Elküldték a 3 éves kislányt az étteremből, mert ijesztő az arca

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A 3 éves kislány a nagymamájával indult ebédelni a helyi gyorsétterembe. Amikor megrendelték az ebédet, az alkalmazottak megkérték őket, hogy inkább ne helyben fogyasszanak, mert a kislány ijesztő arca zavarja a vendégeket... A mindenkit felháborító eset az USA-ban történt. A Mississippi államban élő nagymama egy helyi lapnak mesélt az őt és 3 éves kisunokáját ért incidensről. Besétáltak az itthon nálunk is ismert étteremlánc egyik éttermébe, ahol ebédet rendeltek. Az alkalmazottak viszont arra kérték őket, hogy az ebédet ne helyben fogyasszák el, hanem inkább vigyék haza, ugyanis a kislány arca annyira ijesztő, hogy az a vendégeket zavarhatja.

A kislány arca pitbull-támadás miatt sérült, a jobb szemét elvesztette
A kislányt körülbelül 1 hónappal korábban három pitbull támadta meg, és a baleset következtében több helyen is megsérült: eltört az állkapcsa, valamint az orrcsontja, és - az orvosok minden igyekezete ellenére- elvesztette a jobb szemét, a kis arcán pedig rengeteg heg maradt.

Elküldték a 3 éves kislányt az étteremből, mert ijesztő az arca

A szülők ezt a fotót posztolták ki a Facebookra

„Ez az arc valóban félelmetes Nektek?!” - írták ki a 3 éves Victoria Wilcher szülei a bejegyzést a Facebookra, amit azóta már rengetegen megosztottak. A szülők levelet is intézetek az étteremlánc vezetőségének, melyre a szóvivő, Rick Maynard így reagált: "Egyik alkalmazottunknak sincs megengedve, hogy bármelyik vendéggel sértő módon vagy tiszteletlenül viselkedjen. Már foglalkozunk az esettel, és kivizsgáljuk az ügyet."

Elküldték a 3 éves kislányt az étteremből, mert ijesztő az arca

A kislány arca a baleset előtt és után - középen az étterem, ahol az eset történt

Forrás: Raw Story/Reuters
Fotó: Victoria Wilcher Facebook oldala


<

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.06.17