Wc-re indult a kismama, közben megszületett a baba

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Azt hitte a kismama, hogy vécéznie kell, de a mosdóban meglepődve tapasztalta, hogy már kibújt a baba feje. Pedig nagyon komolyan készültek a baba érkezésére, hipnoszülést szerettek volna. Wc-re indult a kismama, közben megszületett a babaMeglepetés
A 27 éves angoltanár, Charlie, úgy érezte, vécéznie kell, pár másodperccel később pedig már a kezében tarthatta a babáját. A mellékhelyiségben meglepve látta, hogy a picinek már kint van a feje, már csak - ahogy a kismama fogalmazott - el kellett kapni a kislányt. "Minden olyan gyorsan történt, fel sem fogtam, mi történik. Én csak a megérzéseimet követtem."

A szülési terv
Charlie már eltervezte, hogy hypnoszüléssel hozza majd világra a picit, mivel első gyermeke születésekor mintegy 21 órán át vajúdott, de az elképzeléseit átírta az élet. Rengeteg időt fordítottak és temérdek pénzt költöttek a tervezett hypnoszülésre. Különböző relaxációs és masszázstechnikákat tanultak a fájdalmak enyhítésére. Mindenképpen otthon akart szülni az anyuka, a medence már várta is őt a nappalijukban.
Azon mosolyog, hogy a nagylánya szobája éppen a wc mellett található, aki átaludta az egész szülést.

Villámgyors szülés
A kismama mindössze 20 perce érzett fájásokat, azt gondolta, még bőven van ideje kislánya világrajöttéig. A babát, Winter Amit és édesanyját, Charliet a rendkívül gyors szülést követően kórházba vitték. Szerencsére mindketten jól vannak, egészségesek.


Forrás: dailymail.co.uk
Kép: facebook

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2013.07.11