Újszülött babájuk segítségével kérte meg a kismama kezét az apuka

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Modern romantikus lányregénybe illő házassági ajánlatot tett az az írországi apuka, aki újszülött kisfiúkat kérte fel a „közvetítésre”. A szellemes apuka a kisbabával üzent, és kérte meg az anyuka kezét. És hogy anyuka igent mondott-e? Biztosan kitaláljátok… Egy újszülött kisbaba érkezése a család számára mindig nagyon különleges alkalom. Vannak azonban olyan kivételes esetek, amikor még ezt az élményt is tovább lehet fokozni.

Amikor az ausztrál kisbaba, Conan Patrik Sydney-ben a világra jött, az édesanyjának Lisa Keogh-nak kétszeres oka is volt az ünneplésre. Az Írországból származó apuka ugyanis az újszülött kisbabájuk „közbenjárásával” kérte meg Kedvese kezét. – számol be a Mirror>>.
Amikor a csecsemős nővér visszavitte az újszülöttet az édesanyjához, az anyuka alig akart hinni a szemének. Ezt a feliratot pillantotta meg a kisbaba rugdalózóján:

„Feleségül mennél az apukámhoz?”
Lisa először levegőt is alig kapott, és természetesen semmi esetre sem akarta kihagyni a házassági ajánlatot. „Életem legboldogabb napja volt ez” – számolt be a „lánykérésről” az édesanya.
A kedves történetet azóta is előszeretettel osztja meg a Facebook olvasóközönsége. Nem véletlen, hisz ez a szívmelengető sztori mindenki napját egy picit boldogabbá teszi.

Újszülött babájuk segítségével kérte meg a kismama kezét az apuka

Fotó: Facebook
Forrás: Külföld/Mirror

<

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.12.03