Naponta akár ötször is megszoptatja hatéves kislányát a 44 éves anyuka

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Naponta akár ötször is megszoptatja hatéves kislányát a 44 éves anyuka

Az édesanya semmi kivetnivalót nem talál abban, hogy iskolás kislánya még mindig kéri az anyatejet. Gyakran az is előfordul, hogy 18 hónapos kistestvérével együtt szopiznak. A környezete véleményével tisztában van, ami egy csöppet sem zavarja.

A 44 éves brit édesanya, Denis Sumpter szerint semmi rendkívüli nincs abban, hogy hat és fél éves kislánya, Belle még mindig szopizik. Feltehetőleg ő a legidősebb kislány Nagy-Britanniában, akit az édesanyja még mindig anyatejjel táplál. A büszke édesanya úgy látja, hogy a hosszúra nyúlt szoptatási időszak hatására ő és iskoláskorú kislánya még soha nem voltak ilyen közel egymáshoz. Egymáshoz bújnak, egymást átölelik, ami azt jelzi, hogy valóban szoros a kettejük közötti kötelék. – írja a brit Mirror.

Naponta akár ötször is megszoptatja hatéves kislányát a 44 éves anyuka

Kettejük kapcsolata ezzel még szorosabb lett (Fotó: Mirror)

”Tudom, hogy erre a lányomnak igenis szüksége van”
„Tisztában vagyok vele, hogy mit gondolnak rólam az emberek, azt hogy: „ez a nő nem teljesen normális“. Rengetegszer hallottam már ezt az orvosi rendelőben, az óvodában, sőt a barátaim és a rokonaim is úgy tartják, hogy ez nem való. De nem törődök a megjegyzésekkel, mert tudom, hogy erre a lányomnak igenis szüksége van“.

A 44 éves anyuka úgy gondolja, hogy azáltal, hogy nem választotta le ideje korán magáról a kislányát, még szorosabb lett a kapcsolatuk, és szerinte eddig csak előnye származott a kislányának mindebből - egy fejjel magasabb, mint a többi kortársa és alig betegeskedik.

„Néha naponta ötször is meg kell őt szoptatnom”
“Előfordul, hogy hetekig nem kéri a cicit, máskor pedig naponta ötször is meg kell őt szoptatnom. Néha kifejezetten szeretne a 18 hónapos kistestvérével, Beau-vel együtt szopizni.” Két egészséges és ragyogó gyermekem van, meg vagyok győződve arról, hogy az anyatej csak a hasznukra válik.” Az édesanya szerint a lánya pár hónapon belül így is úgy is magától fog lemondani az anyatejről.

Naponta akár ötször is megszoptatja hatéves kislányát a 44 éves anyuka

Néha kifejezetten kéri, hogy a 18 hónapos kistesóvel együtt szopizhasson (Fotó: Mirror)

Denis szexuális életét nem zavarja a szoptatás
“A legtöbb ember számára furcsa, hogy még mindig szoptatok, de miért ne tenném, ha a kislányom úgy érzi, hogy erre neki szüksége van?” – kérdez vissza az anyuka. Nem tervezte ugyan, hogy ilyen sokáig fog szoptatni, de amikor utána olvasott a szoptatás testi-lelki hatásainak, eldöntötte, hogy nem fog ragaszkodni az előírásokhoz, hanem addig szoptat majd, ameddig a gyermeke is igényli.
Denis nincs egyedül elképzeléseivel, a 47 éves műszaki igazgató férje is támogatja az „igény szerinti szoptatásban”. Állítása szerint a szexuális életüket ez egyáltalán nem zavarja, és a melle sem kezdett el lógni.

A sokak által megszólt brit anya azzal is tisztában van, hogy közeledik az idő, amikor nagyobbik gyereke végleg felhagy majd a szopizással, amiről így nyilatkozik: „Nehéz lesz, de tudom, hogy ez az élet rendje.”

Forrás: Külföld/Mirror


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.01.26