Főoldal > Cikkek > Gyermekprogramok > Tavaszi bakancslista gyerekes családoknak! 47 ingyenes helyszín és program Budapesten, amit ne hagyjatok ki idén! - Szülők Lapja

Tavaszi bakancslista gyerekes családoknak! 47 ingyenes helyszín és program Budapesten, amit ne hagyjatok ki idén!

Szülőklapja képNehéz megmondani, ki várja jobban a zord, hideg, téli napok után a tavasz beköszöntét. A gyerkőcök vagy a szülők? Hosszabbodnak a nappalok, sokkal jobb az időt a szoba négy fala helyett a szabad levegőre cserélni.

Szerző: Szülők lapja
2017-04-21
Forrás: Szülők lapja
Share on Tumblr
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Nehéz megmondani, ki várja jobban a zord, hideg, téli napok után a tavasz beköszöntét. A gyerekek, akik újra szeretnék birtokba venni a játszótereket, anélkül, hogy tiltanák őket a játékoktól, amik vizesek, csúszósak, jegesek? Vagy a szülők, akik számolják a napokat addig, míg a gyerek végre nem a latyakos cipővel szánkózik be az ajtón, csupán a homokot szórja végig a szőnyegen? Hosszabbodnak a nappalok, sokkal jobb az időt a szoba négy fala helyett a szabad levegőre cserélni. Valljuk be, erre nem csak a gyermeknek, az elmúló tél szürkeségétől és a lakásba zártságtól elfásult szülőkre is ráfér a változás.
 

20 kihagyhatatlan tavaszi családi program Budapesten


Természetesen nem csupán drága, költséges programokra van lehetőség, csokorba szedtük az ingyenes kikapcsolódást ígérő programokat, helyszíneket. Némelyik programra bármikor elmehettek, de van, amelyik csak bizonyos napra vonatkozik:


1-7. Piknik a szabadban - rövid túraútvonalak Budapestek közelében

Bővelkedünk  a  piknikhez  tökéletes  helyszínekben,  többek  között  Kis-  Hárs-hegyi  kilátó, Nagy- Hárs-hegyi kilátó, Árpád-kilátó (mindhárom a II. kerületben található Budai-hegység pazar kilátással rendelkező egy-egy pontja).

Program: Piknik, kirándulás
Helyszín: Budapest, II. kerület, Budai-hegység, megközelíthető Hűvösvölgy felől
Időpont: Bármikor látogatható
Kapcsolódó cikkünk: 7 könnyű és rövid túraútvonal Budapesthez közel »

8. A Föld Napja Csepelen

A Radnóti Miklós Művelődési Ház szervezésében szórakoztató gyerekkoncert, színpadi előadások, galambröptetés, közös virágültetés, farmer fashion show, redesign kiállítás, vándortanösvény, öko-játszótér, kézműves foglalkozások kerülnek megrendezésre, a Föld Napjának tiszteletére.

Program: Családi programok a Föld Napján
Helyszín: Vénusz utca 2., Budapest XXI. kerülete, 1214
Időpont: 2017. 04. 22. (szombat)
Bővebb információ »

9.  VII. Országos Rendőr- és Tűzoltónap a városligeti királydombon

Az Országos Rendőr- és Tűzoltónapon bemutatók, koncertek, vetélkedők, gyermekprogramok várják a kicsiket és nagyokat - kisfiúknak kifejezetten ajánlott.

Program: VII. Országos Rendőr- és Tűzoltónap
Helyszín: Városliget, Budapest XIV. kerülete
Időpont: 2017. 04. 22. (szombat)
Bővebb információ »

10. Séta a Budai Arborétumban


A fantasztikus növényi gyűjtemények mellett a természetes állatvilággal is ismerkedhetnek a gyerekek a  Gellért-hegy  déli  lábánál,  a  Szüret,  Somlói  és  Villányi  utca  között  megbúvó területen. Az arborétum növényanyaga mintegy 2000 fásszárú dísznövény fajt és fajtát, több száz hagymás virágot és csaknem 250-féle egyéb évelő dísznövényt foglal magában. Az Alsó és Felső Kertre tagolódó arborétumban megtalálható a rendszeresen termést hozó füge és ázsiai datolyaszilva, és itt él az ország legöregebb perzsafája valamint libanoni tölgye A Magyarországon csak itt termést hozó imafüzérfa lilás virágai májusban nyílnak, óriási, 30 cm-es fürtökben.

