Huszonnégy év után találkozott a szétválasztott ikerpár

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Huszonnégy évig nem tudott egymás létezéséről egy ikerpár Kínában, mígnem a minap szembesülhettek eleven tükörképükkel.

Csecsemőként választották el egymástól az ikreket
A két nőt még csecsemőként az utcán hagyta anyjuk. Különböző nevelő családokhoz kerültek, és fogalmuk sem volt arról, hogy van ikertestvérük, ráadásul egypetéjû. A dolog azután kezdett gyanús lenni az egyik nőnek, hogy az utcán több vadidegen ráköszönt, de más néven szólította. Három éve történt a legfurcsább eset, akkor az egyik iker egy zöldséges standon dolgozott eladóként. Négy asszony lépett oda hozzá, és megkérdezte, miért nem szólt nekik, hogy már visszatért Fucsianból. Amikor a megdöbbent eladó megkérdezte tőlük, hogy kicsodák, fennhéjázásért még meg is feddték, mondván, jó sok pénzt kereshet, ha már meg sem akarja ismerni őket.

Ki lehet a hasonmás?
A nőt egy idő után nem hagyta nyugodni a kíváncsiság, és meg akarta tudni, ki a csoda lehet a hasonmása. Nyomozását siker koronázta, meglelte ikertestvére lakcímét, és ezen a héten végre találkoztak.
   
Külön, mégis hasonlóan...
Mint kiderült, nemcsak külcsínre hasonlítanak, hanem életútjukban és -módjukban is. Mindketten 2007-ben mentek férjhez, ugyanúgy öltöznek, és azonosak kedvenc ételeik.
"Rögtön úgy éreztük, mintha évek óta ismernénk egymást" - idézte az egyik ikert a brit Metro újság.

Forrás: Mti


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2012.12.18