Ne dobd ki a használt ruháid! Rászoruló családoknak örömet szerezhetsz vele!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Az év legnagyobb ruhagyűjtő akciójává nőheti ki magát a most szombaton elindította adomány akció. Az Ökumenikus Segélyszervezet által szervezett karitatív megmozdulás keretében a rászoruló családok és gyerekeik számára gyűjtenek jó minőségű használt ruhákat. Az akcióhoz Dobó Kata színésznő is csatlakozott. A biatorbágyi Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva két hétig várja a jó minőségű használt, tiszta ruhákat a krízishelyzetben lévő gyermekek, családok részére. A program nyitónapján, szombaton az első darabot Dobó Kata színésznő ajánlotta fel - közölte a segélyszervezet az MTI-vel.

A használt ruhák ezúttal a lehető legjobb helyre kerülnek
Az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül olyan rászorulók részesülnek majd a felajánlásokból, akik nem engedhetik meg maguknak azt, hogy megfelelő ruhában, cipőben nézhessenek szembe a mindennapok kihívásaival. A Segélyszervezet átmeneti otthonaiba sokszor olyan váratlan krízishelyzet miatt kerülnek a családok, hogy mindenüket hátrahagyva kell menekülniük, így a menedék mellett ruhára is azonnal szükségük van.

Május 11-ig várják a jó állapotú, használt ruhákat
Az adománygyűjtő pontban (45-ös üzlet a szökőkút mellett) szombattól május 11-ig várják a használt, jó állapotban lévő ruhadarabokat. Az outlet központ kedvezményes vásárlásra jogosító, május 9-én, 10-én és 11-én beváltható kuponokkal várja a segítőket.
Az Adok-Kapok Napok jótékonysági programban 2013-ban mintegy 18 ezer adományt kapott a szervezet, így az év legnagyobb ruhagyűjtő akciójává vált.

Fotó: Freedigitalphotos.net
Forrás: mti

<

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.05.05