Program: Növényvilág megismerése, ritkaságnak számító fák virágzása
Helyszín: XI. kerület, Budapest, Villányi út 29-43.
Nyitvatartás: Nyári nyitva tartás (március 1-től október 23-ig):
    Hétfőtől – péntekig: 8.00 - 18.00 (Az Alsó és a Felső Kert egyaránt látogatható.)
    Szombaton, vasárnap, ünnep- és munkaszüneti napokon: 8.00 - 18.00 (Csak az Alsó Kert látogatható.)
További 6 gyönyörű magyarországi arborétumról találsz információt korábbi cikkünkben, itt »

11. Föld Napja a Pál-völgyi kőfejtőben

A II. kerületi önkormányzat és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság közös Föld Napi rendezvénye idén is fergeteges programokkal (egész napos természetismereti vetélkedő nyereményekkel, állatbemutatók, bábelőadás és koncert) vár kicsit és nagyot a Pál-völgyi kőfejtőben.

Program: A Föld Napja
Helyszín: Pál-völgyi kőfejtő, Budapest II. kerület, Szépvölgyi út 162.
Időpont: 2017. 04. 23. (vasárnap)
Részletekért kattints ide »

12-21. Babakocsis sétálóhelyek a fővárosban - egy példa: Margitsziget

A Margitsziget tavasszal virágba borul, vétek lenne kihagyni ezt a páratlan látványt. A kisebbekkel lehet katicabogarakat vagy pillangókat keresni és meglesni a virágos bokrokon, nagyobbakkal akár már jobban elmerülhetünk a virágok felismerésében. A játszóteret és a mini vadasparkot pedig mindenképpen próbáljátok ki!

Program: Pillangókergetés, buborékfújás, vadaspark, játszótér (Margit-híd felőli oldalon)
Helyszín: Budapest XIII. kerület, megközelíthető az Árpád-hídról vagy a Margit-hídról
Időpont: Bármikor látogatható
Kapcsolódó cikkünk: 10 gyönyörű kirándulóhely Budapesten, ami babakocsival is bejárható »


Fotó: Pixabay

22. Fotóutca Fesztivál - Capa központ Napfény műterem - Családi nyomozás és alkotás a piros kakaóval gyerekprogram

31 kiállítás, 245 alkotó, 80 program, tárlatvezetések, workshopok, beszélgetések, gyerekprogramok, vetítések, jelmezes fényképezések, performanszok, szakmai előadások, dedikálások, Vírus Est, fotó- vásár, koncertek. A kiállítás felnőtteknek való, viszont a gyermekprogramra ovisokat, kisiskolásokat várnak szeretettel.

Program: Fotóutca Fesztivál
Helyszín: Capa Központ, Nagymező utca 8., Budapest, 1065
Időpont: 2017. 04.21-23.
Bővebben olvass róla itt »

23-35. 7+5 Különleges budapesti játszótér - Máltai játszóterek

A III. kerületben 7 helyszínen (Gyűrű u., Kerék u., Lajos u., Solymár u., Huszti út, Zemplén Győző u. és Silvanus sétány 9-13.) várják a lurkókat ezek a mindennel – pl. pelenkázóval, wc- vel - felszerelt, karbantartott és felügyelt játszóterek, ahova játékszert sem kell vinni, mert ingyenes játékkölcsönző, foglalkozások, rossz idő esetén pedig játszóház áll rendelkezésre.

Program: Játszótéri programok
Helyszín: Budapest, III. kerülete
Nyitvatartás: 09:00-18:00 
További 5 különleges budapesti játszótérről olvashatsz itt »

36. Városligeti Majális

Vásári  forgatag,  színpadi  produkciók,  széles  gasztronómiai  kínálat ígérnek felejthetetlen élményeket minden látogatónak.

Program: III. Városligeti Majális 2017
Helyszín: Vajdahunyad vára, Budapest
Időpont: 2017. 04. 29-05.01.
Bővebb információ »

37.  Tanösvények - Merzse-mocsár

A  XVII.  kerületben  található,  a  rákoskerti  vasúti  megállótól  mindössze  15  perc  sétával elérhető  a  Liszt  Ferenc  repülőtér  irányába  haladva, a  lenyűgöző  állat- és  növényvilággal rendelkező mocsár és környéke. 15 állomásból álló tanösvény húzódik végig rajta, ahol egy stégen fából ácsolt madárlesből lehet megfigyelni a madarakban gazdag területet.

