Ma megszületett Sebestyén Balázs második gyermeke

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ma reggel megszületett Sebestyén Balázs második fiúgyermeke! Az örömhírt élő adásban viccelődve jelentette be a kétszeres apuka. A Morning Show Facebook-oldalán ma kora reggel posztolták a hírt: "Jó reggelt! Úgy néz ki, hogy érkezik a gólya Balázséknál." Nem kellett sokat várni az örömhírre: kilenc óra előtt Sebestyén Balázs is bejelentkezett a kórházból.
A reggeli Morning Show-ban Rákóczi Feri és Vadon Jani jelentkezett be, akik adásban faggatták ki a 37 éves sztráműsorvezetőt..

Ma megszületett Sebestyén Balázs második gyermeke"Éjszaka folyt el a magzatvíz, gyorsan kocsiba pattantunk, és a kórház felé vettük az irányt. A második gyermek érkezésénél már nyugodtabb az ember, rutinszerűen ment minden, így nyugodtan értünk a kórházba. Reggel, pontban 6.30-kor született meg a gyermekem, 2 kg és 80 dekával" - mondta a kétszeres apa.
A műsorvezető azt is elárulta, öt évvel ezelőtt első fia születésénél még korántsem volt ekkora a nyugalom. A kispapa akkor annyira izgult, hogy lábbal rugdosta az újszülött osztály ajtaját, azt hitte ugyanis, azon az osztályon kell jelentkeznie a vajúdó kismamáknak"
– írja a borsonline.hu.





Forrás: Facebook, Internet

 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.12.18