Elakadt liftben szült a kismama

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


"Csapdába" került a kismama, amikor éppen szülni indult a kórházba. Kislánya a liftben jött világra, akit éppen ezért Ellának neveztek el (az angol elevator=lift szó alapján). "A szülés nem is mehetett volna jobban!" - mondta a boldog anyuka. (Képünk illusztráció) "Csapdába" került a kismama, amikor éppen szülni indult a kórházba. Kislánya a liftben jött világra, akit éppen ezért Ellának neveztek el (az angol elevator=lift szó alapján).  Ennek ellenére a kismama úgy nyilatkozott, hogy "A szülés nem is mehetett volna jobban!".

Pont a kórázba menet akadt el a lift
A 23 éves várandós Melissa Cavanagh és partnere, a 25 éves Paul Yeomans épp a kórházba indult a 9. emeleten található lakásukból - két mentős kíséretében-, amikor a szűk lift elakadt és 45 percig állt. 

"Rettenetesen meleg volt. Attól a pillanattól kezdve, hogy elakadtunk, tudtam, hogy jön a baba." - emlékszik vissza az édesanya.

A liftben született - a liftről kapta a nevét is
A mentősök segítettek a kismamának addig, amíg a tűzoltók is megérkeztek és kiszabadították őket. Épp egy pár  pillanattal azután sikerült kitárniuk az ajtókat, hogy - az angolul elevator-nak mondott lift után - Ellának keresztelt baba megszületett.
Szerencsére a szülés rendben zajlott, de természetesen a szülőknek nagy biztonságérzetet adott ebben a szörnyű helyzetben, hogy a mentősök is velük voltak. A liftben született kislányt és anyukáját a városi kórházba vitték.

"A lifteket sosem szerettük - és a véleményünk azóta sem változott meg! - állítják a szülők.

FOTÓK A LIFTBEN SZÜLETETT KISLÁNYRÓL  >>


Forrás: thesun.co.uk
Kép: Freedigitalphotos.net


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2013.07.16