Inkubátorból esett ki egy 3 napos csecsemő Debrecenben - a szülők feljelentést tettek

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Kizuhant az inkubátorból egy 3 napos csecsemő, a baba a földre esett. A szülőknek nem mondták meg, hogy mi történt. Az intézmény szakemberei mellett külső szakértők is vizsgálják az esetet. (A fotó csak illusztráció.) Az intézmény szakemberei mellett külső szakértők is vizsgálják a debreceni Kenézy Gyula Kórház egyik inkubátorából kiesett csecsemő esetét - közölte a kórház szóvivője 2015. március 6-án, csütörtökön az MTI-vel.

3 napos csecsemő esett ki az inkubátorból a debreceni kórházban
Szentgyörgyi Jánost azután kereste meg az MTI, hogy az RTL Klub Híradója arról számolt be: kizuhant az inkubátorból egy háromnapos csecsemő a Kenézy Gyula Kórházban.
A baba a földre esett, a feje sérült meg, de megfigyelés után már hazavihették. A szülők azt állítják, hogy hiába érdeklődtek, a kórházban nem mondták meg nekik, mi történt, ezért feljelentést tettek - közölték a hírműsorban.
"A sajnálatos eset tényszerűségét a kórház nem vitatja, ám azt, hogy miként történt, nagy valószínűséggel csak a részletes belső vizsgálat lezárultával tudhatjuk meg" - közölte az MTI érdeklődésére a kórház szóvivője.

A vizsgálat jelenleg is folyik
Szentgyörgyi János hozzátette: "a kórház vezetősége az objektív és a szubjektív körülmények feltárása érdekében független, külső szakértők véleményét is meghallgatta, és meg kívánja hallgatni. A teljes körű vizsgálat lezártáig nem tudunk, és nem kívánunk nyilatkozni, de azt követően természetesen minden érintettet, így a sajtót is tájékoztatni fogjuk".

Forrás: mti
Fotó: FreeDigitalPhotos

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.03.06