Csak a középső kislányt figyeld a videón! Imádni fogod, olyan cukin táncol

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Csak a középső kislányt figyeld a videón! Imádni fogod, olyan cukin táncol Az internet új sztárja lett napok alatt a hatéves kislány, aki fergeteges tánctudásával mindenkit elvarázsolt. Nézd meg a cuki videót! Megvan az internet újabb szenzációja, aki ugyan csak hatéves, de úgy táncol, hogy nem lehet nem figyelni rá!

Johanna Colón egy észak-karolinai kislány, aki tánciskolába jár, és vasárnap volt az iskola évzáró rendezvénye, természetesen a kis növendékek aktív részvételével. A produkciók közül kétségkívül kitűnt Johanna, aki amint meghallotta Aretha Franklin: Respect című számát, olyan fergeteges előadásba kezdett, hogy őt bámulta mindenki.

És nem csak a jelenlévők, hanem most már az internetező közönség is Johanna tudásán ámul: büszke apukája ugyanis videóra vette táncoló kislányát, és az eredeti felvételt már több mint 35 millióan látták, de a Youtube-on is egy nap alatt több milliós nézettséget ért el. Nézd meg te is, mit művelt Johanna a színpadon!



Ha azt hinnéd, hogy Johanna egy elkényeztetett gyerek, akinek nincs jobb dolga, mint tánciskolában mutogatni magát, akkor hatalmasat tévedsz. A News Observer ugyanis megkereste a Colon családot, az interjúból pedig kiderült, hogy életük egyáltalán nem könnyű.

Kisebbik gyermekük, a hároméves C. J.  Hirschsprung-kórban szenved, mely a bélrendszert érinti. Az édesanyja, Elissa állítása szerint a kisfiút már 35 alkalommal műtötték és állandó felügyeletet igényel, emiatt 2011-ben ott is kellett hagynia tanári állását, alkalmi munkákat tud csak vállalni.

Johanna tánciskoláját sem bírták volna fizetni, ám mivel Elissa tudta, hogy kislánya mennyire imádja a táncot, megállapodott az iskolával, hogy besegít a munkájukba, ha cserébe Johanna járhat hozzájuk.

Csak a középső kislányt figyeld a videón! Imádni fogod, olyan cukin táncol

Johanna fergeteges előadását sem látta egészében vasárnap, a videót a férje készítette - de nem hitték volna, hogy a családtagokon kívül bárkit is érdekelni fog.

- Jó volt látni, hogy Johanna végre megkapta azt a figyelmet, amelyet megérdemel, hiszen nem lehet könnyű neki sem, hogy minden a kisöccse körül forog – árulta el az édesapa, Carlos.

Johanna egyébként elmondta, szeretne híres lenni, énekesnőként is kipróbálni magát, de emellett szívesen nyitna egy étteremet is. A hírnév már megvan.

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.06.10