A kezével mutatta a magzat, hogy minden OK odabenn! - fantasztikus ultrahang felvétel

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A leendő szülőknek mindig különleges pillanat, mikor először láthatják meg az ultrahangvizsgálaton kisbabájukat még a mama pocakjában. Egy ilyen ultrahangvizsgálaton készült fotót osztott meg egy amerikai közösségi oldalon egy büszke kispapa. De ez a felvétel több okból is különlegesre sikerült... Különleges ultrahangfelvétel
Egy közösségi oldalon osztotta meg egy felhasználó felesége legutóbbi ultrahangfelvételét, mely kétség kívül megható látvány bármely leendő szülőnek, de még egy dolog különlegesebbé teszi ezt a képet...
Ugyanis, a képen jól látható, hogy a magzat ökölbe szorítja kis kezét és hüvelykujjával felfelé mutat, mintha csak azt akarná jelezni szüleinek, hogy idebenn minden OK.

 A kezével mutatta a magzat, hogy minden OK odabenn! - fantasztikus ultrahang felvétel


Születése előtt híres lett
A kép néhány nappal ezelőtt jelent meg az interneten, de már több mint 2,25 millióan látták. Ez a szokatlan és mókás gesztus már születése előtt híressé tette a kisbabát a világhálón..

Nincs egyedül a magzat…
A kisfiú magzat ráadásul nincs is egyedül az anyaméhben... Ha jól megnézik a képet, akkor láthatják a bal felső sarokban a "BABY A" feliratot, ami azt jelenti, hogy a kismama ikrekkel várandós.


Fotó: http://www.mymodernmet.com
Forrás: http://www.mymodernmet.com

TGYÁS, GYED, GYES, KALKULÁTOR >>

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.09.04