Gyermeknap 2019: 20 kihagyhatatlan gyereknapi program Budapesten és vidéken, ahova vidd el a gyereket!

Szülők lapja

Gyereknap

Szülők lapja


Gyermeknap 2019: 20 kihagyhatatlan gyereknapi program Budapesten és vidéken, ahova vidd el a gyereket! Az idei május 26-i gyermeknapon, illetve a május 25-26-i gyermeknapi hétvégén országszerte izgalmas, kalandos rendezvényekkel készülnek a kicsiknek és nagyobbaknak, válogassatok a programok közül! Május utolsó vasárnapján - mint minden évben - a gyerekekről szól a nap, a hétvége. Akár jó, akár rossz az idő, próbálj időt szakítani arra, hogy megünnepeljétek ezt a napot a gyermekeddel.

Az idei május 26-i gyermeknapon, illetve a május 25-26-i gyermeknapi hétvégén országszerte izgalmas, kalandos rendezvényekkel készülnek a kicsiknek és nagyobbaknak. Válogattunk a budapesti és vidéki programokból, válaszd ki, ti hova mentek el!


 

Budapesti gyermeknapi programok 2019

 

1. Gyermeknapi hétvége és közlekedésbiztonsági nap a Vasúttörténeti Parkban


Idén újra vár kicsit és nagyot egyaránt a dm Gyereknap a Vasúttörténeti Parkban. Május 25-én és 26-án minden a gyerekeknek és a gyerekekről szól. Halász Judit, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Kifli zenekar és Szalóki Ági koncertek, látványos bábelőadások, interaktív programok, közlekedésbiztonsági bemutatók és játékok fogják szórakoztatni a látogatókat.

gyermeknap 2019

A Beauty-szigeten ingyen megszépülhetsz, csak regisztrálnod kell: a nyár legszebb sminkjeit készítik el a sminkesek, csodás körmöket varázsolnak a manikűr szakértői, és szebbnél szebb frizurákat kreálnak a fodrászok az anyukáknak és lányaiknak.

A Baba birodalomban a picik igényeihez igazodva találhattok játékokat, de a nagyobbak akár gyerekjógán is részt vehetnek vagy kipróbálhatják a krokodilvárat és a vízi dodzsemet. De lesz csillámtetoválás, szerencsekerék, sütiműhely és még sok-sok móka.

A Közlekedésbiztonsági területen további számos izgalmas programra számíthatnak a látogatók, így "Az Élet-Úton" KRESZ Park kerékpáros ügyességi pályáján a gyermekek gyakorolhatják a kerékpár biztonságos kezelését akár egészen kicsi kortól is; a "Holttér veszélyének bemutatása" egy tanker kamion sofőrüléséből kipróbálható, milyen nehézségei lehetnek egy kamionsofőrnek a mellette elhaladó biciklisek, illetve motorosok detektálásában.

A Continental Mini KRESZ Park KRESZ oktatással várja a kicsiket, a résztvevők egy 15 perces KRESZ oktatáson vehetnek részt, melyet követően a kis autók volánja mögé ülhetnek. Mindezek mellett lehetőség nyílik még az Elsősegélynyújtó bemutató megtekintésére is, mely a gyermekek nyelvén mutatja be segítségnyújtás alapjait. A rendezvény ideje alatt a gyerekek megnézhetik a tűzoltó- és a kukás autókat, ezzel nem mindennapi tapasztalatokat szerezve.

A Vasúttörténeti Park látogatóinak kedvenc interaktív programjai is elérhetőek lesznek a hétvégén: lehetőség lesz utazni a kerti vasúton, kipróbálni a kézihajtányozást, a lóvasutat vagy a sínautót is. A kétnapos rendezvényre minden 14 év alatti gyermeknek ingyenes a belépés!

Program: Gyermeknapi hétvége és közlekedésbiztonsági nap a Vasúttörténeti Parkban
Helyszín: Vasúttörténeti Park, Budapest
Időpont: 2019.05.25-26. szombat-vasárnap
Belépődíj: 14 év alatti gyermekeknek ingyenes
Bővebb információ »


2. Városligeti Gyermeknap 2019


A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat 1990 óta szervezi Budapest Főváros Önkormányzatával közösen a Városligeti Gyermeknapot. A már hagyományos és igen népszerű programra tavaly közel 400 ezer gyermek és felnőtt látogatott ki a Városligetbe.

