Szexuálisan zaklatta pácienseit a nőgyógyász - még várandós kismamákat is!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A gyanú szerint perverz dolgokat követelt pácienseitől az a nőgyógyász, akit a Házon kívül buktatott le. Három hölgy – egymástól független – állításának Boros Kriszta műsorvezető járt utána, aki vizsgálatra jelentkezett az orvosnál. A férfi tagadott, majd kínos magyarázkodásba kezdett. A gyanú szerint perverz dolgokat követelt pácienseitől az a nőgyógyász, akit a Házon kívül buktatott le. Három hölgy – egymástól független – állításának Boros Kriszta műsorvezető járt utána, aki vizsgálatra jelentkezett az orvosnál. A férfi tagadott, majd kínos magyarázkodásba kezdett.
 
Kismamákat is zaklatott a nőgyógyász
„Sok megrázó riportot forgattam már a Házon kívülben, de talán ez viselt meg a legjobban. Olyan nőkkel, köztük kismamákkal találkoztam, akik azt mondják, szexuálisan zaklatták, zaklatják őket. És ami a legmegdöbbentőbb, hogy mindezt a közös nőgyógyászuk teszi. Elmentek hozzá vizsgálatra, aztán nem hagyta őket békén. Folyamatosan üzengetett nekik a közösségi oldalon, volt, akit még sms-ben, skype-on is üldözött. Köntörfalazás nélkül nagyon hamar rátért arra, hogy szexet szeretne. Saját szememmel láttam, olvastam, hogy milyen perverz üzeneteket írt a közösségi oldalra, mert a hölgyek elmentették ezeket. Van, akinek azt ígérte, ingyen levezeti a szülést, másnak az abortuszért nem kellett volna fizetnie szexért cserébe. Elmentem a hozzá, hogy szembesítsem ezekkel a vádakkal. Tagadott mindent, de ahogy reagált, izzadt, és egyre inkább belezavarodott a magyarázkodásba, az sokatmondó volt” – meséli Kriszta, akit kolleganője, Serdült Szilvia is elkísért a számonkérésre.
 
A nőgyógyász kínos magyarázkodását rejtett kamerával rögzítették
A két riporter bejelentkezett az orvos magánrendelésére, hogy megkérdezzék tőle, mit mond a kismamák állításaira. Rejtett kamerát is vittek magukkal, hogy rögzítsék a beszélgetést. Az orvost váratlanul érték a kérdések, láthatóan kínosan érezte magát, de szóba állt a riporterekkel, és elmondta a saját verzióját. Hogy mivel magyarázkodott, az kiderül a Házon kívül riportjából.

A teljes riport itt nézhető meg>>


Forrás: rtlklub.hu
Foto:FreeDigithalPhotos

<

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.05.28