9 éves gyereket rabolt ki egy 40 éves nő egy szegedi váróteremben

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


9 éves gyereket rabolt ki egy 40 éves nő egy szegedi váróteremben Kilencéves gyereket rabolt ki egy negyvenéves nő Szegeden. Kiragadta a gyerek kezéből a táskát, amiben a pénztárcája volt. A gyerek ellenállás közben a falnak esett. A gyanúsítottat őrizetbe vették. (A fotó csak illusztráció). Kilencéves gyereket rabolt ki egy negyvenéves nő Szegeden. Kiragadta a gyerek kezéből a táskát, amiben a pénztárcája volt. A gyerek az ellenállás közben a falnak esett. A gyanúsítottat őrizetbe vették - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

A negyvenéves nő egy kilencéves kisfiút rabolt ki
Szenti Szabolcs közölte, hogy orvosi rendelőhöz hívták a rendőröket csütörtök délben: egy negyvenéves nő bement a váróterembe, ahol egy kilencéves kisfiú a testvérét várta, kivette a gyerek kezében lévő táskából a pénztárcát, majd megpróbált elmenekülni. A kisfiú az asszony elé állt, aki erre megragadta őt, és elrántotta az útból. A gyerek a falnak esett, de nem sérült meg.

A járőrök a közelben elfogták Z. Krisztiánnét, akit rablás megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását. A rendőrök lefoglalták az elrabolt pénztárcát, amit vissza is adtak tulajdonosának.

Forrás: MTI / 2015. július 17.
Fotó: FreeDigitalPhotos - a kezdőfotócsak illusztráció, nem az esethez kapcsolódik.

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.07.20