Ilyen lesz az idő hétvégén! Milyen családi programot érdemes szervezni?

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ilyen lesz az idő hétvégén! Milyen családi programot érdemes szervezni? Nézd meg, az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint milyen idő várható a június 19-21-ig tartó hétvégén, és mutatunk néhány remek programot is, ahova elmehettek a családdal. Bár lassan vége a júniusnak, az időjárás nem igazán mutatja a barátságos arcát. Most nem kell azon aggódnod, hogy hol hűsölj a kánikulában, és a fürdőruhát is elfelejtheted, viszont kirándulásra éppen megfelelőek az időjárási viszonyok.

Nézd meg, az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint milyen idő várható a június 19-21-ig tartó hétvégén, és mutatunk néhány remek programot is, ahova elmehettek a családdal.

Június 19. pénteki időjárás
Pénteken újabb hidegfront éri el a térséget, emiatt a hétvégén több helyen várható csapadék, s többfelé megélénkül, néhol megerősödik a szél is. Az országos, középtávú előrejelzés szerint a hétvégén jellemzően 20 Celsius-fok körüli maximumokra lehet számítani: néhol 26 fok is lehet, de másutt csak 19 fokig emelkedik a hőmérséklet.

A napsütés mellett elszórtan, főként északkeleten és délnyugaton zápor, egy-egy is zivatar kialakulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 10-15, a legmagasabb hőmérséklet 21-26 fok között alakul.

Június 20. szombati időjárás
Szombaton főként délután várható elszórtan zápor, egy-egy zivatar. A leghidegebb órákban 9-15 fok lehet. Nappal 19-24 fokig melegszik a levegő.

Június 21. vasárnapi időjárás
Vasárnap az ország nagy részén sok, keleten viszont kevesebb napsütésre lehet számítani. Északkeleten, keleten több helyen, nyugaton és középen néhol valószínű zápor, egy-egy zivatar is előfordulhat. A minimumhőmérséklet 7-13 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 20-24 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

Hova mehettek a családdal?
Június 21-én, szombaton lesz a Múzeumok Éjszakája, melyen rengeteg gyerekprogrammal várják a kicsiket már a délelőtti óráktól. Mi is válogattunk néhány helyet, amit érdemes megnézni, válogass a kínálatból »
Elkezdődött a szentjánosbogár-rajzás az Alcsúti Arborétumban, mely június végéig látható - cikkünkből megtudod a legfontosabb információkat, hogy mi ez, hogyan jutsz oda és mit fogsz látni »

Ha csak egy jót játszóznátok, íme, 5 különleges játszótér Budapesten, ahova feltétlenül menjetek el a gyerekekkel »

Június 6-28-ig tart a budapesti Hajógyári Szigeten a Gyereksziget nevű rendezvény, mely szombaton és vasárnap 10:00-től 18:00 óráig várja programjaival a gyerekeket, a belépés ingyenes, bővebb információt itt találsz »

Forrás: MTI

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.06.19