Sulival a fürdőbe akció 2018: kedvezményes belépőjegyek, egyéb kedvezmények diákoknak június 1-15-ig - Fürdőlistával!

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Sulival a fürdőbe akció 2018: kedvezményes belépőjegyek, egyéb kedvezmények diákoknak június 1-15-ig - Fürdőlistával! A tanítási időszak utolsó heteiben a diákok lelki szemei előtt a vakáció, a vízpart, a szabadság lebeg. Most a tanáraik mentőövet dobhatnak, egy közös strandolás, fürdőzés formájában, ha részt vesznek a Sulival a Fürdőbe! akcióban, a Magyar Fürdőszövetség szervezésében. A jól megszokott, óra elején elhadart jelentések ideje lehet, hogy már idejétmúlt és csak kevés iskolában van 2018-ban hagyománya, de ha az unalmas létszámok és hiányzók elkántálása helyett ilyen vidám, fürdésre, lubickolásra felhívó szólam lenne a hetesi jelentés tartalma, sokan örömmel bevennék újra a szokásrendjükbe.

A tanítási időszak utolsó heteiben még a legkiválóbb diákok is ábrándos tekintettel ülnek a padban, s lelki szemeik előtt nem a magyar- és a világtörténelem képei peregnek, hanem az előttük álló vakáció, a vízpart, a szabadság. Nem is kárhoztathatja őket ezért senki, bár az ábrándozástól egy nappal sem lesz rövidebb a suliba járás ideje, legfeljebb abban reménykedhetnek, hogy a tanáraik mentőövet dobnak, s az utolsó napokban megkönnyítik életüket azzal, hogy iskolán kívüli, kreatív programokat szerveznek számukra.
 

„Tanár úrnak tisztelettel jelentem, az osztály lubickolásra készen áll!”


Melyik diákkal ne lehetne madarat fogatni, ha ne adj isten, az osztályterem helyett egy fürdőben tölthetné az időt? A jó hír, hogy erre most minden lehetőségük meg is lesz, ugyanis a Magyar Fürdőszövetség „Sulival a Fürdőbe!” akciót indított útjára.


Ennek keretében 2018. június 01. és 2018. június 15. között a fürdők és strandok különféle kedvezményekkel, plusz szolgáltatásokkal buzdítják az osztályokat és diákokat arra, hogy látogassanak el hozzájuk egy kis felüdülésre, lazításra, az egész éves megfeszített munka levezetésére.


Sulival a Fürdőbe 2018: Fürdőhelyek és kedvezmények


Békéscsabai Árpád Gyógy- és Strandfürdő - Békéscsaba
www.arpadfurdo.hu
A diákok és kísérőik 3 órás belépővel egész napra igénybe vehetik a Fürdő szolgáltatásait.

Szentesi Sport- és Üdülőközpont - Szentes
www.udulokozpont-szentes.hu    

Június 1-15. között kedvezményes belépővel várják az általános és középiskolás csoportokat. A kedvezményes belépő tartalmazza az úszómedencék, a csúszda, az élménymedence, a kültéri termál medencék és a gyermekmedencék korlátlan használatát.

Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. - Hajdúszoboszló
www.hungarospa.hu

Június 1-15. között minimum 20 fős csoport esetén 20% kedvezményt biztosítanak az Aquapark belépő árából + 21. főnek ingyenes.

Gyarmati Dezső Sportuszoda és Török Sándor Strandfürdő - Hódmezővásárhely
www.hodfurdo.hu

A fürdőbe, strandra érkező diákcsoportokat, kiránduló osztályokat 25% belépődíj kedvezménnyel várja a létesítmény.

Aquarius Élmény- és Parkfürdő - Nyíregyháza
www.sostort.hu

Június 4-15. között hétköznapokon az előzetesen bejelentkezett, minimum 10 fős iskolai csoportok esetén a diákoknak és a tanároknak is egységesen 1.000 Ft/fő a belépőjegy. Jelentkezés a sostort@sostort.hu e-mail címen. A jelentkezéskor fel kell tüntetni az érkezés időpontját, a csoport vezetőjének e-mail címét és telefonszámát.

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő - Tiszakécske
www.tiszapartifurdo.hu

Június 1-15. között a gyermek (3-14 év) napi belépőjegy vásárlása esetén a vásárló ajándékba kap 1 db gyermek (3-14 év) napi fürdő belépőjegyet, melyet 2018. augusztus 31-ig használhat fel.

Napfényfürdő Aquapolis Szeged - Ligetfürdő Kft. - Szeged
www.napfenyfurdoaquapolis.com

Június 1-15. között hétköznapokon, nyitvatartási időben minimum 15 fő esetén a 3 órás fürdőbelépő kedvezményes áron vásárolható. Előzetes bejelentkezés szükséges a látogatás előtt minimum két munkanappal a marketing@napfenyfurdoaquapolis.com e-mail címen.