Program: Mocsári öko-séta
Helyszín: Budapest XVII. kerülete, Erdőalatti dűlő
Időpont: Bármikor látogatható
Kapcsolódó cikkünkben 17 csodás tanösvényről olvashatsz az ország minden pontjáról, kattints ide »

38. Csőszkunyhó Klub

A Csőszkunyhó környékbeli gyerekes családok biztos találka pontja, egy hely ahol mindig történik valami, egy bázis ahol kellemes a társaság mind a gyermekek és a szülők számára. Tavasztól késő őszig minden hétvégén várja a kisebb-nagyobb gyermekkel érkező szülőket a Csőszkunyhó, ahol a lurkók kézműveskedhetnek, kipróbálhatnak különféle játékokat, játékos vetélkedőkön vehetnek részt. A szezon nyitó programja április utolsó vasárnapján kerül megrendezésre, ahol cserépdíszítéssel, arcfestéssel, zsákban-ugrálással, célbadobással, stb. várják az érdeklődőket.

Program: Tavaszi Játékok
Helyszín: II. János Pál pápa téri játszótér, VIII. kerület
Időpont: 2017. 04. 30. (vasárnap)
Bővebb információ »


Fotó: Csőszkunyhó Klub

39. Kerékpárral / rollerrel a Kopaszi-gáton

Gyönyörű, parkosított terület várja a Duna-parton korzózni vágyókat, a XI. kerületben, a Lágymányosi öblöt választja el a Dunától a nagyjából 900 méter hosszúságban a Dunába nyúló gát. A kisebbeknek lehetősége van a játszótéri mókázásra, a nagyobbak akár sétával, bringával is élvezhetik a jó időt és a napsütést. Ha a gyerkőc imádja a vízi járműveket, itt azt is láthat.

Program: Kerékpározás, rollerezés, játszótéri játékok
Helyszín: Budapest XI. kerület, főbejárata Dombóvári útról
Nyitvatartás: 06:00-22:00

40. Nagy Futam 2017.

Földi parádé a járművek rajongóinak, versenyautók, kamionok és motorok bemutatója. A futamon résztvevő járművek egy nappal korábban (2017.04.30.) megtekinthetőek lesznek a Városháza Parkban, ahol kiállítják őket.

Program: Nagy Futam 2017.
Helyszín: Városháza Park - Károly körút – Andrássy út – Opera – Oktogon útvonal
Időpont: 2017. 05. 01. (hétfő)
Bővebb információ »

41. Anyák napi lazulás a Szent István parkban

Idén május 7-én ünnepeljük az édesanyákat. Nem is tudunk jobbat elképzelni, mint a napsütésben egy árnyas fa alá csücsülve egy könyvet olvasunk, s a nyugalom teljesen ellazít, feltölt. Erre tökéletes helyszín a Szent István Park, fantasztikus kilátással a Margitszigetre - amíg a párod a gyermeketekkel a játszótéren mókázik, te pihenhetsz egyet a fák alatt.

Program: Pihenés, olvasás, napfürdőzés
Helyszín: Szent István Park, Budapest XIII. kerülete, megközelíthető a Pozsonyi útról
Nyitvatartás: Bármikor látogatható


Fotó: Pixabay

42. Madarak és Fák Napja

Egész nap játékos vetélkedő, kézműves foglalkozások és természetismereti programok várnak kicsit és nagyot egyaránt a svábhegyi Jókai-kertben. Ízelítőül: vezetett séták a Jókai-kertben, madárgyűrűzési- és madárbemutató, játszóház, természetismereti vetélkedő, madárbarát kert program, piac és vásári forgatag fogadja a vendégeket.

Program: Madarak és Fák Napja a Jókai-kertben
Helyszín: Jókai-kert, Budapest XII. kerület, Költő u. 21.
Időpont: 2017. 05. 06. (szombat)
A rendezvény részleteit itt találod »

43. Múzeumok Majálisa

A  Magyar  Nemzeti  Múzeum  kertjébe  szervezik  ezt  az  immár  22. alkalommal megrendezésre kerülő, több mint 120 múzeumot bemutató kulturális fesztivált, ahova színes programokkal várják a gyermekkel érkezőket is.

Program: 22. Múzeumok Majálisa
Helyszín: Magyar Nemzeti Múzeum, 1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16.
Időpont: 2017. 05. 20-21.
Bővebb információ »

44. Kirándulás a Népszigeten lévő Állatfarmra

A IV. és XIII. kerületben található Népsziget, vagy másik nevén Szúnyog-szigeten található egy Állatfarm, ahol a kicsik közelről megszemlélhetik a legelésző kecskéket és akár meg is simogathatják őket.

