Állásajánlat: Több száz munkatársat keresnek országszerte a T-Systems-hez

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


300 új munkatársat keres az IT-Services Hungary Kft. A cég országos toborzó kampányt indított – jelentette be a cég ügyvezető igazgatója. Jelentkezni már mostantól lehet. Jelentős létszámbővítés előtt áll az informatikai szolgáltató IT-Services Hungary Kft. (ITSH). A cég toborzó kampányt indított, amellyel több száz magasan képzett szakember felvételét célozta meg - mondta el Bőthe Csaba, a vállalat ügyvezető igazgatója csütörtökön Budapesten a vállalat sajtótájékoztatóján.

300 új munkatársat alkalmaznak
A tervek szerint év végéig 300 új szakembert alkalmaznak, amivel az ITSH magyarországi létszáma eléri a 3900-at. A vállalat már ma is Magyarország legnagyobb IKT foglalkoztatója és a létszámbővítéssel tovább erősíti pozícióját a piacon - fejtette ki az ügyvezető igazgató.
Magyarországon is komoly karriert lehet építeni ebben az ágazatban, amit Bőthe Csaba szerint az is mutat, hogy a vállalat Angliából, Hollandiából és Belgiumból is csábított már haza magyar munkavállalókat.

Az állásajánlatokról, juttatási csomagokról, a jelentkezés feltételeiről, a pályázatod elküldésének folyamatáról itt tájékozódhatsz>>>

Az ITSH a német T-Systems International magyar leányvállalata
Az IVSZ (Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége) korábban közölt adatai szerint az informatikai és távközlési (IKT) piacon 2013-ban 10 ezer betöltetlen álláshelyet regisztráltak, amennyiben a munkáltató cégek betöltenék a hiányt, 120 milliárd forinttal növelné a bruttó hazai terméket (GDP).
Az IT-Services Hungary Kft. 2012-ben 3040 embert foglalkoztatott, 2013 év végére a létszám 3435 főre emelkedett, idén májusra pedig már 3617 munkavállalóval rendelkezik.

Fotó: Freedigitalphotos.net
Forrás: mti

<

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.06.20