Állás kisgyermekes anyukáknak - napi 6 órás munka

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Kisgyermekes anyukák számára hirdet részmunkaidős reintegrációs álláslehetőséget az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 15 kismamát keresnek kedvező – 6 órás – részmunkaidőben.
Az uniós pályázatokat kezelő állami tulajdonú szervezet elsősorban olyan gazdasági-pénzügyi képzettségű és tapasztalatú munkavállalók jelentkezését várja, akiknek gyermeke bölcsődei ellátásra jogosult, és jelenleg szándékoznak munkába állni.

Határozott idejű, napi 6 órás részmunkaidős munkaviszony
A társaság csütörtöki közleménye szerint a program keretében foglalkoztatott munkatársak féléves, határozott idejű, napi 6 órás részmunkaidős munkaviszonyban, kisgyermekes élethelyzetüket optimálisan kezelő munkacsoportban kapnak lehetőséget a pályázatkezeléshez tartozó alapműveletek betanulásra, majd munkavégzésre.
    
Az ESZA rámutat,  jellemző akadálya a kismamák fokozatos visszatérésének a munka világába az ideiglenes részmunkaidős foglalkoztatástól való idegenkedés a munkáltatók részéről.
    
Az érdeklődők február 28-ig jelentkezhetnek az álláslehetőségre
Tizenöt munkavállaló felvételét tervezik, akiket többlépcsős folyamatban választanak ki a jelentkezők közül. A program az egyszeri szerződés-hosszabbítás, vagy a teljes munkaidős munkatársként való továbbfoglalkoztatás lehetőségét is tartalmazza. Az érdeklődők február 28-ig jelentkezhetnek az álláslehetőségre - közölte az ESZA.
 
Jelentkezés:
További részletek az álláslehetőségről >>
 
 
Fotó: Freedigitalphotos.net
Forrás: MTI
 
 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.01.31