Kitűnő bizonyítványért ingyenes belépők! - Ide vidd el a gyereket, ha színötössel zárta a tanévet

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Kitűnő bizonyítványért ingyenes belépők! - Ide vidd el a gyereket, ha színötössel zárta a tanévet Jól járnak idén azok a gyerekek, akik kitűnő bizonyítvánnyal zárják a tanévet - mutatjuk, milyen kedvezményekre számíthatnak 2019 nyarán! Jól járnak idén azok a gyerekek, akik kitűnő bizonyítvánnyal zárják a tanévet - mutatjuk, milyen kedvezményekre számíthatnak 2019 nyarán!

Budapest Gyógyfürdői Zrt - 1 ingyen belépő
A Budapest Gyógyfürdői Zrt. idén is ingyenes strandbelépőt ad a kitűnően tanuló fővárosi általános iskolás gyerekeknek. Az egyszeri ingyenes belépésre jogosító vouchert a Budapest Gyógyfürdői Zrt. bármelyik strandján (Dagály, Gellért fürdő, Római Strandfürdő, Pünkösdfürdői Strandfürdő) be lehet váltani.

A belépőt az iskolák osztják szét, többnyire a bizonyítvánnyal együtt kapják meg az érintett gyerekek.



Gyermekvasút - ingyenes utazásra jogosító jegy 1 hónapig
A Gyermekvasúton - ahogy azt ebben a cikkünkben is megírtuk - a nyári szünidő első hónapjában jutalomutazásban részesülhetnek azok az iskolások, akik magukkal viszik kitűnő bizonyítványukat. A jegyvásárláskor az eredeti bizonyítvány felmutatására az utazáshoz részvételi jegyet adnak ki. A kedvezmény 2019. június 15-től július 14-ig vehető igénybe.

Harkányi fürdő - egész nyárra szóló ingyenes belépő
A helyi, Kitaibel Pál Általános Iskola kitűnő tanulói mellett a más településen tanuló középiskolás, de harkányi állandó lakcímmel rendelkező gyerekek egész nyárra szóló, egy főre érvényes belépőt kapnak a strandra.

A helyi, kitűnővel végző általános iskolások az évzárón kapják meg a belépőiket, a középiskolások pedig a fürdő marketingirodájában mutathatják be a kitűnő bizonyítványt, írja a Harkányi Hírek.

Siklósi fürdő - ingyen belépő 2 napig
A Siklósi Termálfürdőben június 22-én és 23-án azok a diákok, akik bemutatják a recepción a diákigazolványukat és a kitűnő bizonyítványt, ingyenes belépőjegyet kapnak.

Forrás: csalad.hu
Fotó: Freepik

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2019.06.19