Ingyenes családi program az Óbudai buszgarázsban: Nyílt napot tartanak szombaton a járművek szerelmeseinek

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Ingyenes családi program az Óbudai buszgarázsban: Nyílt napot tartanak szombaton a járművek szerelmeseinek Egész éves programsorozattal ünnepli fennállásának 50. évfordulóját a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV), amely szombaton (2018.04.14.), gazdag programkínálattal az Óbudai buszgarázsban várja ingyenes nyílt napon az érdeklődőket, a családokat.

Egész éves programsorozattal ünnepli fennállásának 50. évfordulóját a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV), amely szombaton (2018.04.14.), a sorozat részeként Óbudán várja nyílt nappal a fővárosi autóbuszközlekedés iránt érdeklődő közönséget. - Adta hírül az MTI 2018. 04. 13-án.
 

Nyílt napot rendeznek szombaton az Óbudai buszgarázsban


A cég közleménye felidézi, hogy a Budapesti Közlekedési Vállalat - később BKV Zrt. - 1968. január 1-jén jött létre több közlekedési társaság összeolvadásával. Fél évszázados történelme alatt a főváros közlekedése számos változáson, jelentős fejlődésen ment keresztül, amelynek állomásait a vállalat a szombatihoz hasonló nyílt napjain mutatja be az érdeklődőknek.

Gazdag programkínálat várja az érdeklődőket
A szombati program résztvevőit a Hűvösvölgy Gyermekvasúttól egy nosztalgia IK 415-ös autóbusz térítésmentesen szállítja a rendezvény helyszínére, ahol többek közt repülőgép-szimulátor, lőgyakorlat, autóbusz-tesztvezetés, veterán oldalkocsis motorozás, veterán autóbuszos utazás, műhely- és telephely-látogatás, autóbusz történeti és vasútmodell-kiállítás is lesz. A műhely- és telehely-látogatás, valamint az autóbuszos tesztvezetés regisztrációhoz kötött.

Nyílt nap az Óbudai buszgarázsban

Az óbudai buszgarázs csaknem a társaság fennállása óta működik, két év híján szintén fél évszázados múltra tekinthet vissza. Az új és régi típusú buszokkal közelebbről is megismerkedhetünk az egész napos rendezvényen, ahol a gyermekes családok, és a fanatikus közlekedésbarátok is találhatnak maguknak érdekes programokat.

A Nyílt nap az Óbudai buszgarázsban rendezvény ideje:
2018.04.14. 10:00-16:00
A Nyílt nap az Óbudai buszgarázsban rendezvény helye:
Óbudai autóbuszgarázs, III. kerület Pomázi út 15.
Belépés díja:
Ingyenes

IK415-ös autóbusz menetrendje:
Nyílt nap az Óbudai buszgarázsban

Az Óbudai buszgarázsban tartott nyílt napról többet megtudhatsz itt »

Forrás: MTI, bkv.hu
Fotó: Facebook/bkv

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2018.04.13