtt kap tehéntejet? A Szoptatás Világhete...

Szoptatás világnapja - Miért fontos az anyatej a babának és az anyának? tovább

Az anyatej természetes, speciális anyagai révén biztosítja a csecsemő aktuális tápanyagszükségletét, a szoptatás pedig megalapozza a kiegyensúlyozott fejlődést - hívta fel a figyelmet Bábiné...

Túl sok az anyatejed? - Most még többet fizetnek érte, ha leadod az anyatejgyűjtő állomáson! tovább

Másfélszeresére emelik a leadott anyatej áráért kapott juttatást - jelentette be a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szerdán, Budapesten....

Mellgyulladás okai, tünetei, kezelése - Hogyan szoptasd a babát sebes mellbimbóval? tovább

Mi a teendő, ha szoptatáskor a mell piros, fájdalmas, lüktet? Szabad-e szoptatni, amikor a mellgyulladástól hőemelkedésed, lázad alakul ki? Milyen technikákkal indítható el a keményre duzzadt...

Szoptatás és étrend: mit egyen a szoptatós kismama? Milyen ételek kerülendők szoptatás alatt? tovább

Az újszülött-látogatás alkalmával a legtöbbször az elsők között szerepel a kérdés, hogy mit ehet egy szoptató kismama. Általában mindenkitől mást hallunk, és a kórházakban is már...

Párkapcsolat

Párkapcsolat

"A házasság olyan, mint a kötelékrepülés, könnyen tragédia lehet a vége" - Szerinted mitől lesz igazán tartós egy párkapcsolat? tovább

Estére teljesen kimerülsz és türelmetlen vagy? 5 tuti tipp lestrapált anyukáknak, hogy már holnaptól könnyebb dolgod legyen tovább

Ebben a 2 hónapban adják be a legtöbben a válókeresetet! Érdekes összefüggésre mutattak rá a kutatók 14 év adatait vizsgálva tovább

5 hatalmas tévedés az egyedülálló anyákkal kapcsolatban - Így látja egy 3 gyermekes anyuka tovább

Megrázó fotósorozatban örökítette meg felesége harcát a mellrákkal - 10 kép, ami többet mond ezer szónál tovább

Szex a szülés után - Meddig érdemes várni? Hogyan találj vissza a női szerephez? Szexuálpszichológus válaszol tovább

9 dolog, amiből biztosan tudhatod, hogy megtaláltad a lelki társadat! tovább

Otthon, barkács

Otthon, barkács

Farsangi jelmezötletek gyerekeknek: 15 menő jelmez kisfiúknak és vagány kislányoknak tovább

Így rajzolhatsz cuki állatfigurákat a gyermekednek 4 lépésben! Még rajztudás sem kell hozzá tovább

Gyerekszoba ötletek képekkel: 10 különleges emeletes ágy, ahova még te is szívesen befeküdnél tovább

Kerti homokozó építése lépésről-lépésre, fázisfotókkal - a kertészblogger tippjeivel tovább

Elképesztő kis kuckót barkácsolt az apuka a kislányának - Nézd meg az előtte-utána fotót a gyerekszobáról! tovább

Kartondobozból babakonyha házilag: így készítsd el lépésről lépésre! Fotós útmutató tovább

Gyerek ékszer házilag - Így készül a csillogó, gyöngyös fejdísz 10 perc alatt tovább

Babakonyha

Babakonyha

Hozzátáplálás: 4 szuper sütőtök recept babáknak, kisgyermekeknek - Miért fontos a sütőtök a gyermek étrendjében? Dietetikus válaszol tovább

Chia-mag fogyasztása: ha ennél többet eszel belőle, veszélyes is lehet az egészségedre! Nébih közlemény tovább

3 téli superfood gyerekeknek! Ezeket add neki minél többször, hogy elkerülje a betegség - Dietetikus tanácsai tovább

Fotós receptek! 5 egészséges és hűsítő turmix gyerekeknek a kánikulai hőségre tovább

Mikortól adhatsz a babának fagyit? Mire figyelj a fagylalt vásárlásakor? Dietetikus válaszol tovább

0-3 éves gyerekek étrendje: minden második gyermeket helytelenül táplálnak a szüleik - Kutatási eredmény tovább

Hozzátáplálás - Hogyan vegyük rá a babákat, kisgyerekeket az új ízekre? Mit okoz a túl sós étel gyerekeknél? Dietetikus válaszol tovább

hirdetés

[x] hirdetés

hirdetés

[x] hirdetés

hirdetés

[x] hirdetés

hirdetés

CSED, GYED, GYES kalkulátor

Tudod, hogy mennyi lesz a Csed, Gyed, Gyes összege? Kalkulátorunkkal könnyen kiszámíthatod. Speciális eset a Tiéd? Nálunk mindenki megtalálja a rá vonatkozó számításokat!

[x] hirdetés

Legnépszerűbb

Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Pocakosnapló

Pocakosnapló

2 800 Ft.-

Megnézem

Videók

Recept ajánlatunk

Spenót burgonyával

Spenót burgonyával

Főzelékek >>
6 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 3,5 dkg spenót 10 dkg burgonya

Recept:

A spenótot egyszer felforraljuk, a főzőlevet leöntjük róla, majd új vizet adva hozzá, megfőzzük. Szitán áttörjük, majd hozzákeverjük a fedő alatt kevés vízben megfőtt, áttört burgonyát.

Az alaposan megmosott burgonyát héjában is megfőzhet(...) tovább a teljes recepthez...


Legfrissebb szakértői válasz

Dr. Illés Fanni

Dr. Illés Fanni

Családjogi szakértő

tovább a szakértőhöz >>

Szülői felügyeleti jog


A közös kiskorú gyermek lakhatását első sorban a házastársi közös lakásban kell biztosítani. Mivel az ingatlan haszonélvezője az ingatlan elhagyására szólította fel, ezért a gyermek elhelyezését a szülőknek közösen kell megoldania.

A szülői felügyelet és a gyermek tartózkodási helye tekintetében indítványozza ideiglenes döntés meghozatalát a bíróságtól.

Ezt olvastad már? [x]
9 hónap

Genetikai rendellenességgel született a kislányuk, a szülők a nőgyógyászt hibáztatják - Mit mond az ombudsman?

vissza vissza