Többször hasba szúrta 1 éves kislányát a lajosmizsei férfi

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Többször hasba szúrta 1 éves kislányát a lajosmizsei férfi Többször hason szúrta egy éves babájukat egy konyhakéssel egy lajosmizsei férfi. A gyermek életveszélyesen megsérült - tájékoztatott a police.hu. Többször hason szúrta egy éves babájukat egy konyhakéssel egy lajosmizsei férfi. A gyermek életveszélyesen megsérült - tájékoztatott pénteken a police.hu.

Emberölési kísérlet a gyanú
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított emberölés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. József 31 éves lajosmizsei lakos ellen.

Az 1 éves baba életveszélyes állapotban van
A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. szeptember 10-én 8 óra 15 perc körüli időben lajosmizsei otthonukban egy konyhakéssel többször hason szúrta 1 éves kislányát. A gyermek a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi szakvélemény alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Frissítés! A Blikk szeptember 13-i, vasárnapi értesülései szerint a kislányt életveszélyes állapotban szállították a kecskeméti kórházba, innen pedig a Szegedi Gyermekklinikára vitték tovább, ahol megműtötték, vasárnapra már elhagyhatta az intenzív osztályt. Egy kórházi dolgozó szerint teljesen fel fog épülni, és - ha csak nem meséli el neki valaki a történteket - nem fog emlékezni arra, amit az apja tett vele.

A 31 éves apát letartóztatták
A 31 éves gyanúsítottat kihallgatását követően őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Többször hasba szúrta 1 éves kislányát a lajosmizsei férfi

Forrás: police.hu, Blikk

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.09.11