A kórház szülészetén szexelt a kismama közvetlenül a szülés előtt

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Szokatlan megoldást választott a mindenórás kismama és párja a szülés beindításához a kórház szülészetén. Ők ugyanis szeretkezéssel szerették volna a szülést felgyorsítani, ami már csak azért sem maradhatott titokban, mert a kórház személyzete véletlenül rájuk nyitott… (A fotó csak illusztráció). A várandós nőt és párját a szülészeti ágyon kapták rajta a szerelmi együttlét közben, akik mindössze csak annyit szerettek volna elérni, hogy mihamarabb beinduljon a szülés. A hevesen szerelmeskedő párra a takarító személyzet egyik tagja nyitott rá, miután arra lett figyelmes, hogy a szülészet elkülönített helyiségéből nyögések hallatszódnak ki – írja a Daily Mail.

A kórház megvédte a rajtakapott szerelmeskedőket
A kórház takarítója azonnal szaladt feletteséhez beszámolni a furcsa esetről, de a kórház illetékes vezetője egy ennél is szokatlanabb válasszal reagált a történtekre. Ő ugyanis semmi kivetnivalót nem talált az esetben, szerinte nincs olyan kórházi szabály, amely tiltaná a szülés előtti szexet az intézmény területén. „Ki kellett volna akasztaniuk egy „Ne zavarjanak!” feliratú táblát” – fűzte hozzá az illető.

Az egészségügyi intézmény szóvivője hivatalos közleményében még annyit tett hozzá: „A St. Michael’s Kórház törekszik rá, hogy a betegek magánéletét és méltóságát tiszteletben tartsa.”

Alternatív szülés – szokatlan kérések a szülészeten
Ennek kapcsán rengeteggen kifejtették véleményüket a szülés előtti szexről. Sokak szerint ugyanis a szex - a csípős ételekhez és bizonyos gyógynövényekhez hasonlóan - beindítja a szülést, és persze tiltó intézkedés sincs ellene.
A bristoli St. Michael's Kórház mindenestre élen jár az alternatív szülések terén: tavaly egy szülés előtt álló kismama különc kérését tartották tiszteletben. A kismama kizárólag a kedvenc labradorja társaságában volt hajlandó szülni - az orvosokoknak ez ellen sem volt kifogásuk.

A kórház szülészetén szexelt a kismama közvetlenül a szülés előtt

A bristoli St. Michael's Kórház a különc szülészeti eseteiről híresült el

Forrás: Külföld / Daily Mail
Kezdőfotó (csak illusztráció): FreeDigitalPhotos


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.11.26