Így mutatták meg születendő kisbabáját a vak kismamának

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A brazil kismama 17 évesen egy baleset következtében vesztette el a látását, azóta viszont teljes életet él. Sőt, három hónapja boldog kismamaként várja születendő gyermeke érkezését. Megindító videó arról, amikor a korszerű technika segítségével először "pillanthatja meg" a kisfiát. A 30 éves brazil kismama, Tatiana Guerra csak 17 éves volt, amikor egy betegség következtében elveszítette látását. A kezdeti időszak különösen nehéz volt számára, de azóta már feldolgozta a történteket, és megbékélt a sorsával - a kifinomult érzékeinek köszönhetően azóta teljes életet tud élni.

A kismama a kezelőorvosát kérdezgette, hogy hogyan néz ki a baba
A fiatal kismama három hónappal ezelőtt tudta meg az örömhírt, azt hogy gyermeket vár. Jelenleg a várandósság 20. hetében jár, és már alig várja, hogy végre kézbe vehesse kisbabáját, hogy érezhesse a babaillatot. Mivel a babáról készült ultrahang felvételeket nem látja, kezelőorvosát kérdezgeti, hogy hogyan néz ki születendő gyermeke.

Az ismert pelenkamárka egy nagyvonalú cselekedetre vállalkozott. A cég támogatásával ugyanis Tatiana a korszerű 3D-s nyomtatásnak köszönhetően a saját kezével tapinthatta meg születendő kisfia arcvonásait.

Így mutatták meg születendő kisbabáját a vak kismamának


A megható és lélekemelő pillanatokról videó is készült:

Videó - Meeting Murilo (Találkozás Muriloval)



Minden jót kívánunk a babának és a mamának!

Forrás: YouTube

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.05.07