Ingyenes óriáshomokozó nyílt Budapesten - Ide vidd el a gyereket a nyári szünetben, imádni fogja!

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Ingyenes óriáshomokozó nyílt Budapesten - Ide vidd el a gyereket a nyári szünetben, imádni fogja! Az Újpesti Önkormányzat az előző évekhez hasonlóan idén nyárra is hatalmas játszótérré változtatta a Szent István teret, és óriáshomokozóval, társasjátékokkal, foglalkozásokkal várja a szórakozni vágyó kisebb és nagyobb gyermekeket. Kitűnő nyári program a gyerekeknek. Az Újpesti Önkormányzat az előző évekhez hasonlóan idén nyárra is hatalmas játszótérré változtatta a Szent István teret, és óriáshomokozóval, társasjátékokkal, foglalkozásokkal várja a játszani vágyó kisebb és nagyobb gyermekeket. Kitűnő nyári program a gyerekeknek.
 

Ingyenes óriáshomokozó várja a gyermekeket Újpesten


Lenyűgöző látvány ennyi homok és homokozó gyermek, körülöttük a sok színes lapát, játékvödör és forma. Az Újpesti Önkormányzat télen-nyáron megtalálja a megfelelő formáját a gyermekek kreatív vagy sportos szórakoztatásának. Télen jégpálya, nyáron óriáshomokozó várja őket a Szent István téren, mely az Újpest-központ metró megállótól mindössze pár percnyi sétával elérhető.



A tavalyi évben a TAFISA ( (The Association For International Sport for All – amely a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szakterületi partnerszervezete), annyira jó ötletnek ítélte a tavalyi évben az óriáshomokozó és kapcsolódó programok ötletét és kivitelezését, hogy az Újpesti Önkormányzatot a  „Take back your streets... Take back your future" (Vedd vissza az utcáidat... Vedd vissza a jövőd) elnevezésű díjban részesítette, így idén már e díj fényében nyílt meg újra a nagyközönség előtt a homokozó.



2017. június 9. és augusztus 13. között változatos sport- és közösségi programokkal várják a gyereket, hétköznap 9:00 és 19:00 óra között, hétvégén 15:00 és 19:00 óra között.

Az óriáshomokozó mellett óriás társasjátékok, vizes játékok, foci, kosárlabda, tollas, frizbi, pingpong, csocsó és még több tucat játék található a Szent István téren, s mindemellett rendszeresen foglalkozásokkal is készülnek a szervezők, mint pl. gyurmázás, gyöngyfűzés, festés. A rendezvény - a házirend betartása mellett - ingyenes.



Tipp: Ha gyermeked szeret pacsálni is, feltétlenül vigyél váltóruhát, mert itt arra is van lehetőség!

További információk, itt »

Fotók és forrás: Újpest Önkormányzat, sportjátekkozossegujpest

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2017.07.07