Olyan akarok lenni, mint az anyukám! - Elég kínos képet rajzolt a kislány az édesanyjáról

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Olyan akarok lenni, mint az anyukám! - Elég kínos képet rajzolt a kislány az édesanyjáról A történet szerint egy kislány ezt a rajzot adta be házi feladat gyanánt a tanárnője számára. A kép első ránézésre egyértelműnek tűnik, de az édesanya levele kicsit más megvilágításba helyezte a dolgokat. Az interneten sokféle vicces rajz kering, melyeket ovisok vagy iskolások készítettek legjobb tudásuk szerint - és amelyek közül több igencsak félreérthető. A következő kis sztorit a 9gag.com oldalon csíptük el - akár igaz, akár csak egy kiszínezett sztori, szerintünk mindenképpen aranyos, és könnyedén meg is történhetett volna.

A történet szerint egy kislány ezt a rajzot adta be házi feladat gyanánt a tanárnője számára. A kép első ránézésre egyértelműnek tűnik, a kicsi lány pedig még azt is ráírta: Ha nagy leszek, olyan akarok lenni, mint az anyukám!

Olyan akarok lenni, mint az anyukám! - Elég kínos képet rajzolt a kislány az édesanyjáról

Ám nem eszik olyan forrón a kását - a tanárnő ugyanis másnap levelet kapott a kislány édesanyjától, ami némiképp más megvilágításba teszi a dolgokat.

Kedves Mrs. Nolan,

Tisztázni szeretném, hogy nem vagyok, és soha nem is voltam erotikus táncos. A Home Depot barkácsáruházban dolgozom, és a kislányomnak éppen múlt héten mondtam, milyen zűrös napom volt a hóvihar miatt. Elmeséltem neki, hogy minden hólapátot eladtunk, ami a boltban volt, amikor is észrevettem, hogy egy lapát maradt még a raktárban, majd hozzátettem, hogy végül többen is meg akarták venni ezt a lapátot. Szóval a rajzon nem az látható, hogy egy rúd mellett táncolok. A kislányom azt szerette volna ábrázolni, hogyan adtam el az utolsó lapátot a barkácsáruházban.

Mostantól biztosan nem fogom elfelejteni, hogy tüzetesen ellenőrizzem a kislányom házi feladatát, mielőtt beadja őket Önnek.

Üdvözlettel,
Mrs. Thompson


Veled előfordult már hasonló? Gyermeked mondott vagy rajzolt már olyat, ami félreérthető volt? Írd meg nekünk a szuloklapja@szuloklapja.hu címre, és mi közreadjuk!

Forrás: 9gag.com

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.11.12