Az idei rendezvényen is rengeteg attrakció várja a kicsiket és nagyokat: a Gyermekmentő szolgálat Nagyszínpadán fellép egyebek közt a New Dance World, az Angel Táncstúdió, a Baross Imre Artistaképző, a Madách Táncművészeti Iskola, a Thália Tanoda, a FittMóka családi zenés torna, a Holle Anyó Színház, a Gyermeknapi Sportszigeten pedig nem csak számos sportot próbálhattok ki, de olimpikonokkal is találkozhattok. Emellett lesz Nemzetek utcája, biztonságos internet sátor, lovasterápia bemutató, kalandpark és még ingyenes fogászati szűrés is!

Program: Városligeti Gyermeknap
Helyszín: Városliget, Budapest
Időpont: 2019.05.25-26. szombat-vasárnap
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »


3. Budavári Gyermeknap 2019


Ismét különleges programokkal várják a gyermekeket az első kerületben: lesz itt mesés és zenés előadás, koncert, kézműves játszóház természetes anyagokkal, öko játszóház, pónilovas fogat és állatsimogató, no, meg arcfestés is.

Program: Budavári Gyermeknap
Helyszín: Budavári Önkormányzat, 1014 Budapest, Kapisztrán tér 1.
Időpont: 2019.05.26. vasárnap, 10:00-14:00
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »
 

4. Nyárváró gyereknap a Ferenc téren 2019


A Ferencvárosi Gyermeknapon szombatra várják a gyerekeket, már 9 órától. Hogy milyen programokra számíthattok? Például Süsü, a sárkány gyermekelőadás, Gubás Gabi gyerekkoncert, gólyalábas zsonglőrök „Kincskereső” Ferencvárosi gyerek bolhapiac, valamint kézműves foglalkozás, állatsimogató, játékpark, mászófal, ugrálóvár, népi körhinta és interaktív programok.

Program: Nyárváró gyereknap a Ferenc téren
Helyszín: 9. kerület, Ferenc tér, Budapest
Időpont: 2019.05.25. szombat, 9:00-től
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »
 

5. Gyereknap Rákosmentén 2019


Az idei gyereknapon mesés világgá változik a rákosmentei művelődési ház előtti szabad terület. Téma a Föld és annak különleges tájai. Ismeretterjesztő, kalandos feladatokkal, óriástérképpel és jobbnál jobb játékokkal készülnek kicsiknek és nagyoknak.



Program: Gyereknap Rákosmentén
Helyszín: Vigyázó Sándor Művelődési Ház és az előtte levő park, Budapest
Időpont: 2019.05.26. vasárnap, 10:00-17:00
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »
 

6. Erzsébetligeti Gyereknap 2019


A 16. kerületi Erzsébetligeti Színház előtt idén is megrendezik a gyermeknapi mulatságot. A látogatókat reggel 10-től változatos programokkal, koncertekkel várják.



Részletes program:
10:00 Fabók Mancsi bábszínháza: Vitéz László
11:00 Ruttkai Bori zenekar
12:00 TOMBOLASORSOLÁS
14:40 Kertvárosi tehetségek a színpadon
15:50 TOMBOLASORSOLÁS
17:00 Apacuka koncert

Program: Gyermeknap Erzsébetligeten 2019
Helyszín: 1165-Budapest, Hunyadvár utca 43/C.
Időpont: 2019.05.26. vasárnap, 10:00-18:00
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »
 

7. Gyermeknap a Klebelsberg Kultúrkúria szervezésében 2019


A Kolompos együttes mulatsága, Farkasbarkas és Rókakoma - a Kabóca Bábszínház előadása, Freak Fusion Cabaret fergeteges cirkuszi műsora, Vitéz László bábjáték automata,  Zöld Marci játszótér, Tekergőtér – az izgalmas szerkezetek tere, Furfangos csudavilág játszóház, bárányos játéktér, zsonglőr játszóház, kézműves sarok, hempergő várja a gyerekeket.

