Edit: Keresem azt az autóst, aki megmentette a kislányomat

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Edit: Keresem azt az autóst, aki megmentette a kislányomat Egyedül, több gyerekkel útnak indulni hatalmas felelősség, ám amit egy magyar anyának a napokban át kellett élnie, az maga a borzalom - szerencsére azonban ezúttal jól végződött minden, egy rejtélyes idegennek köszönhetően. Egyedül, több gyerekkel útnak indulni hatalmas felelősség, ám amit egy anyának a napokban át kellett élnie, az maga a borzalom - szerencsére azonban jól végződött minden, egy rejtélyes idegennek köszönhetően.

A Blikk értesülései szerint a 36 éves Szaniszlóné Palcsik Edit a gyerekeivel és a keresztlányával Dunakesziből kívánt eljutni vonattal egy budapesti kalandparkba múlt hét szerdán. A 15:56-kor érkező szerelvényt várták, mely be is érkezett az állomásra, ők pedig megkezdték a felszállást. Először Edit hét éves kislánya, Zoé szállt be a vonatba, ám amikor édesanyja és a többi kisgyerek mentek volna utána, a vonatajtó becsukódott.

- Elkezdtem nyomni a nyitógombot, mint egy őrült, de nem történt semmi - idézte fel az anyuka a Blikknek, hozzátéve, hogy kislányának hogyan görbült le a szája ijedtében az ajtó másik oldalán.

Az anya hiába verte az ajtót, majd kért segítséget előbb a pénztárnál, majd a forgalmi irodánál, nem tudtak segíteni neki. Bár egy forgalmista megpróbálta felhívni a Dunakeszi alsó állomást, de senki nem vette fel a telefont. Éppen teljesen kétségbeesett volna, amikor meglátta kislányát közeledni a peronon.

Egy férfi ugyanis, aki látta az esetet, habozás nélkül autóba pattant, a vonat után hajtott és visszavitte Zoét az anyukájának. Edit asszony most szeretné megkeresni a férfit és megköszönni neki a segítséget, mert, mint a Blikknek elmondta, a helyszínen annyira sokkos állapotban volt, hogy még a nevét is elfelejtette megkérdezni.

Forrás: Blikk

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.07.27