Program: Kecskesimogatás
Helyszín: Budapest IV. és XIII. kerületében húzódik, megközelíthető a sziget déli részén fekvő gyalogos hídon keresztül.
Időpont: Bármikor látogatható

45. Művészetek Palotája - Cifra Palota XXL gyermeknapi program

A Müpa vasárnaponkénti Cifra Palotája hatalmasra nő gyermeknap alkalmából. Zenék, mesék három színpadon; bent a Müpában és kint szabadtéren is rengeteg kreatív- és zenés foglalkozás vár minden gyermeket és gyermeklelkű felnőttet, akik a „vattacukor-élmények” helyett aktívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni ezt a napot.

Program: Cifra Palota XXL Gyermeknap
Helyszín: 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.
Időpont: 2017. 05. 28.
Bővebb információ »

46. Állatsimogatás az Állatszigeten

Az újpesti Farkaserdő mellett található kéthektáros területen a Rex Alapítvány azért hozta létre az élményparkot, hogy népszerűsítse hazánkban az állatvédelmet. A kutyák, cicák örökbefogadását szolgáló Állatotthon, valamint az Állatsziget egyéb szolgáltató és bemutató egységei (parasztudvar, vizes élőhely, vadmentő állomás) egész évben, keddtől vasárnapig ingyenesen látogathatók.

Program: Állatsimogatás
Helyszín: Budapest IV. kerülete, Óceánárok u. 33.
Időpont: Keddtől vasárnapig 10:00-17:00


Fotó: Pixabay

47. Séta az Omszki-tó körül

Békásmegyer és Budakalász között található a szórakozás széles spektrumát felvonultató Omszki-tó, ahol lehetőség van a kiépített futópályán körbefutni a tavat, a gyerekeket szabadon engedni az elkerített játszótéren, miközben a szülők a padon üldögélnek vagy a kihelyezett szabadtéri kondipark gépein edzenek. A nyugodtabb elfoglaltságot kedvelő gyermekek bevezethetőek a pecázás rejtelmeibe is.

Program: Séta, játszótéri játék
Helyszín: Budapest III. kerülete, Békásmegyer felől megközelíthető, illetve a szentendrei HÉV budakalászi megállójától.
Időpont: Bármikor látogatható

Fotók: Pixabay, Csőszkunyhó Klub

Címkék: tavasz, program, ingyenes, húsvét, majális, kirándulás, piknik, gyerekprogram, margitsziget, kopaszi-gát, állatsziget, bakancslista

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

Kapcsolódó cikkek

Tavaszi szünet és húsvét 2017: 55 szuper ingyenes program Budapesten és vidéken, amit imádni fog a gyerek - Programok jó időre, rossz időre
Tavaszi szünet és húsvét 2017: 55 szuper ingyenes program Budapesten és vidéken, amit imádni fog a gyerek - Programok jó időre, rossz időre

A húsvét, idén először négy napos ünnep lesz és a tavaszi szünet is kezdetét veszi a gyerekek nagy örömére. ami remek lehetőséget kínál különböző családi programokra. Válogatásunkban budapesti és vidéki ingyenes családi programokat és gyerekprogramokat állítottunk össze számodra.

tovább a cikkre
Bábszínházi világnap március 21-én: 15 szuper program Budapesten és vidéken, amit imádni fognak a gyerekek
Bábszínházi világnap március 21-én: 15 szuper program Budapesten és vidéken, amit imádni fognak a gyerekek

Március 21. Bábszínházi világnap, amelyet a bábművészet képviselői a Budapest Bábszínház kezdeményezésére immár negyedik éve ünnepelnek. Nézd meg, milyen programokkal várnak ma a Bábszínházi világnapon a fővárosban és vidéken.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

hirdetés

BABÁT VÁRSZ?

Kíváncsi vagy, hogy mekkora? Mit érez? Hallja-e, ha beszélsz hozzá? Tudj meg mindent a babavárás csodájáról, miközben életed legfontosabb naplóját töltögeted a saját pocakos és ultrahang fotóiddal, érzéseiddel, élményeiddel. Kattints ide >>

vonal

[x] hirdetés

Szakértők

Képgaléria

Hivatalos ügyek

Munkaszüneti napok, iskolai szünetek, hosszú hétvégék, ledolgozós szombatok a 2017-2018-as tanévben tovább

Munkaszüneti napok, hosszú hétvégék, pihenőnapok, ledolgozós szombatok: hogyan alakul a 2017-2018-as tanév az általános iskolákban, középiskolákban, nappali tagozatos iskolákban? ...