Program: Gyermeknap 2019
Helyszín: 1028 Budapest, Templom u. 2-10.
Időpont: 2019.05.25. szombat, 15:00-tól
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »
 

8. IV. Balkán-est és Kőbányai Gyermeknap 2019


Különleges Balkán-esttel egybekötött gyermeknapot tartanak Kőbányán, ahol egyebek közt bábműsor, gyermekszínházi előadás, faműves játékok, foglalkoztatók, kézművesség, légvár, lufi szobrászat várja a kicsiket és nagyokat az Újhegyi Közösségi Háznál vasárnap 10:00 és 15:00 óra között.

Programok:
10.00  Megnyitó
10.10  Arany ágon ül a sármány – Gráciák és a gyerekek
11.00  Legszebb kincs a Barátság – a Tihanyi Vándorszínpad műsora
12.00  Táncolj velem! – az Újhegyi Közösségi Ház tánccsoportjainak bemutatói
13.00  Az egészséges Makk Marci – a Pódium Színház bábos előadása
14.00  Oroszlánkirálytól Star wars-ig – a Daniel Speer Brass filmzenés gyerekkoncertje

10.00–15.00 III. Gyereknapi palacsintás buli

Program: Balkán-est és Kőbányai Gyermeknap 2019
Helyszín: X. kerület Budapest, Újhegyi sétány, Újhegyi Közösségi Ház
Időpont: 2019.05.26. vasárnap 10:00-15:00
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »
 

9. 13. Belvárosi Fesztivál 2019


Az immáron 13. alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválon már pénteken elkezdődnek a könnyű- és komolyzenei koncertek, a Vigadó téren, Erzsébet téren, Szabadság téren, Belvárosi Piacon és a Zrínyi utcában, azonban az igazi csemege vasárnap várja a lurkókat.

CSALÁDI NAP - Szabadság tér vasárnapi program:
Pici piac design vásár, Csilingelő zeneklub, állatsimogató, kézműves foglalkozások, arcfestés, Molyolda - régi idők játékai, bakonyi fajátékok, kosaras körhinta, tűzoltóautó-, mentőautó- és rendőrautó bemutató
Színpadi programok:
10.00    Farkasházi Réka és a Tintanyúl
11.00    Szalóki Ági
12.30    Bartha Tóni bábszínháza

Program: 13. Belvárosi Fesztivál
Helyszín: 1055 Belváros-Lipótváros, Budapest (5 helyszínen)
Időpont: 2019.05.24-26. péntektől vasárnapig
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »
 

10. Cifra Palota XXL - Gyermeknap 2019


A Müpa vasárnaponkénti Cifra Palotája hatalmasra nő gyermeknap alkalmából. Zenék, mesék három színpadon; bent a Müpában és kint szabadtéren is rengeteg kreatív- és zenés foglalkozás vár minden gyermeket és gyermeklelkű felnőttet, akik a „vattacukor-élmények” helyett aktívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni ezt a napot.

A színpadon zajló zenés, tánc- és meseelőadások, valamint az előcsarnok többi területén megrendezett zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok zajlanak. Kosaras körhinta, olvasóliget, kresz-park, kukoricázók, kötélverő műhely, óriás malomtársas, célbadobók, horgászat, agancsos játék, babzsákoló, diótörő, vaskarika-gurítás, kakaskodó, Tündérkert-labirintus, királyi várjáték, kézműveskedés, a legkisebbeknek pedig ritmusozó, diafilm-sarok, bábok-jelmezek, képalkotó, ölelős-dalolós, mesesziget készül.

A helyszín beltéri programokkal is készül, így akkor is jó választás a program, ha esős idő lesz vasárnap.

Program: Cifra Palota XXL - Gyermeknap 2019
Helyszín: Művészetek Palotája, Budapest
Időpont: 2019.05.26. vasárnap, 10:00-15:00
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »

gyermeknap 2019
 

Vidéki gyermeknapi programok 2019


1. Gyereknap 2019 - Esztergom


A Gyereknap Esztergom rendezvényen az egész napos rendezvényén lesznek sportbemutatók, ingyenes játszóház és foglalkoztatók, hinták és ugrálóvárak, mellettük kézműves foglalkoztatók és egyéb izgalmas programok kicsiknek és nagyoknak.

