Nick Vujicic apa lett

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Nick Vujicic apa lett

Ki ne hallott volna már Nick Vujicicról, a kezek és lábak nélkül született férfiról? Szerb bevándorlók gyermekeként látta meg a napvilágot Ausztráliában, csak születésekor derült ki, hogy tetra-amelia szindrómában szenved, vagyis karok és lábak nélkül jött világra.

Nick életcélja
Gyermekkorában sokszor látta sötéten a világot, különösen, amikor iskolatársai csúfolták testi adottságai miatt. Még öngyilkossággal is próbálkozott. Szülei segítségével végül rájött, hogy boldog lehet, amiért él. Így aztán feladatot, kihívást keresett és talált is: példát mutat az embereknek abban, hogy álmaikat meg lehet valósítani, csak küzdeni kell érte. Ha neki sikerült, nekünk miért ne sikerülne?

Nick álma
Ez az ember kezek és lábak nélkül is elérte, amire vágyott. Teljes életet él. Dolgozik, sportol, előadásokat tart, amikkel emberek ezreinek ad biztatást. Magánélete is sikeresen alakult. Talált egy kedves lányt, akit feleségül vett már több mint egy éve, akivel boldogan élnek együtt. Az igazi boldogságot a pár hete született kisfiuk jelenti. Nick Vujicic apa lett! "Az álom valóra vált, ölemben tarthatom kisfiamat, Kiyoshit!"



Fotók: Nick Vujicic Facebook oldala


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2013.02.27