Eltűnt általános iskolás lányt keres a rendőrség - Az iskola után nem ment haza, és azóta sem jelentkezett

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Eltűnt, és azóta sem került elő Farkas Fruzsina, aki még az iskolában részt vett a tanórákon, onnan délután távozott, de azóta nem ment haza, és életjelet sem adott magáról. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Eltűnt, és azóta sem került elő Farkas Fruzsina, aki még az iskolában részt vett a tanórán, onnan délután távozott, de azóta nem ment haza, és életjelet sem adott magáról. A rendőrség a lakosság segítségét kéri - olvasható a rendőrség honlapján>>.

Nem ment haza az iskolából a 12 éves tatai lány
A Tatai Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Farkas Fruzsina eltűnése miatt. A 12 éves tatai lány 2014. november 19-én 16 órakor távozott az általános iskolából, azóta nem ment haza és életjelet sem adott magáról. Farkas Fruzsina 169 centiméter magas, normál testalkatú. Szeme sötétbarna, hosszú fekete színű haja van, melyet kibontva hord. Eltűnésekor fehér színű sportcipőt viselt, melynek nyelve és az oldalán látható márka logója – pipa – rózsaszín színű. Fekete színű sztreccs nadrágot hordott, aminek derék része leopárd mintás, valamint fekete színű bőrkabátot, melynek mindkét ujján teljes hosszban csipkesor van. Eltűnésekor fekete színű, márka nélküli oldaltáska volt nála, amelyen egy piros és fehér csík van.

Eltűnt általános iskolás lányt keres a rendőrség - Az iskola után nem ment haza, és azóta sem jelentkezett
Eltűnt Farkas Fruzsina

A Tatai Rendőrkapitányság kéri, aki látja Farkas Fruzsinát, jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikét, a 34/517-77-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13).

Forrás: police.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.11.20