Programok:
10:00 Óvodások vetélkedője
11:00 Zsonglőr bemutató
12:00 Táncbemutató
14:00 Gyermek bűvészműsor
16:00 Jumping fitness bemutató
17:00 Vereckei Attila zenés gyermekműsora

Program: Gyereknap - Esztergom
Helyszín: Rugby Club Hotel - Nagy Duna sétány 1., Esztergom
Időpont: 2019.05.26., vasárnap 10:00-tól
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »
 

2. Gyermeknapi Élményfesztivál 2019 - Tatabánya


A Vértes Agorája igazi kétnapos élmény-hétvégét szervez a gyerekeknek: lesz itt kvízverseny, vízgömb-show, Kovácsovics Fruzsina koncert, óriáskifestő fal, csillámtetoválás, arcfestés, robot-programozás, repülőgép-szimulátor, szabadulószoba, ügyességi játékok, társasjátékok, artista bemutató, Tiéd a színpad! - tehetségkutató verseny (előzetes regisztrációval!), Belvárosi betyárok koncert és még sok minden más.

Program: Gyermeknap 2019 - Tatabánya
Helyszín: A Vértes Agorája, 2800 Magyarország, Tatabánya Szent Borbála tér 1.
Időpont: 2019.05.25-26. szombaton 14:00-20:00-ig, vasárnap 13:00-20:00 óráig
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »
 

3. II. Darus Gyereknap 2019 - Budaörs


A te gyerkőcöd is szájtátva nézi az autódarukat, a kukásautókat, óriás gépeket? Ezzel nem vagytok egyedül, anyukák egy csoportja kitalálta, hogy szervez egy napot, amikor a gyerekeké a terep!

Idén immáron másodjára rendezik meg a darus gyereknapot, ahol a daruk, toronydaruk és egyéb munkagépek mellett ingyenes kézműves foglalkozással, arcfestéssel és játékokkal várják a gyerekeket, és természetesen a nyereményjáték sem maradhat el!

A kétnapos rendezvény három órás idősávokra van osztva, a belépők ezekre az idősávokra szólnak. A programok kialakítása során arra törekedtünk, hogy három óra alatt lehetőségetek legyen minden látványosságot megnézni és kipróbálni, lehetőleg minél kevesebb sorban állással!

Program: II. Darus Gyereknap 2019 - Budaörs
Helyszín: 2040 Budaörs, Kinizsi utca 44. (Koós-Wéber Kft budaörsi telephelye)
Időpont: 2019.05.25-26. szombat-vasárnap 9:00-18:00
Belépődíj: 1 éves kor alatt ingyenes, 1 éves kortól 2500,-Ft/fő egységesen (a jegyet a weboldalon, elővételben kell megvenni, a helyszínen nem lehet!)
Bővebb információ »
 

4. Dunakeszi Gyerek- és Rendőrnap 2019 - Dunakeszi


Május 26-án a legkisebbeké a főszerep, gyerekzsivajtól lesz hangos a Katonadomb! Idén a városi gyereknappal együtt kerül megrendezésre a rendőrnap is, amelynek köszönhetően nem csak a kicsik, de szüleik is megtalálhatják az igényeiknek megfelelő programot.

Lesz lufiosztás, virgonckodó népi játszópark, pedálos gokart, vidámpark, gyereknapi ötpróba választható ajándékokért, vezetett tanösvény túrák és a Sárkányhajú Klub nyílt napja a Duna-parton, emellett finom falatok és frissítő italok is várnak minden látogatót.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság 10:00-14:00 óra között bűnügyi-közlekedési sátorral, kerékpáros ügyességi versennyel, fegyverzeti és kutyás bemutatóval, valamint rendőr-és tűzoltó járművekkel várja az érdeklődőket.  

A legkisebbek nagy örömére a napot az Alma Együttes, majd Tompeti és Barátai koncertekkel zárjuk.

Program: Dunakeszi Gyerek- és Rendőrnap 2019
Helyszín: Dunakeszi, Katonadomb
Időpont: 2019.05.26. vasárnap 9:00-19:00
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »
 

5. Hetedhét Játékfesztivál 2019 - Székesfehérvár


A gyermeknap hétvégéjén, évek óta hagyományosan, hatalmas játszótérré, igazi mesebirodalommá változik Székesfehérvár belvárosa: a Hetedhét Játékfesztiválon a számtalan játék mellett a színpadon színvonalas bábműsorok, gyerekkoncertek várják a látogatókat, akik maguk is egy mese szereplőivé válhatnak a Hétpróba során.

