Elkészült a magyar verzió: Bekötött szemmel is felismerték anyukájukat a gyerekek

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Egészen biztosan Te is láttad már azt a külföldi reklámvideót, ahol a gyerekeknek bekötött szemmel kellett felismerniük az édesanyjukat. Örömmel jelentjük, hogy a világsikerű videó magyar változata is elkészült, sőt Ti magatok is átélhetitek ezt a csodálatos élményt… A magyar rendezővel beszélgettünk. Körülbelül 3 hétig keringett a neten az a megható reklámvideó, ami nagyon sok édesanya szívét megmelengette: a kisfilm bemutatta, hogy hogyan találják meg a gyerekek bekötött szemmel a saját édesanyjukat. A videó óriási sikert aratott, két hónap alatt közel 16 millióan nézték meg. A külföldi videó magyar változata is elkészült, sőt mostantól bárki átélheti ezt az élményt...

Egy ügyes magyar anyuka megszervezte a magyar forgatást - megható képsorok születtek
Egy mindenre elszánt kétgyerekes magyar édesanya, Zsigmond Orsi kezébe vette az irányítást, és úgy döntött, hogy ez a szép és megható élmény nem csak a külföldi anyáknak és gyerekeknek jár, hanem minden magyar anya-gyerek párosnak is, így 2015. május 12-ére megszervezte az első forgatást. Mint azt megkeresésünk után elmondta "Az eredeti reklámfilm láttán úgy gondoltam, hogy ez "nekünk is jár". Egyszerűen csak szerettem volna az eredeti Pandora ötletet itthon is kipróbálni, és mellém álltak néhányan. A filmet én magam forgattam, két operatőrrel dolgoztunk, meg egy jó fotóssal." - mesélt az első forgatásról a 42 éves ötletgazda-rendező, aki eredeti végzettségét tekintve közgazdász-tanár.

Kérdésünkre, hogy nem izgultak-e az édesanyák, illetve nem tartottak-e attól, hogy a gyerekek majd mégsem fogják őket felismerni Orsi így válaszolt: "Jelentem: mindenki megtalálta az anyukáját, (erre minden más anyuka a tanú), bár előtte valódi "félelem", és aggódás volt mindenkiben, bennem is, erősen, hiszen én magam is átöltöztem. De amikor a gyermekem szorosan átölelt, és hozzám bújt - na az megfizethetetlen élmény..." - meséli Orsi.

Az elkészült videó talán még szebbre és még meghatóbbra sikerült, mint az eredeti változat, ami a magyar szervezők rátermettségét és a forgatóstáb szakértelmét dicséri.

Elkészült a magyar verzió: Bekötött szemmel is felismerték anyukájukat a gyerekek
Erre az élményre az életük végéig emlékezni fognak az édesanyák

Megható videó - Anyamegtalálás bekötött szemmel
Ezzel a videóval még nincs vége a történetnek, Zsigmond Orsi elmondása szerint a következő fővárosi és vidéki forgatásokra már lehet jelentkezni >>, ahol saját anyamegtalálós élményvideó „rendelhető meg”, amiről a szervezők és résztvevők egyaránt úgy gondolják, hogy egy életre szóló ajándéka lehet anyának és gyermekének egyaránt.





Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.05.22