Társkeresőn vigasztalódnak a nők a Foci VB alatt

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Közel duplájára növekszik a női társkeresők száma a futball VB idején, ami intő jel lehet azon férfiak számára, akik a foci VB ideje alatt elhanyagolják kedvesüket. De valóban veszélyezteti a foci a párkapcsolatot? Foci VB ideje alatt megugrik a társkereső oldalak regisztrációinak száma
Nagy-Britannia egyik legnagyobb társkereső oldala szerint a futball VB idején drámai módon megugrik az új női regisztrációk száma az oldalon. Adataik szerint már a világbajnokság előtti hetekben 67%-kal nőtt az új női regisztrálók száma, amely tapasztalataik szerint a VB alatt további növekszik majd.

Az Illicitencounters kifejezetten a már kapcsolatban élők számára nyújt társkereső szolgáltatást, azaz miközben a férjek és barátok a televízió előtt csücsülnek, az unatkozó futball özvegyek más szórakozás után néznek.

A foci VB veszélyezteti a párkapcsolatot?
„A világbajnokság a nyakunkon van és a tévé előtt ülő férjem számára azóta láthatatlanná váltam”  – indokolta regisztrációját az egyik új tag.
Mike Taylor az oldal vezetője szerint nagyon sok új társkereső egyértelműen kijelenti, hogy elege van abból, hogy a barátja számára kolonccá válik a világbajnokság ideje alatt. Taylor szerint már a vb-t megelőző Anglia-Peru barátságos mérkőzés idején is 200%-kal növekedett a nők aktivitása az oldalon.
„Ez az adatsor legyen minden féri számára figyelmeztetés. Ha nem fordítasz kellő figyelmet a párodra a VB alatt, akkor talán majd keres magának valaki mást, aki rá is figyel” – fogalmazza meg javaslatait a társkereső oldal vezetője.

A magyar nők szeretik férjeikkel nézni a meccseket
A FIFA felmérése alapján azonban nem minden országban veszélyezteti a foci VB a párkapcsolatokat. Miközben Angliában a meccsnézők kétharmada férfi, addig egyes országokban a meccseket több hölgy nézte, mint férfi. Meglepő módon Franciaországban, Argentínában és Brazíliában is több a tévénézők között a nő, mint a férfi, de még a mediterrán országokban is csak csekély a férfitöbbség – írja a hdplanet.eu>>.

Magyarországon korábban a Medián készített felmérést a férfiak és nők tévézési szokásairól a futball EB alatt. Nálunk a megkérdezett nők kétharmada követte az EB mérkőzéseit, és 60%-uk leült párjuk mellé megnézni a mérkőzéseket.
A hölgyeknek csupán öt százaléka neheztelt párjára a folytonos tévénézés miatt. Ám a feleségek nyolc, míg a lazább kapcsolatban élő nők 15 százaléka szervezett magának más programot a tévéközvetítések idejére.

Forrás: SeoPress
Fotó: Freedigitalphotos.net

<

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.06.24