Ingyenes újpesti óriáshomokozó 2019: Ide vidd el a gyereket a nyári szünetben, imádni fogja!

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Ingyenes újpesti óriáshomokozó 2019: Ide vidd el a gyereket a nyári szünetben, imádni fogja! Ismét megnyitott az Óriáshomokozó Újpesten! A Szent István téren nem csak homokozót találsz, hanem számos más egyéb játékot, pingpongasztalt is, óriás társasjátékot, vizes játékot is, a belépés ingyenes. Újpest Önkormányzata 2019-ben is megnyitotta a nyár legnagyszerűbb és legnagyobb játszóterét a Szent István téren, olvasható az ujpest.hu honlapján.

A 2016-ban a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szakterületi partnerszervezete által „Take back your streets... Take back your future" (Vedd vissza az utcáidat... Vedd vissza a jövőd) elnevezésű díjban részesült, töretlen sikerű programsorozat ebben az évben is remek kikapcsolódással, sokszínű játékokkal, sport- és közösségi programokkal várja két hónapon keresztül az érdeklődőket.



Idén az Óriáshomokozó 2019. június 15-én nyitott meg, és egészen augusztus 20-ig várják a kicsiket és nagyokat, itt mindenki megtalálhatja a kedvére való foglalkozást.



Az óriáshomokozó mellett óriás sakktáblával, pingpongasztallal, csocsóval, óriás társasjátékkal, vizes mókával, és még több tucatnyi színes játékkal várják a látogatókat - a vizes játékok miatt érdemes váltóruhát is vinni.



A hatalmas játszótér minden nap 9:00-19:00 óra között tart nyitva, a belépés díjtalan!
Még több infó a program Facebook-oldalán, itt »



Program: Óriáshomokozó
Helyszín: Budapest - 4. kerület, Újpest, Szent István tér
Időpont: 2019. június 15 - augusztus 20. minden nap
Nyitvatartás: minden nap 9:00-19:00
Belépés: ingyenes

Forrás: ujpest.hu, Facebook/sportjatekkozossegujpest
Fotók: Facebook/sportjatekkozossegujpest

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2019.06.18