Névváltozás házasságkötés után: Milyen nevet választhat magának az ifjú feleség és férj? Mi lesz majd a gyermekek vezetékneve? tovább

Az esküvő előtt általában már hetekkel, hónapokkal komoly szervezés alatt áll minden, de sokan nem is tudják, hogy az anyakönyvvezetőnél előre kell rögzíteni a házasságkötés után viselendő...

Szülői felügyeleti jog, gyermek átadása - Mit tehet az aggódó szülő, ha volt párja magánál tartja a gyermeket? Jogi szakértő válaszol tovább

A szülők felügyeleti joga sarkalatos kérdés minden válás esetén. Amikor csupán az egyik fél kapja a felügyeleti jogot és ennek ellenére a másik fél magánál tartja a gyermeket, jogellenesen...

Több millió forinttal csökkentik a jelzáloghitel-tartozásod, ha megfelelsz ennek a feltételnek! - Így támogatják a nagycsaládosokat tovább

A jelzáloghitel jelentősen csökkenthető további gyermekek vállalásával. Családi adókedvezmény, jelzáloghitel, diákhitel, lombikprogram - hogyan kedvez a kormány a családoknak? Kik járnak...

Fipronillal szennyezett tojás: ha ezt az azonosítószámot látod a tojáson, ne edd meg! - A Nébih figyelmezetése tovább

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma az augusztus elején indult tojás és tojás termék célellenőrzése során fipronilt mutatott ki magyar származású friss tojás...

Szoptatás

Tejkiütés babánál: okai, tünetei, kezelése - Mikor szükséges orvoshoz vinni a kisbabád a kiütések miatt? tovább

A tejkiütés (más néven crusta lactea) már nevében is utal arra, hogy okának a tejet – legtöbbször az anyatejet – tartják, hiszen általában szoptatott babáknál látható, de ugyanolyan...

Babaétrend 2017: régi alapelvek dőltek meg a szoptatással, hozzátáplálással kapcsolatban! - Új javaslatok a szakembertől tovább

Meddig ideális a kizárólag anyatejes táplálás? Hogyan kerülheti el a baba az ételallergiát? Kell-e speciális étrend szoptatás alatt? A szakember új alapokra helyezi a szoptatás és hozzátáplálás...

Szoptatás: legalább hány hónapig szoptasd a kisbabád? Milyen előnyökkel jár a szoptatás a babának és a mamának? tovább

Születés Hete Fesztivál - milyen előnyökkel jár a szoptatás a babának és mamának? Milyen betegségek kockázatát csökkenti a szoptatás? A szoptatás előnyei és jótékony hatásai, az anyatej...

Szoptatás világhete: 6 hónapos korára már csak a babák fele kap anyatejet tovább

Miért az anyatej a legtökéletesebb táplálék a babának? Miért hagynak fel általában a szoptatással a kismamák? Mi történik, ha a baba 1 éves kora előtt kap tehéntejet? A Szoptatás Világhete...

Szoptatás világnapja - Miért fontos az anyatej a babának és az anyának? tovább

Az anyatej természetes, speciális anyagai révén biztosítja a csecsemő aktuális tápanyagszükségletét, a szoptatás pedig megalapozza a kiegyensúlyozott fejlődést - hívta fel a figyelmet Bábiné...

Párkapcsolat

Párkapcsolat

Miért panaszkodsz, ha megvan mindened? Tényleg olyan nehéz ma boldognak lenni? - Fontos üzenetet fogalmazott meg egy édesanya tovább

20 szokás, ami a boldog párokra jellemző - A párkapcsolati tanácsadó szerint tovább

Anyós-meny viszony: 10 tipp, hogyan lehet jobb a kapcsolatod a párod szüleivel tovább

"A házasság olyan, mint a kötelékrepülés, könnyen tragédia lehet a vége" - Szerinted mitől lesz igazán tartós egy párkapcsolat? tovább

Estére teljesen kimerülsz és türelmetlen vagy? 5 tuti tipp lestrapált anyukáknak, hogy már holnaptól könnyebb dolgod legyen tovább