Az idei fesztivál a mesebeli számok világába kalauzolja el a bátor vállalkozókat: Bellát, a bájos, kíváncsi porcelánbabát fogságba ejtette egy gonosz boszorka. És ha ez nem lenne elég, uralma alá vetette a várost és a számok labirintusává változtatta! Találj ki a labirintusból, mentsd meg Bellát, és törd meg a boszorka átkát Székesfehérvár felett! A bátor hősök a kilenc állomásból álló Hétpróba során többek között a Hétfejű Tündérrel, a hét kecskegidával, a tizenkét fejű sárkánnyal és a hét törpével is találkozhatnak. Szerezd meg hát mind a hét pecsétet, hogy megtörd az átkot! Utad során segíts a bajba jutottakon, a szíved pedig legyen kegyelmes, mint egy igazi lovagnak! Jó tett helyébe jót várj!

A Városháza téren színpadi programokkal is készül a város. Lesz Szalóki Ági koncert, cirkuszi bemutató, a mesebolt bábszínház előadása és Rutkai Bori Bandájának családi koncertje, ezen kívül ügyességi játékok, kreatív foglalkozások, középkori kaszinó, játékpark, lovagi torna és sok minden érdekesség.

Program: Hetedhét Játékfesztivál 2019
Helyszín: Belváros, Székesfehérvár
Időpont: 2019.05.25-26. szombat-vasárnap 10:00-18:00
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »

gyermeknap 2019
 

6. Szabadidőpark avatás és Városi Gyermeknap 2019 - Hajdúszoboszló


Hajdúszoboszlón is változatos programokkal várják gyermeknap alkalmából a lakókat és környékbelieket, egyebek közt sportprogramok, interaktív gyerekműsor, családi futóverseny, gyermek labdarúgó torna, kézműves foglalkozás, arcfestés, ugrálóvár, vásári forgatag, lufihajtogatás, látványos sportági bemutatók, aktivitások, KRESZ vetélkedő, tűzoltó bemutató és a Bon-bon együttes koncertje teszik felejthetetlenné ezt a gyereknapot.

Program: Szabadidőpark avatás és Városi Gyermeknap 2019
Helyszín: 4200 Hajdúszoboszló, Kemping utca (Szabadidőpark)
Időpont: 2019.05.26. vasárnap 08:30-18:00
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »
 

7. Városi gyereknap 2019 - Százhalombatta

 
Igazán különleges programokat találtak ki a gyerekeknek és szüleiknek Százhalombattán: lesz itt állatsimogató, óriásbuborék-fújás, gyerekjóga, kézműves foglalkozások, családi mesedélután, mesebeli fotófal, tűzoltóautó-bemutató, vidámpark, kirakodóvásár, de megnézhetitek a Süsü, a sárkány kiállítást is!


 
Program: Városi gyereknap 2019 - Százhalombatta
Helyszín: 2440 Százhalombatta, Barátság Kulturális Központ, Szent István tér
Időpont: 2019.05.26. vasárnap, 10:00-18:00
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »
 

8. Városi Gyermeknapi Forgatag 2019 - Szombathely


Szombathely közművelődési intézménye, az AGORA Művelődési és Sportház lesz a helyszíne a 2019-es városi Gyermeknapi Forgatagnak. Az épületbe, valamint az épület előtti óriási térre várják a családokat, gyerekeket, szülőket és nagyszülőket színpadi előadásokkal és koncertekkel, játszóprogramokkal és egyéb különleges programelemekkel. Babakuckóval, családi szabaduló szobával, kézműves foglalkozásokkal, népi játszótérrel és mini vonattal készülnek idén, de megnézhetitek a Mesebolt Bábszínház előadásait is.