Aqua Land Termál és Élményfürdő - Ráckeve
sales@aqua-land.hu

Június 1-15. között két választható opcióval készülnek a fürdőben:
I. Csoportos látogatás esetén (10 fő felett) 15 % kedvezményt biztosítanak a belépőjegyek árából. Kísérő tanárok 2 fő létszámig ingyenes belépőjegyet kapnak. Csúszdaparkhoz 50 %-os belépőjegyet biztosítanak. Ezeken felül a területükön és üzemeltetésükben található Tókert Csárdában opcionálisan választható ebédet biztosítanak, kedvezményes, 650 Ft/fő áron.
II. Minden a fentiek szerint, azzal a különbséggel, hogy a fürdő területén található campingben ajánlanak fel sátorozási lehetőséget. Ebben az esetben a camping személyi díjból adnak a 15 %-os kedvezményt.

Városi Gyógyfürdő és Uszoda - Csongrád
www.csongradfurdo.hu

Június 1-15. között a belépő 600 Ft/fő, a kísérőnek is. A belépővel a csúszda, és 10 éves korig a játszóház is használható.

Gránit Gyógyfürdő Zrt. - Zalakaros
www.hellozalakaros.hu

Minimum 10 fő diák és 1 fő kísérő esetén a csoportos iskolás strandfürdő belépőjegy 1.450 Ft/fő, a csoportos iskolás komplex belépőjegy 2.400 Ft/fő. A kedvezmény minden további 10 fő diák és 1 fő kísérőre is érvényes.
Az ajánlat 2018. december 31-ig bármely időszakban érvényes. Előzetes jelentkezés szükséges.

Makói Gyógyfürdő Zrt. - Makó
www.hagymatikum.hu

Március 1. és október 31. között az osztálykirándulás kedvezmény keretein belül a 2.200 Ft/fő a fürdő belépőjegy, amely magába foglalj a csoportos étkezést is.

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő - Mórahalom
www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

Május 2. és június 22. között munkanapokon (hétfőtől péntekig).
Egész napos fürdőzés a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben, valamint látogatás a Mini Hungary Parkba 2018. május 2. június 22. között hétköznapokon (hétfőtől péntekig). Kombinált belépőjegy: 1.800 Ft/fő.
Felhasználási feltételek: minimum 15 fős csoport, előzetes regisztráció a +36-62/281-039-es telefonszámon. A belépőjegyek a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő főpénztárában vásárolhatók meg.



Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum - Bük
www.bukfurdo.hu

Június 1-15. között 20 fő feletti csoportok számára kedvezményes belépőjegy vásárolható a fürdő Gyógy- és Strandfürdő zónájába, 1.350 Ft/fő áron. Felnőtt kísérőknek létszámtól függően biztosítanak kedvezményt.

Harkányi Gyógyfürdő Zrt. - Harkány
www.harkanyfurdo.hu

Június 1-15. között: Az egész napos csoportos diák strandbelépő 1.600 Ft/fő helyett 990 Ft/fő.
15 fős csoport esetén 1 kísérő tanár számára ingyenes belépés, 15 fő felett 2 kísérő tanár számára ingyenes belépés. További kísérők számára az egész napos strandbelépő ára 990 Ft/fő. Az ár tartalmazza a csúszdapark, a sport úszómedence, a Lepke medence, a sportpálya és a játszótér, valamint a fedett Gyermekrészleg korlátlan használatát.
Az iskolai csoportok érkezését 1 héttel korábban jelezni kell a 72/580-881, vagy a marketing@harkanyfurdo.hu e-mail címen.

Kerekdombi Termálfürdő - Tiszakécske
www.termaldomb.hu

Június 1-15. között csoportos árengedménnyel várják a diákokat, ami a diák, illetve gyerek belépőjegy esetén 50% kedvezmény.

Aquapalace Kft. - Szentedre
www.v-8.hu

Június 1-15. között 50% kedvezmény a bowling árából.

Kecskeméti Fürdő - Kecskemét
www.kecskemetifurdo.hu

Június 1-15. között, kizárólag hétköznapokon, létszámtól függően kedvezményes belépőjegy iskolai csoportok számára. Előzetes bejelentkezés szükséges az info@kecskemetifurdo.hu e-mail címen.

Olvasd el ezt is! Így használd a gyógyvizeket fájdalomcsillapításra! »

Felnőttként mindannyian nosztalgikusan tekintünk vissza diákéveinkre, de sokkal erősebbek azok az emlékek, amelyek a közösséghez, az együtt töltött felhőtlen percekhez kapcsolhatók. A kirándulások, a klubdélutánok kitörölhetetlen nyomot hagynak bennünk. Ilyen élményt nyújthat egy közös strandolás, fürdőzés is, amit aztán eltehetnek a mai diákok, hogy később legyen mire visszaemlékezniük nekik is vagy a nap végén elmondhassák, hogy „tanár úr/nő ez egy szuper program volt”.

Forrás, fotók: furdoszovetseg.hu

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2018.05.31