Ebben a 2 hónapban adják be a legtöbben a válókeresetet! Érdekes összefüggésre mutattak rá a kutatók 14 év adatait vizsgálva tovább

5 hatalmas tévedés az egyedülálló anyákkal kapcsolatban - Így látja egy 3 gyermekes anyuka tovább

Otthon, barkács

Otthon, barkács

Íróasztal, tanulósarok házilag! 10 szuper ötlet a gyerekszobába, amit könnyedén megvalósíthatsz - Sok tárolóval tovább

Esős időre benti játékok, kreatívkodás hétköznapi tárgyakból - 16 szuper ötlet, hogy ne unatkozzon a gyerek tovább

Raklapok újrahasznosítva! 14 szuper ötlet a gyereknek, amihez csak raklapokra van szükség - Fotókkal! tovább

Farsangi jelmezötletek gyerekeknek: 15 menő jelmez kisfiúknak és vagány kislányoknak tovább

Így rajzolhatsz cuki állatfigurákat a gyermekednek 4 lépésben! Még rajztudás sem kell hozzá tovább

Gyerekszoba ötletek képekkel: 10 különleges emeletes ágy, ahova még te is szívesen befeküdnél tovább

Kerti homokozó építése lépésről-lépésre, fázisfotókkal - a kertészblogger tippjeivel tovább

Babakonyha

Babakonyha

Szója gyerekeknek: Mit kell tudni a szójáról? Jó vagy rossz, ha a gyermek szóját fogyaszt? Dietetikusunk most elárulja tovább

Hozzátáplálás: 4 szuper sütőtök recept babáknak, kisgyermekeknek - Miért fontos a sütőtök a gyermek étrendjében? Dietetikus válaszol tovább

Chia-mag fogyasztása: ha ennél többet eszel belőle, veszélyes is lehet az egészségedre! Nébih közlemény tovább

3 téli superfood gyerekeknek! Ezeket add neki minél többször, hogy elkerülje a betegség - Dietetikus tanácsai tovább

Fotós receptek! 5 egészséges és hűsítő turmix gyerekeknek a kánikulai hőségre tovább

Mikortól adhatsz a babának fagyit? Mire figyelj a fagylalt vásárlásakor? Dietetikus válaszol tovább

0-3 éves gyerekek étrendje: minden második gyermeket helytelenül táplálnak a szüleik - Kutatási eredmény tovább

hirdetés

[x] hirdetés

hirdetés

[x] hirdetés

hirdetés

[x] hirdetés

hirdetés

[x] hirdetés

hirdetés

CSED, GYED, GYES kalkulátor

Tudod, hogy mennyi lesz a Csed, Gyed, Gyes összege? Kalkulátorunkkal könnyen kiszámíthatod. Speciális eset a Tiéd? Nálunk mindenki megtalálja a rá vonatkozó számításokat!

[x] hirdetés

Legnépszerűbb

Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Pocakosnapló

Pocakosnapló

2 800 Ft.-

Megnézem

Videók

Recept ajánlatunk

Almás sárgarépa saláta

Almás sárgarépa saláta

Gyümölcspépek >>
7 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 100 g alma 50 g sárgarépa

Recept:

Az almát lereszeljük, a sárgarépát gőzben megfőzzük, összetörjük és összekeverjük az almával.DIETETIKUS VÉLEMÉNYE

A babák általában az almát és a sárgarépát már a leválaszt&aacut(...) tovább a teljes recepthez...


Legfrissebb szakértői válasz

S. Puskás Judit

S. Puskás Judit

Munkaügyi szakember

tovább a szakértőhöz >>

Kedves Anett!
Ahhoz, hogy Csed-t, gyedet kapjon a gyermeke születését megelőző két éven belül 365 nap biztosítási idővel kell rendelkezni és a a szüléskor is biztosítottnak kell lenni.
Önnek minél előbb biztosítási jogviszonyba kell lépni. Tudom, hogy nehéz pocakosan elhelyezkedni, de minden ismeretséget fel kell kutatni. Lehet határozott idejű munkaszerződése a baba születéséig is, már akkor is jogosult ezekre az ellátásokra.

Ha nem sikerül, akkor gyesre lesz csak jogosult.


Üdvözlettel: S.P.Judit

Ezt olvastad már? [x]
Hírek, érdekességek

9 évesen lebénult egy baleset miatt, de boldogabb a kisfiú, mint sok egészséges ember - Megható találkozásról ír Jocó bácsi

vissza vissza