Program: Városi Gyermeknapi Forgatag 2019 - Szombathely
Helyszín: Agora Művelődési- és Sportház, 9700 Szombathely, Március 15. tér
Időpont: 2019.05.25. szombat, 15:00-19:00
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »

 

9. Szekszárd Gyereknap 2019 - Háry János Mesefesztivál


Gyermeknap alkalmából, Szekszárd a gyermekek városává alakul az utolsó májusi hétvégén. A két napig tartó rendezvényen lesz minden, ami az apróságok és szüleik számára izgalmas lehet: Négyszögletű Kerek Erdő, kézműves udvar, meseszínpadon a mesemondó verseny díjazottjai, Búgócsiga Zenede, Kispárna mesezenekar, Vaga Banda cirkuszos mókázása, Gubás Gabi és zenekara, fényfestés a Művészetek Házára gyermekrajzokkal, mesekert, kalandtár ügyességi játékokkal, állatsimogató, kihívások tere és rengeteg más érdekesség.

Kétóránként eldördül a CUKORKAÁGYÚ a Meseszínpadnál!

Program: Szekszárd Gyereknap 2019 - Háry János Mesefesztivál
Helyszín: 7100 Szekszárd, Szent István tér
Időpont: 2019.05.25-26. szombat-vasárnap, 9:00-től
Belépő: Nincs
Bővebb információ »


10. Gyereknap 2019 - Szeged


Szegeden a Szent-Györgyi Albert Agórában várják a gyereknapi közönséget, ahol egyebek közt látványos kísérletekkel, a Pom Pom együttes koncertjével, néptánccsoport- és tánciskola előadással, zenés mesejátékkal, bábelőadással szórakoztatják a kicsiket és nagyokat, de kipróbálhatjátok a hagyományőrző játékokat, óriásbuborék-fújást vagy a kézműves játékokat is.

A gyereknapi program legtöbb helyszínén játékos feladatokkal fabatkákat lehet gyűjteni, amelyekkel belépési lehetőséget lehet nyerni a többi helyszínre.
Ezen kívül működni fog egy Fabatka-bazár is, ahol kisebb ajándékokra, városnéző kisvonat jegyekre és fagyikuponra válthatók be a fabatkák.

Program: Gyereknap 2019 - Szeged
Helyszín: Szeged, Szent-Györgyi Albert Agóra
Időpont: 2019.05.26. vasárnap 9:30-17:00
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ »


+Ezer lámpás éjszakája 2019 - 5 vidéki helyszínen plusz Budapesten


Május 26-án, vasárnap tartják az Ezer lámpás éjszakája elnevezésű rendezvényt az eltűnt gyermekekért, jótékonysági koncertekkel, családi és gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket.

Idén 5 helyszínen (Dunaújváros, Eger, Miskolc, Siófok, Vác) és a fővárosi Városligetben lesznek rendőrségi bemutatók, felvilágosító programok és tanácsadások az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan. A társadalmi célú programon többek közt olyan fellépők állnak majd színpadra, mint Pápai Joci, Varga Viktor, Hősök, Hevesi Tamás és zenekara, Keresztes Ildikó, Kollányi Zsuzsi, Kocsis Tibor, L.L. Junior, New Level Empire és még sokan mások.

Az idei évben változás, hogy a rendezvény végén a több ezer világító lufit NEM engedik fel, így kímélve a környezetet, és jelezve azt, hogy egyetlen elveszett gyermeknek sem engedik el a kezét.

Program: Ezer Lámpás Éjszakája 2019
Helyszín: Budapest, Dunaújváros, Eger, Miskolc, Siófok, Vác
Időpont: 2019.05.26. vasárnap
Belépődíj: Nincs
Bővebb információ az egyes helyszínek programjairól »

 

+Több mint 400 további helyszínen: Nyitott szertárkapuk a tűzoltóknál 2019


Csodálkozol, hogy mit rendeznek meg egyszerre több mint 400 helyszínen a gyereknapon - pontosabban május 25-én, a gyereknapi hétvége szombatján? Ha a gyermeked imádja a tűzoltókat, akkor ez a program neki való, ugyanis egy napra kinyitják a tűzoltólaktanyákat mindenki előtt, szerte az országban!
Még több információ a 2019-es tűzoltós gyereknapról itt »

Ez is érdekelhet!
Gyermeknap, pünkösd 2019: 3 tuti ingyenes program, ha a gyerek imádja a járműveket »


Fotók: Pixabay, Vasúttörténeti Park

Szülők lapja

Gyereknap

Szülők lapja


2019.05.17