Megtalálták a 9 éve elrabolt szombathelyi gyerekeket!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


9 év után kerültek elő azok a gyerekek, akiket saját édesapjuk rabolt el és egészen eddig ismeretlen helyen tartózkodott velük. Az elrablásukkor mindössze 8 és 4 éves gyermekeket végül Paraguayban találták meg.
Visszakaphatja 9 éve elhurcolt gyermekeitMegtalálták a 9 éve elrabolt szombathelyi gyerekeket!
Visszakaphatja kilenc éve elhurcolt gyerekeit egy szombathelyi asszony, volt férje ugyanis motorbalesetben meghalt Paraguayban. A távoli országban a baleset körülményeinek vizsgálata közben derült ki, hogy a férfi nemzetközi körözés alatt állt - adta hírül csütörtökön a Nyugat.hu portál.
 
Válás után a gyerekek az édesanyánál kerültek elhelyezésre
A magyar nő és a grazi illetőségű osztrák férfi házasságot kötöttek és kapcsolatukból két gyermek, egy lány és egy fiú született. A házaspár kapcsolata megromlott, elváltak és a bíróság a gyermekeket az édesanyánál helyezte el, a férfinak pedig, láthatási jogot ítélt meg - írta az internetes lap.
 
Megtalálták a 9 éve elrabolt szombathelyi gyerekeket!Körözés az apa ellen
Az egyik ilyen láthatásról 2004 végén a férfi nem vitte vissza a gyerekeket, a rendőrség pedig, hiába körözte a férfit, az édesanya évek óta nem kapott hírt a ma már 17 és 13 éves gyermekeiről - fűzték hozzá a híradásban.
 
Árvának hitték a gyerekeket az apa halála után
A gyermekeket a paraguayi hatóságok a baleset után úgy kezelték, mintha árvák lettek volna, ám miután felvették a kapcsolatot az osztrák hatóságokkal, kiderült, hogy a férfit és a gyermekeket is keresik a magyar hatóságok.

 
 
Fotó: Internet
Forrás: MTI

TGYÁS, GYED, GYES, KALKULÁTOR >>
 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2013.10.11