Kiásta magát az oviból két kisfiú, hogy luxusautót vegyenek

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Kiásta magát az oviból két kisfiú, hogy luxusautót vegyenek Lyukat ásott a kerítés alatt és elszökött egy magnyitogorszki óvodából két orosz kisfiú. A fiúk azért indultak útnak, hogy egy közeli autószalonban sportkocsit vegyenek, írja a Guardian egy orosz forrásra hivatkozva. Napok óta dolgoztak az ovisok a szökésen
A szökés tényét egy magas rangú megyei tisztségviselő is megerősítette, de részleteket nem közölt az akcióról. A Komszomolszkaja Pravda orosz bulvárlap úgy tudja, a Magnyitogorszk város egyik óvodájába járó kisfiúk napok óta dolgoztak az alagúton a homokozóból elcsent műanyag lapátjaikkal, melyet az óvodát körülvevő kerítés alatt ástak.

Kiásta magát az oviból két kisfiú, hogy luxusautót vegyenekA szökés után elindultak az autószalonba a hőn áhított sportkocsiért
Miután elkészültek az alagúttal, körülbelül két kilométert sétáltak egy autószalon felé, amikor egy éppen arra autózó nő észrevette őket és megkérdezte, mit csinálnak. A kisfiúk teljesen őszintén elmondták, hogy egy Jaguárt szeretnének venni, de nincs náluk pénz. A nő ezután beültette őket a kocsijába és a rendőrségre hajtott velük.

Szökésüket csak fél órával később észlelték
Az oviban csak körülbelül fél órával a szökés után vették észre, hogy eltűntek a fiúk. A rájuk vigyázó óvó nénit azonnal kirúgták, pedig a szülők semmilyen panaszt nem tettek az óvoda ellen.


Fotó: Balogh Zoltán
Forrás: Index


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.09.09