3 gyermeknek adott életet 9 hónap alatt

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Először egy kislányt szült egy brit anyuka, pontosan 9 hónapra, normál terhességből. Férjével úgy döntöttek, hogy minél előbb szeretnének testvért is a lányuknak, hogy ne legyen túl nagy korkülönbség a gyerekek között. Testvért akartak
A szülők álmukban sem gondolták, hogy ilyen gyorsan megvalósul a tervük. Lányuk, Cara még csak két hónapos volt, amikor kiderült, az anyuka máris áldott állapotban van, úton van a kistesó. Az egyik terhességi vizsgálat során azt is tudatták az orvosok a szülőkkel, hogy ezúttal két babájuk is lesz, tehát nem is egy testvért kap hamarosan a kislányuk. Az ikrek - akik mindketten lányok - a kiírt időpontnál mintegy két hónappal korábban érkeztek, így a nagylány és a testvérei között alig 9 hónap a korkülönbség.


Hármas ikrek?
Ahányszor az anyuka elmeséli valakinek lányai születésének történetét, mindig hitetlenül hallgatják. Sokan hármas ikreknek nézik őket. Az anyuka természetesen megérti az idegenek reakcióit, hisz még számára is hihetetlen, hogy 9 hónap alatt 3 kislány anyukája lett. A szülők vágya valóra vált, kis korkülönbség van a gyerekek között, együtt cseperedhetnek a lányok!


További képek a lányokról >>

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2013.04.30