Libegők Éjszakája 2019. július 20.: Már 6 helyszín közül választhatsz, ha kipróbálnád az éjszakai libegőzést!

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Libegők Éjszakája 2019. július 20.: Már 6 helyszín közül választhatsz, ha kipróbálnád az éjszakai libegőzést! Ismét Libegők Éjszakája! 2019-ben már második alkalommal rendezik meg az eseményt, és most már 6 különböző helyszín közül választhatnak a libegőzés szerelmesei. Mutatjuk, hova menjetek 2019. július 20-án libegőzni! 2019. július 20-án, szombaton immáron második alkalommal rendezik meg a Libegők Éjszakáját Magyarországon, amikor is 6 hazai helyszínen lehet a szokásos nyitvatartási időn túl is libegőzni és a hegyről a naplementét vagy a hullócsillagokat nézni.

A tavalyi nagy sikerű esemény után ismét Libegők Éjszakája
A még mindig újdonságnak számító eseményt tavaly a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter júniusi közgyűlése után jelentette be Fehér Gyula, a klaszter elnöke a sajtónak. Fehér Gyula akkori elmondása szerint a eseményhez az ihletet a 2018. február 14-én, Valentin-napján megrendezett I. Sípályák Éjszakája adta - így a Libegők Éjszakája a téli rendezvény nyári folytatásának is tekinthető.



A libegőzés közkedvelt családi program, Magyarországon egyre több helyen nyílik lehetőség arra, hogy a tájat kicsit magasabbról is megszemlélhessük. Míg 2015-ben csupán 3 libegője volt az országnak, addig mára már hat helyszínen várja ülőlift a föld felett lebegés szerelmeseit.
 

Mikor és hol lesz a II. Libegők Éjszakája? - Helyszínek és programok


A II. Libegők Éjszakája nevű rendezvényt 2019. július 20-án, szombaton este rendezik meg 6 hazai helyszínen:

1. Budapesten a Zugligeti Libegő hosszabbított nyitvatartással várja a libegőzés szerelmeseit, 9:00-től egészen 00:30-ig lehet majd jegyet váltani a Libegőre, ami hajnali 1-ig szállítja az utasokat.
Bővebb információ a Zugligeti libegő weboldalán »

2. Eplényben 10:00 és 23:59 között libegőzhetsz és nézheted a csillaghullást. De ha a kedved úgy tartja, a hegytetőn kipróbálhatod egész nap a mezítlábas ösvényt, és megnézheted az éjszakai panorámát az Ámos-hegyi kilátóból.
Bővebb információ az Eplényi libegő esemény Facebook-oldalán »

3. Sátoraljaújhelyen, a Zempléni Kalandparkban szintén éjfélig libegőzhetsz a nyári éjszakában (jegyet 23:00 óráig válthatsz, jegyelővétel nem szükséges). Sőt, 21:30 és 23:30 között még lézershow-val is szórakoztatják a libegőket!
Bővebb információ a Kalandpark weboldalán »

4. A mátraszentistváni Síparkban a Panorámalift 11:00 órától egészen 21:00 óráig lesz nyitva, emellett nagy szeretettel várják a kis állatbarátokat is az állatsimogatóba, ahol minipóni, törpeszamár, racka kicsinyek, törpekecske kicsinyek, nyuszi, csirke, kacsa, liba várják a gyerekeket, felnőtteket.
Bővebb információ a Sípark esemény Facebook-oldalán »

5. Lillafüreden, a Libegőparkban meghosszabbított nyitvatartással várnak mindenkit, a völgyállomás pénztárai 10:00-tól 20:00-ig tartanak nyitva, elővétel, foglalás nem szükséges. Jó hír, hogy az erdei kisbüfé is tovább tart nyitva, nehogy valaki éhesen távozzon.
Bővebb információ a Libegőpark esemény Facebook-oldalán »

6. A Sástó Kempinget és az Oxygén Adrenalinparkot összekötő Mátra Libegő is látogatható lesz július 20-án, egészen 24:00 óráig (utolsó felszállás 23:30). A vendégeknek tűztánc show-val kedveskednek, a bobpálya melletti büfé pedig szendvicsekkel várja az éjszaka megéhezőket. Jegyelővétel nem szükséges.
Bővebb információ az Oxygen Adrenalin Park - Mátra-Sástó Facebook-oldalán »

Olvasd el ezt is!
4 szuper libegő Magyarországon, ahova mindenképpen menj el idén nyáron »

Forrás: sielok.hu, libegők Facebook-oldalai
Fotó: libegők Facebook oldalai, Phoenix Arizona

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2019.07.19