10 éves kislányt vádolnak egy 4 éves kisfiú megerőszakolásával!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Nemi erőszakkal vádolnak egy 10 éves kislányt, aki a vádak szerint egy 4 éves kisfiút molesztált. Az édesanya értetlenül áll az eset előtt, nem érti, hogy hogyan zárhatták a fiatalkorúak börtönébe a lányát, aki szerinte csak „orvososdit” játszott…
Nemi erőszakkal vádolják a 10 éves kislányt
4 napra bezártak egy 10 éves kislányt a fiatalkorúak börtönébe és akár még szexuális bűnelkövetőként is nyilvántartásba vehetik, mivel a vádak szerint szexuálisan bántalmazott egy 4 éves kisfiút. Az eset Houstonban történt még áprilisban, de a 10 éves Ashley-t csak júniusban tartóztatták le és egy fiatalkorú szexuális bűncselekményt vizsgáló személyt jelöltek ki az ügyben. 
 
A kislány meghurcoltatása nagy port kavart Amerikában, ugyanis az édesanya szerint csak ártatlan gyermeki játékról van szó, ahogy nyilakozatában fogalmazott: "Ő csak egy gyerek, játszik és jól érzi magát. Ő nem tudta, hogy bármi rosszat tesz."
 
Miért vádolják nemi erőszakkal a kislányt?
Egy csapat gyermek orvososdit játszott, amiben Ashley és a 4 éves kisfiú is részt vett. Egy szomszéd látta a játékot és azt, hogy játék közben a kislány olyan helyen érintette meg a kisfiút, ahol nem illik. Hívta a 4 éves kisfiú édesanyját és felháborodva feljelentést tettek a rendőrségen.
 
Szexuális bántalmazás: letartóztatás, ujjlenyomatvétel, kihallgatás
Az eset után a kislányt őrizetbe vették és a fiatalkorúak börtönébe vitték, ahol ujjlenyomatot vettek tőle. Ezután kapott egy kezeslábas ruhát, és 4 napig fogva tartották. Ráadásul az édesanyjának azt is megtiltották, hogy részt vegyen a lágya 45 perces kihallgatásán.
 
Rémálom, amit a 10 éves kislány átélt egy játék miatt
Amikor rendőrök érkeztek és elvitték a kislányt, akkor az édesanya látta, amint a lánya segítségért kiabál a rendőrautó ablakán keresztül. Nyilatkozatában elmondta, hogy nagyon megviselték a történtek, rémálomnak nevezte ezt a megpróbáltatást: "Már maga a gondolat is fáj, hogy ilyesmin kell átmennie a gyermekemnek!"
A kislány pedig így emlékszik vissza a történtekre: "Akkor nagyon féltem. Attól tartottam, hogy ott valami szörnyűség fog történni velem!"
 
Játék, vagy szexuális bűncselekmény?
A lány édesanyja és ügyvédje szerint az eset nem volt több, mint játék a gyerekek között, akik túl messzire mentek. Nem tagadják, hogy a kislány elkövette a cselekményt, amivel vádolják, de azt is hozzátette, hogy egy mindössze 10 éves emberről van szó, aki még csak egy kisgyermek.
 
Ashley-t szexuális zaklatással vádolják, tárgyalására októberben kerül sor. Ha a kislányt elítélik, nyilvántartott szexuális bűnelkövető lehet.
 
Ti mit gondoltok? Ez valóban nemi erőszak, vagy csak egészséges érdeklődésű gyerekek kíváncsisága?
 
Fotó: Freedigitalphotos.net
Forrás: dailymail.co.uk
 
 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2013.09.24