Ilyen az, amikor az apuka pelenkázza a kisbabát - Videó!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ilyen az, amikor az apuka pelenkázza a kisbabát - Videó! Bár a pelenkázás egy anyának mindennapos tevékenység és az ember szinte rutinból hajtja végre, egy apának embert próbáló feladat, és férfi legyen a talpán, aki megbirkózik vele. A most következő videó szereplője azonban legyűrte a pelenkázás szörnyét, és állta a sarat. Valószínűleg a legtöbb nő kislánykorában fintorogva gondolt arra, hogy ha egyszer anya lesz, milyen nemszeretem művelet is lesz majd a pelenkázás, elvégre a kaki büdös - vagy esetleg még annál is büdösebb. Aztán felnőve és anyaként már boldog örömmel cserélte, cseréli a pelusokat, hiszen a pisi-kaki azt is jelenti számára, hogy a babával minden rendben, a szervei, az emésztése tökéletesen működik - ráadásul milyen cukin is tud nevetgélni, amikor rá kerül a friss pelenka.

A kisfiúk azonban többnyire nem mennek át ilyen lélek-evolúciós folyamaton, így aztán nem csoda, ha a legtöbbjük felnőttként szabályosan öklendezik attól a szagtól, ami az angyali kisbabájuk kénköves poklot idéző teli pelusából árad. Akárhogy is, vannak apák, akik gyermekükért még ezt a poklot is leküzdik, és a rosszulléttel küzdve, de törve nem, csakazért is bepelusozzák a szemük fényét.

Az alanti videóban szereplő apuka is hasonlón esett át, de azért állta a sarat - bár anyai szemmel azért kissé megmosolyogtató az a szenvedés, amin átmegy pelenkacserélés közben.

Nézd meg te is az Apaság legjobb pillanatai című videót!


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.09.23